Výlet do Dolních Kounic

Ahoj! 

V tomto článku vám chci ukázat místa, která jsme včera v rámci velmi spontánního výletu navštívili. I když jsem byla strašně unavená, měla jsem chuť jet někam na výlet a jako spolupachatele jsem si vybrala mýho bráchu. Nakonec jsme i s mamčou vyjeli do Dolních Kounic. Přiznám se, že jsem o tomto městě do dneška v životě neslyšela. Ale všechno je jednou poprvé! 

Po příjezdu do Dolních Kounic jsme nejdříve vyrazili směr synangoga a Židovský hřbitov. Cesta tam byla v horkém letním počasí poměrně náročná, ale stálo to za to. Já se přiznám, že mám z hřbitovů docela respekt, běhá mi z nich mráz po zádech, ale stejně když je možnost, jdu se na ně podívat. A ta atmosféra? Ta nemůže nechat snad nikoho chladným.

Místní zámek byl bohužel zavřený, takže jsme pokračovali dál. Šli jsme se podívat na nedalekou zřícenu kláštera Rosa Coeli, na kterou jsem byla nejvíce zvědavá, protože na fotkách, co jsem viděla na internetu, vypadala úplně úchvatně. A opravdu. To bylo tak magický místo! Chvílemi jsem si připadala jako v Harry Potterovi :D Prostě nádhera. Najednou jsem měla zase spoustu energie, pobíhala jsem tam jako splašená, kochala jsem se a nevěděla jsem, co fotit dřív. #Turista

Tak se na ty fotky pojďme podívat, ne?























Doufám, že se vám fotky líbily a taky se vydáte někam na výlet! :)

Mějte se krásně a u dalšího článku paaaaaaa!

P.

Komentáře

  1. tak tam to vyzera skvele taketo vylety su najlepsie :)
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  2. Ta zřícenina vypadá moc hezky. :) Jinak prostředí z fotek působí příjemně. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já byla nadšená a snažila jsem se zachytit atmosféru, kterou to místo mělo :)

      Vymazat
  3. Tak tam jsem nikdy nebyla. ALe podle fotek to tam vypadá fakt kouzelně, ten hřbitov mě teda trochu děsí no. :D
    Hezké fotky. :)
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  4. To věřím, že cesta musela být náročná, pokud bylo horko. Příště je lepší si zajít někde k vodičce a zkrátka chill. Každopádně fotky se moc povedly, sluší ti to. Také mám ze hřbitovu respekt, v noci by mě tam nikdo nedostal... :-D :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotečky a líbí se mi Tvoje copánky :-))

    http://mojerande.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!