Soutěžní glitter make-up look

 Ahoooj!

Když jsem na Instagramu Nikol Hess viděla, že vyhlásila poměrně kreativní líčící soutěž, neváhala jsem ani chvíli, a hned jsem začala vymýšlet look, který v rámci této soutěže vytvořím. Podmínkou bylo použití nějakých třpytek, glitrů, kamínků, což já v líčení příliš často nepoužívám, takže to pro mě byla docela výzva a taky jsem si nějaké ty třpytky a glitry musela koupit, protože jsem doma žádné neměla.
 
Pinterest mi posloužil jako velká inspirace a studnice nápadů. Musím říct, že mě tvoření tohoto třpytivého looku moc bavilo a opravdu jsem se vyřádila, i když teď, když koukám na fotky, napadá mě, jak jsem tento look mohla ještě vylepšit a vymazlit :D #Klasika

Vsadila jsem na hodně výrazné líčení očí s černou kočičí linkou, na glitry, se kterými jsem pod očima vytvořila něco vzdáleně připomínajícího "glitter tears", a na růžové rty se stříbrnými třpytkami. No a k líčení jsem samozřejmě sladila i top, aby všechno bylo ťip ťop!

Reakce po zveřejnění dvou fotek na mém Instagramu mě moc mile překvapily, tolik krásných komentářů, děkuju za ně, jsem ráda, že se líčení líbí! 
 


Kdyby vás zajímal nějaký produkt, který jsem použila, ptejte se v komentářích, ráda odpovím :)  
 
A co vy? Holdujete glitrům nebo třpytkám, nebo to máte podobně jako já?

P.

Komentáře

  1. Paráda, moc pěkný!Hodně se mi líbí ty oči, kombinace těch stínu a kamínků je senzační :) Já moc na kamínky v make-up nejsem, ani moc třpytky, jedině jako stíny uprostřed víčka, jinak tak moc nee.

    OdpovědětVymazat
  2. tak ten je cool a presne niečo podobné a chystám použiť pri fotení editoriálu!
    je to krásne, farebné a hravé! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jsem ráda, že se ti líčení líbí! :)

      Vymazat
  3. Petruško, opravdu krásné líčení! :) Hrozně se mi líbí, že není úplně přeplácané a skoro bych si ho vzala i ven! :D Slvělá práce a moc držím palečky do soutěže! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, moc děkuju! :)
      Přeplácané jsem to právě nechtěla, i když bylo těžký se s těmi třpytkami držet :D

      Vymazat
  4. Veľmi sa mi páčia najmä pery, veľmi pekn líčenie :) A pekný blog, takže sledujeem :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!