Sobotní výlet na Sněžku

Ahoooj!

Dnes přidávám článek s pár fotkami a krátkým povídáním o včerejším výletu na Sněžku. Nikdy dřív jsem tam nebyla, takže jsem se moc těšila, až opět poznám nějaké nové místo. Po více jak dvouhodinové cestě z Prahy jsme zaparkovali v Peci pod Sněžkou a vydali se nahoru. Nasadili jsme poměrně slušné tempo a já po nějaké té chvilce zjistila, že jsem doma asi zapomněla moji fyzičku :D Než jsme došli až na samotný vrchol Sněžky, měli jsme jednu zastávku, na které jsme poseděli, dali si teplý čaj a pokračovali jsme dál příjemnou cestou. Na výlet bylo úplně ideální počasí. Opravdu nám to vyšlo krásně - nepršelo, svítilo sluníčko, prostě paráda!


Kilometrové stoupání po vyšších velkých schodech, které následovalo, už taková paráda nebyla. Bylo to, alespoň pro mě, opravdu náročné. Holky, nejlepší workout na zadek a stehna! Doporučuju! :D Nakonec jsem to ale po nějakém tom naříkání, zadýchávání se, povzbuzení od mého milého a pálení nohou zvládla. A ten pocit a pohled stál opravdu za to! ❤️ 

No koukněte sami!










Já říkám pořád, že je v České republice plno krásných míst. A tohle je rozhodně jedno z nich. Byla to hezká sobota, díky za ni!

P.

Komentáře

  1. Výhled fakt krásný, lepší, jak z Řípu, troufám si tvrdit :).
    http://gingerjannie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný výhled, ten předčí i leckterou dovolenou v zahraničí! Miluju Krkonoše, ale na Sněžku jsem (ostuda!) ještě nevystoupala. Loni jsme byli na Labské Boudě, tam to bylo taky krásné a letos jsme se vyšplhali na Ještěd. Tak snad nám vyjde Snežka za rok :)
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsi ostuda, já zase nebyla na Ještědu :D A snad ano :)

      Vymazat
  3. Páni, ten výhled je něco neuvěřitelného 😊

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  4. Waaau :O Naozaj prekrásne fotky! :) Milujem hory :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jak jsem psala výš, ty se prostě fotily samy :)

      Vymazat
  5. Nádherné fotky, muselo tam byť krásne :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!