Momentální kosmetičtí oblíbenci (2)

Hezkou středu všem!

První článek o kosmetických oblíbencích jsem psala snad někdy na podzim a kdybyste si ho chtěli přečíst, tak klik TADY. To už je docela dlouhá doba a i proto jsem se rozhodla, že vám sepíšu nový článek s novými oblíbenci, které si momentálně užívám a které vám s čistým srdcem doporučím :) Tady jsou!

 
1. RYOR Argan Oil výživný krém s kmenovými buňkami z argánie
Mezi mými produkty pečující kosmetiky je značka RYOR hojně zastoupená. Jedním z produktů, který mé pleti opravdu vyhovuje, je výživný krém s kmenovými buňkami z argánie. Dříve jsem používala lehčí gelovější krém od stejné značky, konkrétně aktivní krém proti vráskám s mořskými řasami. Tento je ale hutnější a výživnější a jsem s ním spokojená asi ještě o trošku víc. Krásně pleť hydratuje, zvláčňuje a zpevňuje. Je skvělý. Údajně by měl i redukovat vrásky, ale to úplně nevím. Na pleť používám více produktů, takže je pak ve finále těžké říct, kterému připsat případné zásluhy. Tento krém ale můžu doporučit, minimálně na smíšenou pleť určitě.
Cena za 50 ml: 196 Kč.  


2. Missha Pure Source plátýnková maska s hydratačním účinkem (Mango 21 g)
Jestli tady mám nějakého milovníka manga, tak tuhle plátýnkovou masku si určitě zamiluje. Nádherně voní, je příjemná a hezky hydratuje pleť. Pokud chcete vyzkoušet něco jiného, než najdete v drogeriích, tak ji můžu jedině doporučit. Nabídka plátýnkových masek od této korejské značky je opravdu obrovská a zajímavá. Já určitě neskončím jen u mangové.
Cena za 21 g: 49 Kč.  

3. DELIA COSMETICS INTENZIVNÍ PROTIVRÁSKOVÉ A HYDRATAČNÍ SÉRUM NA OBLIČEJ, KRK A DEKOLT

Na toto sérum jsem psala samostatný článek, takže kdyby vás zajímala podrobná recenze, tak TADY! Ve zkratce jde o lehké sérum, kterým párkrát do týdne potěším svoji pleť. Krásně voní, je lehoučké, vsakuje se hodně rychle do pleti a zanechává ji opravdu krásnou, jemnou, vláčnou, svěží a hydratovanou. 10 ml tohoto séra seženete za 69 Kč.


4. TREND IT UP ULTRA MATTE RTĚNKA (480)
TREND IT UP ULTRA MATTE rtěnka v odstínu 480 je můj obrovský oblíbenec od chvíle, kdy jsem ji poprvé nanesla na rty. Jde o unikátní odstín, který je věčně vyprodaný, a já se vůbec nedivím. Tento odstín je jako stvořený pro mě. Už jsem na něj dostala plno komplimentů a když mám tuto rtěnku na rtech, cítím se prostě sama sebou. Rtěnka, která má mimochodem krásný obal, je na rtech příjemná, poměrně hodně vydrží na to, že nejde o tekutou rtěnku, a vypadá prostě skvěle. Jestli mi někdy dojde (což se určitě stane), budu nutně potřebovat novou. Na jaře a v létě si od ní asi trošku odpočinu, protože v tato období mívám náladu na trošku jiné odstíny, ale na podzim se zase shledáme, protože láska!
Cena za 4,2 g: 65 Kč.   


5. I♥MAKEUP BLUSHING HEARTS TVÁŘENKA (CANDY QUEEN OF HEARTS)
Musím říct, že poslední dobou jsem tuto tvářenku používala opravdu často, protože sem si ji naprosto zamilovala. Na tvářích vypadá nádherně, šťavnatě, má v sobě sheen, který vaše tváře hezky rozjasní a dodá jim život. Opravdu nádherná tvářenka v rozkošném, lehce infantilním růžovém obalu, která se hodí ke každému líčení. Na tuto tvářenku jsem jinak psala také samostatný článek.
Cena za 10 g: kolem 250 Kč. 


A co vy? Jaké produkty si momentálně užíváte? :)

P.

Komentáře

  1. Zaujal mě ten Arganový olej. Myslím, že něco takového hledám už delší dobu. Líbí se mi i ty tvářenky i když mám raději trochu pigmentovanější produkty :) K mým momentálním favoritům patří především Highlighter od Revlonu, pudr na řasy od Rimmel a nová matná rtěnka od Rimmel :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně u té tvářenky právě vyhovuje, že se dá hezky vrstvit. Zrovna u tvářenek mám raději nižší pigmentaci :) A ten krém je vážně skvělý, alespoň na moji pleť, už mám objednaný nový :)

      Vymazat
  2. tak toto sú pre mňa všetko novinky :) ale zaujal ma ten rúž :) ja mám momentálne obľúbenca - Oriflame guľočkový rozjasňovač :) taká drobnosť, ale pritom skvele sedí mojej pleti :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu rtěnku mám ještě v odstínu 430 a obě dvě jsou skvělé :) Od ORIFLAME nemám doma vůbec nic, nějak jde zatím tato značka úplně mimo mě :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Na ty masky určitě mrkni, mají vážně spoustu zajímavých druhů :)

      Vymazat
  4. tá maska vyzerá byť velmi príjemná, a síce také odtiene rúžov nenosím, ten hnedý ma veľmi zaujal, nádhera!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je příjemná moc :)
      A ten odstín - škoda mluvit, prostě ho miluju :D

      Vymazat
  5. Trend it up rtěnky už mám asi tři, a jsou prostě bezkonkurenční <3 nejdřív jsem si říkala, že tenhle odstín nebude pro mě, ale asi po něm taky budu muset kouknout :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou úžasný, i kdyby byly třikrát dražší, tak by za to podle mě stály :) No já tento odstín od té doby, co jsem si ho koupila, snad vážně ani jednou neviděla, je pořád vyprodaný :D

      Vymazat
  6. Plátýnkové korejské masky mám také poslední dobou v oblibě. A vlastně celkově i krémové masky všeho druhu. Korejská kosmetika je fajn :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Já dřív masky vůbec nepoužívala a teď bych si nějakou dávala nejraději každý den :D

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!