Nové pleťové rozjasňovače od MANUFAKTURY

Ahoooj,

vítám vás u dalšího článku!

Byla jsem vážně překvapená, že značka MANUFAKTURA nevyrábí produkty pouze z oblasti pečující kosmetiky, ale také z oblasti dekorativky! To je skvělé, ne? Já dostala možnost vyzkoušet novinku, kterou tato česká značka uvedla teď v říjnu. Jedná se o pleťové rozjasňovače ve dvou dostupných odstínech - Gold a Silver.

 
Doteď jsem měla zkušenost pouze s pudrovými rozjasňovači, se kterými už jsem se naučila pracovat a vyhovují mi. O to víc jsem ale byla zvědavá na tyto dva krasavce v tubičce. 


Hned na začátku musím pochválit obaly rozjasňovačů, které jsou podle mě krásné, jednoduché, vymazlené a já světle růžovou můžu, takže za mě velká pochvala! Obaly MANUFAKTURA prostě umí.


Tyto rozjasňovače obsahují rostlinné oleje a včelí vosk a měly by vaši pleť rozjasnit, dodat jí lesk a svěžest. Potvrzuji!




Silver je studený stříbrný odstín, gold je trošku více do teplado zlatova. Na pleti ale ve výsledku vypadají hodně podobně, takže pokud vás tyto rozjasňovače zaujaly, myslím, že nešlápnete vedle s ani jedním odstínem. Oba vypadají na pleti opravdu přirozeně, žádná lesklá čára, kterou se mi občas s pudrovými rozjasňovači podaří vytvoři :D Žádné velké třpytky a žádná velká záře, ale krásný přirozený lesk, který dotvoří vaše líčení a dodá mu šmrnc. Mně rozjasňovače na pleti vydrží celý den, i když jsem vypozorovala, že večer už není lesk tak intenzivní, ale postupně a přirozeně se vytrácí. Tyto rozjasňovače mají takovou zvláštní voskovou konzistenci. Já se trošku bála, že budou mastné a tudíž mi na pleti nebudou držet a budou z ní utíkat, ale obavy byly zbytečné :)


Co se nanášení týče, tak já je nanáším prstem a jakoby je "vťupávám" na místech, která chci rozzářit - především tedy nad lícními kostmi a pod obočím. Ale můžete je samozřejmě použít i do koutku oka, nad horní ret a podobně. Nanášení těchto pleťových rozjasňovačů mi podle mě zabere trošku více času než nanášení pudrových, ale asi je to jen o zvyku a postupném učení se rychlejší manipulaci s nimi :) 

Tyto pleťové rozjasňovače mě opravdu baví! Seženete je na Manufaktura.cz.

Cena za 3 g: 239 Kč. 

A co na tyto rozjasňovače říkáte vy? Zaujaly vás?

#Barterováspolupráce

P.

Komentáře

  1. Wow, tak tie vyzerajú naozaj božsky. A to balenie ani nehovorím. Už viem po čom sa najbližšie pozriem :D
    Len taká otázočka - nanášaš ich na makeup, alebo až keď si makeup zafixuješ púdrom? Lebo mne sa napr. stáva s rozjasňovačom od Benefitu, že mi akoby odstráni makeup tam kde si ho nanesiem :( Či už si ho nanesiem na makeup, alebo až po zapudrovaní :/

    www.simonazacko.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, já jsem z nich byla úplně nadšená, když mi došly v balíčku :)
      A jinak... Nanáším je na nezapudrovaný make-up, ale hodně opatrně. Opravdu jen "ťupám" prstem, žádné rozmazávání a podobně, jinak bych si make-up samozřejmě setřela :)

      Vymazat
  2. Teda vypadají fakt skvěle už jsem o nich slyšela a budu o nich přemýšlet :).
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. To by byl super dárek k Vánocům :) Vypadají krásně, to balení je absolutně rozkošené <3

    OdpovědětVymazat
  4. Téééééda, netušila jsem co za poklady má manufaktura v nabídce, musím skočit omrknout. Moc se mi z fotek líbí !
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je omrkni! :) Myslím, že se ti budou líbit i naživo :)

      Vymazat
  5. Manufakturu jsem si v poslední době moc oblíbila ale jejich dekorativju jsem zatím neměla. Ovšem tenhle zlatý vypadá jak odstínem tak balením naprosto božky. Snad po něm brzo taky kouknu. Krásný článek :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tohle je asi ta nejlepší věc, se kterou Manufaktura mohla přijít v oblasti dekorativky :) Moc se mi líbí ta zlatá verze.

    My November 2016

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!