Jsem vděčná...

Hezký čtvrtek!

Ještě pořád nejsem úplně zdravá, takže dnes do školy nejdu, ale řekla jsem si, že bych mohla dopsat příspěvek, který jsem včera rozepsala. Jak jsem už apelovala v jednom z mých článků, chci sem psát i osobnější věci z mého života, takže jdu na to.

Někde jsem četla, že úplná rodina se stává ohroženým druhem. Ohroženým možná, ale rozhodně ne vyhynulým! Za necelé dva týdny mají moji rodiče výročí. 24 let od svatby. 24!!! I to mě tak trochu inspirovalo k napsání tohoto článku. Je to děsivý, ale o to víc obdivuhodný a úžasný. A o to víc vím, že tohle jednou taky chci. 

Musím se přiznat, že moje rodina je pro mě jedna z věcí, za které jsem opravdu vděčná. A zároveň je to věc, kterou beru jako samozřejmost. Stejně jako zdraví. Vzdělání. Práce. Kamarádi.
Nejsou to samozřejmosti. Nejsou, ale já je mám.

 
Jsem vděčná.
Za rodinu.
Za zázemí.
Za domov. 

Jsem opravdu typický rak. Citlivý ráček fixovaný na rodinu. Vím, že jednou vylétnu z hnízda, a upřímně - těším se na to čím dál víc. Ale taky vím, že se sem vždycky budu ráda vracet. A jestli mi někdo řekne, že jsem mamánek, odpovím jen: "No a co." Moje mamča je úžasná. Je to moje máma a zároveň jedna z mých nejlepších kamarádek. A jestli to, že ji zbožňuju a že s ní sdílím spoustu věcí, které mě těší a trápí, znamená být mamánek, budu jím ráda. Protože je to sakra skvělý!


Mějte se krásně a buďte vděční,

P.

Komentáře

  1. Jé, tak to je hezké, povedlo se ti to a moc ráda jsem si článek přečetla. :) Pokud ti někdo říká, že jsi mamánek, tak to ignoruj, protože důležité přeci, je, že máš tak úžasný vztah se svojí mamkou, protože to se jen tak dneska nevídá. A ani já sama takový vztah s mamkou nemám, ale se svými dětmi ho určitě budu mít :). Ti lidé ti to říkají především proto, že sami takový vztah se svým rodičem určitě nemají nedokážou pochopit lásku a city, které ve vašem vztahu jsou, protože na to nejsou zvyklý a očividně ti to svým způsobem i asi závidí, jinak by ti to nehanili :)

    A také ti přeji brzké uzdravení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, jsem ráda, že se Ti článek líbil :)

      Vymazat
  2. To je skvělý, že máš s mámiu tak super vztah!

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelý článok ! :) Aj ja som typický rak - rodinkár a moju maminu tiež zbožňujem, za nič na svete by som ju nevymenila..♥

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!