Workshop s GetTheLouk #jetovtobě

Ahoooj!

Když jsem se dozvěděla, že jsem vyhrála účast na workshopu s GetTheLouk, byla jsem naprosto nadšená! A vlastně stačilo tak málo. Mít 16 až 26 let, zveřejnit do komentáře k soutěžnímu příspěvku fotku na téma "na den beauty blogerkou" s heštegem #jevemněbeautyblogerka a mít trošku toho štěstíčka. Fantazii se meze nekladly, pole působnosti jsme měli opravdu velké a bylo jen na nás, jak soutěž pojmeme a co vymyslíme. No a jestli vás zajímá, co dostalo na tento workshop mě, tak to byla tato koláž, kterou vidíte níž, a samozřejmě dlouhý popisek k ní, protože to bych nebyla já, abych napsala jednu větu a konec, že!


"Ahoj, Lou! <3 Já jsem jako soutěžní fotku zvolila, trošku narcisticky, přiznávám :D, koláž mých selfíček, která by měla demonstrovat to, jak díky make-upu vlastně můžeme být každý den někým jiným. Jeden den můžu být něžná holka s růžovou rtěnkou a jemným líčením očí, ten další můžu být pro změnu rebelka s výraznou rtěnkou a výraznými kočičími linkami. A ať se ostatní třeba zblázní, já si to užívám! :D Beauty svět je pro mě svět nekonečných možností, zábavy, kreativity a sebevyjádření. Líčení je fajn způsob, jak se vyjádřit a vyřádit. A každá z nás se tak díky tomuto světu může kdykoliv cítit jako naše oblíbené beauty blogerky, které sledujeme a které nás inspirují. A byť třeba jen na jeden den. Někomu by být na den beauty blogerkou možná stačilo, ale já doufám, že jí budu ještě spoustu dalších dní, protože to miluju, protože se snažím pořád zlepšovat a pracovat jak na sobě, tak na svém blogu a protože doufám, že #jevemněbeautyblogerka <3"

No a pak už nezbývalo nic jiného než čekat, jestli to vyjde. 

A ono to vyšlo!

Workshop, který byl v rámci VODAFONE projektu #jetovtobě, se konal v úplně nádherném prostoru studia The Sences. Toto místo nejen mě naprosto učarovalo. Krásný designérský počin. 

Přiznám se, že cestou do studia jsem byla opravdu nervózní. Přeci jen šla někam, kde jsem nikdy nebyla, nikoho jsem tam neznala a pořádně jsem nevěděla, co čekat, ale zároveň jsem se strašně těšila! Obavy ale byly naprosto zbytečné a ihned po příchodu ze mě všechen stres a strach opadl. Workshop se od začátku až do konce nesl v hodně uvolněném a neformálním stylu, všichni byli moc milí a nebylo vůbec čeho se bát.  


 

Řešili jsme YouTube, natáčení videí a věci s tím spojené, blogování, kosmetiku, socálních sítě, motivaci, sny. A nejen to. Někdy jsme se v našich rozhovorech dostali úplně někam jinam a byli jsme v povídání téměř k nezastavení. Myslím, že úplné ticho bylo jen případě, kdy se na stolech objevily obří pizzy a my se na ně vrhli. No i když možná ani v tuhle chvíli nebylo úplně hrobové ticho! :D

Musím říct, že to byl opravdu inspirativní den plný úžasných lidí - od  realizačního týmu, přes kameramana, fotografa, ostatní výherce a kosmetické nadšence až po samotnou Annet Charitonovou a GetTheLouk, které si pro nás mimo jiné i připravily "přednášky" točící se právě kolem výše zmíněných témat.  



Odnesla jsem si spoustu zážitků, nových informací, tipů, nápadů, motivace a taky nějakou tu kosmetiku, jupííí! Kdybyste viděli naše výrazy, když Lou přinesla a otevřela obří kufr, který byl PLNÝ KOSMETIKY, a řekla: "Tak si to rozeberte, já to domů nepovezu!" No konec! :D Neeee, žádný konec, ale ráj na zemi! ❤️ Poté jsme měli dostatek času na prozkoumání a vyzkoušení naší nové kosmetiky, na další povídání o všem možném i nemožném nebo na probrání věcí, které nám v líčení nejdou, přímo s Lou. Ta tu byla pro nás a snažila se nám co nejlépe poradit a předat svoje zkušenosti. Zlatá!





Je pravda, že jsem na tomto workshopu ani moc nefotila, což vůbec nevadí, protože z této akce budou pak online profi fotky (update - fotky už jsou, takže vám sem dám nějakou malou ukázku, víc fotek je na Facebooku Vodafonu, kdyby to někoho zajímalo :)) i video, ve kterém bych měla mimochodem mluvit i přímo do kamery, pokud to tedy nebylo nějak extra špatný, jinak by to tam prý nedali. Tak uvidíme... Nebo možná neuvidíme! :D Trošku mě děsí, že nemám kontrolu nad tím, co se ve videu nakonec objeví. V některých chvílích jsem si vážně připadala skoro jako nějaká celebrita, protože nás neustále někdo fotil nebo natáčel a to i ve chvílích, ve kterých na to prostě nejste zvyklí. Já tomu mladému kamaremanovi práci rozhodně moc neulehčovala, když jsem se na něj mračila, nebo když jsem ho s výrazem "udělám smutný oči, třeba to zabere" prosila, ať mě netočí při tom, jak si odličuju nebo nanáším rtěnku. Marně. Natočil :D 




 




 
Pořád mi zůstává záhadou, jakto že se do soutěže přihlásilo tak málo lidí, vzhledem k tomu kolik lidí Lou sleduje. Já se přiznám, že jsem neváhala ani vteřinu, a hned jak jsem se o soutěži dozvěděla, začala jsem přemýšlet, jakou fotku přidám a jaký komentář k ní napíšu. GetTheLouk je moje nejoblíbenější youtuberka a tohle byla naprosto skvělá příležitost a zároveň i výzva. Jsem moc ráda, že jsem se do soutěže zapojila a že jsem se tohoto workshopu mohla zúčastnit, protože cítím, že mě to zase posunulo o kousek dál a že mi to opravdu něco dalo. Vidíte? Za zkoušku nikdy nic nedáte!


Ještě jednou děkuji všem, kteří se na tomto dni podíleli. Byl to jeden z těch nejhezčích za poslední dobu ❤️ A ještě jednou děkuji speciálně Lou za moc milá slova, rady, tipy, inspiraci, motivaci a za to, že je taková, jaká je.
 
Doufám, že se vám článek líbil a já se budu těšit u dalšího. Mějte se krásně a věřte sami v sebe!

Pusu,

P.

Komentáře