I♥MAKEUP Blushing Hearts tvářenka (Candy Queen of Hearts)

Ahoooj!

Dnes tu pro vás mám recenzi na tvářenku BLUSHING HEARTS od značky I♥MAKEUP v odstínu  Candy Queen of Hearts.
 

K této tvářence mám speciální vztah, protože jsem ji dostala od mé milované kamarádky k Vánocům. 

Prostě srdíčková tvářenka od člověka, kterého zbožňujete. Děkuji, děkuji, vím, že tento článek čteš! ❤️

Jak už bylo na mnoha blozích napsáno, tato tvářenka nápadně připomíná srdíčkové tvářenky od TOO FACED. A já musím jedině souhlasit, inspirace je zřejmá. Pokud se vám tvářenky od TOO FACED líbí, ale nejste ochotni za ně dát osm stovek, může být tento produkt od značky I♥MAKEUP přijatelnější alternativou. Tato tvářenka totiž podle mého názoru stojí za pozornost.

 
Začnu klasicky obalem. Růžový papírový obal I♥MAKEUP tvářenky mi přijde lehce infantilní, ale proti gustu! Tvar srdíčka se mi ale líbí, je to roztomilé. Na cestování obal praktický není, pokud vyhodíte krabičku, ve které tvářenka byla, protože víčko na tvářence nedrží napevno, takže by se mohla otevřít a nadělat paseku. Jinak je ale obal poměrně kvalitní, zatím nemám nejmenší problém s nějakým rozlepováním nebo podobně. 

Tvářenka je zapečená, nepráší a obsahuje tři krásné odstíny, jejichž smícháním dostanete krásnou meruňkovou barvu, hodně univerzální, hodící se snad ke každému líčení. Je skvělé, že odstín můžete do jisté míry korigovat. Vlastně tak máte několik tvářenek v jedné. Každopádně vždy po nanesení tohoto produktu budou vaše tváře působit šťavnatě, zdravě a budou krásně prozářené, protože tvářenka obsahuje jemné třpytky. Je to příjemná změna, protože většina tvářenek v mojí sbírce je matných.

Pokud máte rozšířené póry, po této tvářence bych úplně nesahala. Má tendence maličko více zvýrazňovat nějaké nedokonalosti na pleti, tím jak je lesklá, a to včetně pórů.



Pigmentace je průměrná, nic, co by mi vyrazilo dech. Ale v dobrém slova smyslu! Toto totiž naštěstí není jedna z těch tvářenek, kterých se štětcem až bojíte dotknout. Bát se není potřeba, štětcem přes tvářenku vždy párkrát přejedu a vesele produkt nanáším na tváře bez strachu z toho, že budu vypadat jak Marfuška :D Výdrž je za mě fajn, tvářenka neflekatí a když už se třeba po celém dni začne vytrácet, tak postupně a přirozeně. 


V tvářence najdete 10 g produktu a toto množství z ní dělá vůbec největší tvářenku v mojí kosmetické sbírce. 

Abych to tedy shrnula:
- krásný odstín
- nepráší
- střední pigmentace
- fajn výdrž
- obrovská gramáž

Tak co na tvářenku říkáte? :)

P.

Komentáře

  1. říkám, že ti sluší (jako všechno) 💖

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotografie a taktiež líčenie :) Zrejme si ma na túto lícenku nalákala :) Vyzerá fakt krásne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee! Moc děkuju! :)
      Co jsem koukala, mají i nějaké další odstíny, ale za mě je tento naprosto perfektní :)

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!