Balea masky na obličej

Ahoooj!

Mám tu pro Vás další kosmetický článek. Dnes bude řeč o maskách na obličej značky BALEA - konkrétně o pleťové masce s vůní vanilky a malin a čistící pleťové masce s bílým jílem a zinkem.


Abych pravdu řekla, z jedné z těchto masek jsem nadšená a z druhé zklamaná. Ale začneme tím pozitivním.

Pleťová maska s vůní vanilky a malin mě ihned po otevření dostala svojí vůní. Je absolutně boží, sladká, prostě máte chuť tu masku spíš sníst, než si ji dávat na obličej :D

Dopřejte vaší pleti voňavý a pečující zážitek. Malinová vůně potěší vaše smysly a postará se o dobrou náladu. Maska s výtažkem z vanilky, mandlovým olejem a bambuckým máslem intenzivně pečuje o Vaši pokožku a chrání ji před vysoušením. Panthenol ji zklidňuje a dostatečně hydratuje. Vaše pokožka bude sametově hebká. Vaše pokožka bude sametově hebká.
POUŽITÍ: Po vyčištění pleti naneste rovnoměrně na obličej. Vyhněte se oblasti očí a úst. Nechte působit 10–15 minut. Zbytky masky odstraňte vlhčeným kosmetickým ubrouskem. Nesmývejte. Používejte 1-2x týdně. Balení vystačí na dvě použití.

Na pleť se tato voňavá růžová maska nanáší snadno. V balíčku je jí opravdu dostatek a bohatě vám vystačí půlka balení. Maska má řidší konzistenci, na pleti je příjemná a nezasychá. Po deseti až patnácti minutách se má odstranit pouze vlhčeným ubrouskem, ale já si nakonec obličej pro lepší pocit stejně umyla vodou a ničemu to nevadilo :) Pleť byla po smytí masky krásně jemná a viděla jsem i cítila, že je hydratovaná. A taky jsem pořád cítila tu krásnou vůni! Na tuto masku jsem četla mnoho negativních recenzí a i když mám pleť poměrně citlivou, naštěstí jsem neměla žádnou reakci, obličej mě neštípal ani nebyl nijak podrážděný. Tuto masku bych si klidně koupila znovu. Stála mě 19,90 Kč v DM a bohatě mi vystačí na více než dvě použití.

Naopak čistící pleťová maska s bílým jílem a zinkem pro mě byla zklamáním a znovu si ji už nekoupím.

Maska důkladně odstraňuje odumřelé kožní částečky a matuje pleť. Zabraňuje vzniku nečistot. Bílý, na minerály vysoce bohatý, jíl, absorbuje přebytečný kožní maz. Zinek působí proti podráždění pokožky, zmírňuje tvorbu nečistot a citelně zklidňuje pokožku. 
POUŽITÍ: Nanášejte rovnoměrně na očištěný obličej. Vyvarujte se oblastem okolo očí a úst. Nechte 10 – 15 minut působit a zbytky opláchněte teplou vodou. Opakujte podle potřeby 1 - 2 krát týdně. Balení je pro 2 použití.

Maska moc hezky nevoní, ale to bych ještě přežila, kdyby byl výsledný efekt super. Pleť jsem po smytí masky sice měla hladkou, matnou a vyčištěnou, ale zároveň byla napnutá a opravdu to nebyl úplně příjemný pocit. Hned jsem si na obličej musela dát hydratační krém, jinak bych se asi zbláznila. Tato maska mi pleť na některých místech docela vysušila, proto bych ji doporučila na mastnější pleť. Určitě ji ale neaplikujte na suchou pleť nebo na místa, která už tak máte docela suchá. To by nedělalo dobrotu. Já si ji znovu nepořídím, ale věřím, že spoustě lidem může vyhovovat.

A co vy a masky na obličej? Používáte?

P.

Komentáře