Líčení #1 - barevná spodní linka

Ahoooj,
jak se všichni máte? 

Já tady pro vás mám takhle večer článek s ukázkou mého dnešního experimentování a pokusu o nějaké to letní líčení. Chtěla jsem vyzkoušet něco trošku jiného než obvykle a kdy jindy experimentovat s barvami než létě? :) Nebojme se toho, nejde o život, je to jen make-up!
 

Jak vidíte, jde o úplně jednoduchý look ozvláštněný barevnou spodní linkou. Dlouho jsem přemýšlela, jakou barvu zvolit a nakonec zvítězila právě mintově modrá. A já si myslím, že to byla dobrá volba! Linky oči krásně rozzářily a v kombinaci s lehce třpytivou růžovou tvářenkou a matnou růžovou rtěnkou podle mě (a mojí maminky ❤️) vypadaly skvěle.



S paletkou All About NUDES, se kterou se mimochodem moc ráda a často líčím, jsem vytvořila jednoduché kouřové oči. Světlý stín jsem nanesla na celé víčko a do koutku oka a dva tmavší stíny přišly do záhybu očního víčka. Nic složitého. Poté jsem sáhla po bílé jumbo tužce a použila ji jako podklad pod barevný stín. Díky ní byl mnohem více intenzivní a krásně mi pod okem držel od rána až do večera. Na víčka jsem si poté ještě nakreslila černé kočičí linky a líčení očí jsem zakončila černou řasenkou. Obočí jsem tentokrát chtěla přirozenější, tak jsem sáhla jen po gelu a lehce s ním obočí zabarvila. Na pleť jsem nanesla bázi pod make-up, lehký make-up a nedokonalosti jsem zakryla korektorem. Obličej jsem vykonturovalatvářím dodala barvu lehce třpytivou růžovou tvářenkou. Rozjasňovač jsem dnes, k mému překvapení, vynechala. Obličej jsem pak nakonec jako vždy zapudrovala a na rty jsem nanesla matnou růžovou rtěnku, která je hezká bohužel pouze na fotkách. A vážně na ni už chystám slibovanou recenzi!


POUŽITÉ PRODUKTY:
- CATRICE PRIME AND FINE PORE REFINING ANTI-SHINE BASE
- RIMMEL MATCH PERFECTION (103 TRUE IVORY)
- CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE HIGH COVERAGE CONCEALER (002 LIGHT BEIGE)
- ASTOR SKIN MATCH 4EVER BRONZER (002 BRUNETTE)
- MAKEUP REVOLUTION ULTRA BLUSH PALETTE (SUGAR AND SPICE) 
- Catrice Perfecting & Shaping Gel Eyebrow (010)
- DERMACOL MINERAL COMPACT POWDER (02)
- MISS SPORTY STUDIO LASH 3D VOLUMYTHIC MASCARA
- Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner
- NYX LIQUID SUEDE CREAM LIPSTICK (TEA & COOKIES)
- ESSENCE ALL ABOUT NUDES 
- NYX JUMBO EYE PENCIL (604 MILK LAIT) 
- MINTOVĚ MODRÝ STÍN (RANDOM PALETKA)

To je ode mě pro dnešek vše! 

A co vy? Zapojujete v létě do líčení více barev než po zbytek roku?

P.

Komentáře

  1. Pěkné líčení ;)
    Také někdy používám barevnou oční linku - teď přes léto u mě vede smaragdová a tyrkysová :D :)

    INKA lifestyle blog

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!