Essence Cubanita Jumbo Highlighter

Ahoj, všichni!

Tak tu máme opět klasickou recenzi na nějaký ten produkt z dekorativky. Musím se přiznat, že poslední dobou se mi doma nebezpečně hromadí kosmetika, a to jsem si spoustu produktů z toho ani sama nepořídila, ale tak nějak se to teď sešlo a já se v pokoji pomalu topím v kosmetice :D A aby toho nebylo málo, tak mi k tomu ještě včera přišel balíček s novou limitovanou edicí od MANUFAKTURY, který mě jako vždy moc potěšil ❤️ Článek samozřejmě bude!


Ten dnešní se ale bude věnovat rozjasňovači značky ESSENCE z edice CUBANITA, která je inspirovaná Kubou. 

 
Obal rozjasňovače je plastový a má průhledné víčko. Je bytelný, někdy mi jde špatně otevírat a zavírat, takže je potřeba trošku zabrat. Sám se vám tento rozjasňovač určitě neotevře.  

Reliéf palmových listů je roztomilý. Jde o moc hezký detail, až je mi líto, že tento reliéf používáním poničím.

 
Shimmer není v první vrstvě na tváři úplně velký, tento rozjasňovač může vypadat i poměrně přirozeně. Pokud ale po velkém lesku toužíte, rozjasňovač se dá navrstvit. Nejde o nejvíc třpytivý rozjasňovač, který jsem kdy použila, to určitě ne, ale často taky hodně záleží na tom, jakým štětcem rozjasňovač nanášíte. Proto je potřeba vyzkoušet, jaký štětec vám na aplikaci vyhovuje nejvíc a se kterým dosáhnete vámi požadovaného efektu :)

Podle mě je tento rozjasňovač vhodný i pro ty, kteří s nimi začínají. Na druhou stranu je ale poměrně dost pigmentovaný, takže mějte lehkou ruku! Myslím, že až vyblednu, nebude to nic moc pro mě a bude na pleti hodně vidět. Ale možná se pletu, uvidíme.

Co mě ale hodně překvapilo, je prášivost. Nebo spíš neprášivost. Pokud ho srovnám s mým oblíbeným TREND IT UP rozjasňovačem, který práší docela dost, tak ESSENCE dostává jedničku. Je na tom mnohem lépe.

 
Vůně rozjasňovače je příjemná, připomíná mi jeden obří brozner, který jsem od ESSENCE před několika (hodně) lety měla. Údajně má vonět po kokosu, já bych ale řekla, že je to taková tropická vůně. Těžko ji k něčemu přirovnat.

Vždy, když si nějaký rozjasňovač kupuju, jsem přesvědčená o tom, že takový odstín doma ještě nemám. A tentokrát jsem měla pravdu! 01 mi corazón je krásný zlatý odstín, který v mé sbírce chyběl, a když říkám zlatý, myslím tím zlatý v pravém slova smyslu! 

Na většině fotek, které jsem vyfotila ve stínu, působil rozjasňovač opravdu přirozeně, ne jako pěst na oko nebo jako zlatá čára. Krásně dotvořil celé líčení.

Na sluníčku se ale rozjasňovač třpytí opravdu krásně a ukazuje, co v něm je, což uvidíte lépe na fotce níž. 

Výdrž rozjasňovače je dobrá, nemám s ní problém. A i když během dne určitě trochu dochází ke ztrácení na intenzitě, z pleti úplně nezmizí.

Ve stínu.

Na sluníčku.

Tento rozjasňovač je opravdu jumbo, obsahuje 20 g produktu a stál 109 Kč. Pro srovnání - rozjasňovač od TREND IT UP, o kterém jsem psala výš, 9 g.

P.

Komentáře

  1. Ten obal naozaj dobre vychytali, ten detail palmových listov je super a vyzerá byť v pomere cena kvalita ozaj fajn. Inak pekne nafotené fotky produktu. :)

    https://elivido.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak říkáš, za málo peněz hodně muziky :)
      A děkuju za pochvalu!

      Vymazat
  2. Ty jo, až se mi nechce věřit, že tenhle produkt je od Essence. Škoda, že rozjasňovače nepoužívám. Jinak bych pro něj běžela do obchodu :D

    http://elisminarova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ESSENCE není špatná značka. Mám plno produktů, se kterými jsem naprosto spokojená :) A i ceny jsou fajn!

      Vymazat
  3. Jéééj, táto limitka je taká rozkošná °₊·ˈ

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano! :) Ale nic jiného kromě tohoto rozjasňovače mě nezaujalo natolik, abych si to koupila.

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!