BODYBE COFFEE Scruby

Ahoooj!

Recenzi na karamelový BODYBE COFFEE Scrub už tady na mém blogu sice najdete, ale kávové BODYBE přírodní scruby jsou teď na BuďClean k dostání rovnou ve čtyřech vůních, a jelikož jsem měla možnost je všechny vyzkoušet, byla by podle mě škoda vám nepovědět, co na ně říkám :)


BODYBE přírodní kávový scrub je speciální směs kávových zrn robusta a vysoce hydratačních olejů. Tato směs by se měla postarat o jemnější a hladší vzhled pokožky a také by měla pomáhat s hrubou nebo suchou pokožkou, akné i celulitidou. Obsahuje kávová zrna robusta, třtinový cukr, himalájskou sůl, kokosový olej, mandlový olej, kakao a vitamin E.
 
  • Kofein stimuluje krevní oběh a pomáhá snížit výskyt celulitidy, ekzémů, strií, stařeckých skvrn, křečových žil a lupenky.
  • Třtinový cukr a himalájská sůl odlupují starou kůži, odstraní odumřelé buňky, akné a jiné kožní vady.
  • Kokosový olej hydratuje a zvláčňuje pleť.
  • Mandlový olej vyživuje a regeneruje. 
  • Kakao s vitaminem E mají vysoký obsah antioxidantů, které vyživují a chrání pokožku a podporují obnovu a omlazení buněk.
 
 
Pokožku stačí navlhčit, nabrat si scrub do hrsti, jemně s ním navlhčenou pokožku masírovat, nechat ho pět minut působit a smýt. Scruby můžete stejně jako já používat na tělo i obličej, ale jsou poměrně hrubé, takže opatrně hlavně na obličeji! Ideálně je používejte ve vaně nebo sprše, protože docela opadávají. Díky praktickému zavírání a materiálu, ze kterého jsou obaly vyrobeny, se nemusíte vody vůbec bát!


No a teď už k vůním!

Je libo karamel, kokos, ledová máta nebo citrusy? 

Ve vůni scrubů převládá hlavně vůně kávy, což ale neznamená, že byste nepoznali rozdíl mezi jednotlivými variantami. Mým osobním favoritem je kokos! ❤️ Já vůni kokosu naprosto miluju, tento scrub dokonce obsahuje jeho kousky. Kdybych si mohla vybrat pouze jeden, sáhnu po tomto! Druhý je u mě karamel. Sladší vůně, moc příjemná. Citrusové vůně moc nemusím, ale věřím, že si tento scrub najde své oblíbence. Vůně citrusů není v tomto případě nijak vtíravá nebo nepříjemná, právě naopak. Je hodně svěží, na léto jak dělaná. Ledová máta je peprmintová vůně a jde o můj asi nejméně oblíbený scrub z těchto čtyř, ale opravdu záleží na preferencích každého. Pokud vy máte takové vůně rádi, směle do něj! 
 
Musím říct, že nové varianty scrubů mě nezklamaly a rozhodně je mohu vřele a s klidným srdcem doporučit. Všechny krásně hydratují, zanechávají pokožku vláčnou, jemnou a božsky voňavou!

Dobrou zprávou na konec také je, že scruby už nejsou k dostání pouze ve velkém 200 gramovém balení, ale koupit se dají i v polovičních baleních (100 g). Takže pokud vás scruby zaujaly, šup na BuďClean a alespoň jeden vyzkoušet! :) 

P.

Komentáře

  1. Hodně o nich čtu, ale já mám teď ve sprše peeling od Balea :)

    OdpovědětVymazat
  2. vyzerá to skvele, ale ešte som to teda neskúšala... však chystám sa, naozaj! :D.

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
  3. Po tomto článku jsem se je rozhodla vyzkoušet, taktéž sáhnu po kokosu. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!