MANUFAKTURA Limitovaná sedmikrásková edice

Ahoooj!

 
V dnešním článku vám představím novou limitovanou edici SEDMIKRÁSKA od značky MANUFAKTURA. Už minulý rok přišla MANUFAKTURA s nějakými sedmikráskovými produkty. Já vyzkoušela sedmikráskový pleťový olejový elixír a i díky tomu, jak moc spokojená jsem s ním byla, jsem se nemohla dočkat testování těchto nových produktů, které mi nějaký ten týden zpátky přišly-

Tak se na ně pojďme podívat!


Hned takhle na začátku si kladu otázku, jestli se mám ještě vůbec pozastavovat nad obaly. Tohle je už několikátý článek, ve kterém o produktech značky MANUFAKTURA píšu, a v každém z nich se nad obaly rozplývám a chválím je. A ano, ani tento případ není výjimkou. Jednoduchost. Tradice. Krása.

Hydratační sprchový gel & šampon 2 v 1 se sedmikráskou a mandlovým olejem

U hydratačního sprchového gelu & šamponu 2 v 1 jsem byla nejvíce skeptická, protože jsem se bála, jestli bude dobře fungovat jako sprchový gel i jako šampon. Říkala jsem si, že to třeba bude první produkt od MANUFAKTURY, který zkritizuji :D Jako správná blogerka jsem se tedy odhodlala a vyzkoušela ho na vlasy i na pokožku těla. No a řeknu vám rovnou a bez mučení - kritizovat nebudu. Jako sprchový gel funguje skvěle. Má naprosto úžasnou vůni, je příjemný, nevysušuje a co se pěnění týče, je to podle mě takový zlatý střed.

Ihned po umytí jsem měla vlasy sice krásně čisté a voňavé, ale hrubé. Znáte takové to, jak máte pocit, že vám snad začnou skřípat? :D Pak mi ale vlasy začaly usychat, hrubost se pomalu vytrácela a já si na ně pořád sahala, protože nemohla uvěřit tomu, jak hladké jsou. Nepoužila jsem žádnou masku ani kondicionér, abych mohla dobře posoudit účinky šamponu. Po uschnutí jsem měla vlasy krásně hebké, nadýchané, nebyly rozlítané ani krepaté, což se mi po většině šamponů stává, nebyly splihlé a pomaleji mastily než při použití některých jiných šamponů v mojí koupelně. A hlavně mě nesvědila moje citlivá a často vysušená pokožka hlavy, čehož se vždy bojím úplně nejvíc. Malou výtku mám pouze k pěnění, já u šamponů prostě miluju opravdu velkou pěnu a s tímto jí docílíte, pokud šamponu použijete, na můj vkus, až zbytečně moc. To je ale jen malý detail, jinak jde o naprosto výborný produkt. Moc milé překvapení, které naprosto, ano, zmíním to ještě jednou, úplně božsky voní! Tento produkt je navíc ideální na cestování, protože zabijete dvě mouchy jednou ranou. Doporučuji!

Cena za 215 ml: 139 Kč.


Hydratační krém na ruce se sedmikráskou a bambuckým máslem

Po zkušenosti s krémem na ruce z limitované edice JABLKO jsem tak nějak čekala, že i tento bude skvělý a nezmýlila jsem se. Krém obsahuje sedmikráskový výtažek, rostlinné oleje z makadamiových a bambuckých oříšků, rostlinný glycerin a ovesný beta-glukan, panthenol, allantoin a vitamín E. Jeho vůně je (opět) úžasná, příjemná, nevtíravá, voní v podstatě stejně jako sprchový gel z této řady. Středně hutný krém bílé barvy se rychle vstřebává, krásně ruce hydratuje a v balení ho najdete 100 ml, takže vám i nějakou tu dobu vydrží. Doporučuji!


Cena za 100 ml: 149 Kč.


Osvěžující bylinný sirup se sedmikráskou, mateřídouškou a citrónovou trávoU

Bylinný sirup obsahující sedmikrásku, mateřídoušku, citrónovou trávu, zelený čaj a BIO třtinový cukr je také výborný! Vůni i chuti vévodí citrónová tráva. Siruppříjemnou svěží chuť a na domácí limonády je jako dělaný :) Mňam!

Cena za 250 ml: 149 Kč.

Osvěžující zelený čaj se sedmikráskou, lípou a heřmánkem

V neposlední řadě tady mám zelený čaj se sedmikráskou, lípou, citrónovou trávou a heřmánkem. vůně tohoto čaje, kterou jsem cítila ihned po otevření balíčku, mi naznačovala, že bude chutnat skvěle a je tomu opravdu tak. Dochucený citronem je výborný a určitě se u nás doma neztratí.

Cena za 80 g: 109 Kč.

Limitovaná edice SEDMIKRÁSKA je v prodeji od 1. března, takže pokud vás některý produkt zaujal, můžete navštívit nějakou z prodejen nebo stránky MANUFAKTURY :)

Co na limitku říkáte vy?

#Barterováspolupráce

P.

Komentáře

  1. Vypadá to jako něco, co zase potřebuju, ostatně jako všechno od Manufaktury. Hodně by mě zajímal ten sirup :O

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už se cítím trochu blbě, že všechny jejich produkty tak chválím, ale když ony jsou fakt super! :D

      Vymazat
  2. Už jsem ji viděla a zaujalo mě to :) Manufaktura má tak krásné vůně!

    OdpovědětVymazat
  3. Čím jsou po umytí vlasy hrubší, tím je kvalitnější složení (z mých osobních zkušeností :D )... Vždy jak píšeš, pak vlasy krásně zjemní, jde ale především o ten zvyk :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to nezvyk no, ale ten výsledek za to stojí :)

      Vymazat
  4. Zrovna pred par dny jsem sla kolem Manufaktury a koukala na to :)

    OdpovědětVymazat
  5. Není edice, která by od nich nebyla dobrá :) Tady se mi nejvíc líbí čaj, sirup a krém na ruce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já už se těším, s čím dalším přijdou :)

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!