Nové produkty v péči o pleť + nová oblíbená značka (HUMAN+KIND)

Ahoj, všichni!

Jelikož moje pleť začala tak dva měsíce zpátky úplně bláznit a zlobit asi tak jako nikdy dřív, řekla jsem si po nějakém čase, že budu muset v mojí péči o ni něco změnit, protože takhle to dál opravdu nešlo. Vadilo mi to, byla jsem nešťastná, necítila jsem se komfortně. Kdo někdy bojoval s akné, ví, jak je to nepříjemné. A musím podotknout, že bohužel opravdu nešlo o jeden, dva pupínky. A tak jsem začala hledat nějaké produkty, které by mi mohly alespoň trochu pomoci a které by mohly moji pleť dát do pořádku. Vsadila jsem na přírodní kosmetiku a díky bohu, povedlo se! Nebo spíš díky, HUMAN+KIND!

Filozofie této irské značky je mi velmi sympatická a proto ji moc ráda podpořím. Jejím heslem je "skincare with a conscience" neboli péče o pleť se svědomím. Produkty HUMAN+KIND nejsou testované na zvířatech, obsahují pouze přírodní ingredience, neobsahují parebeny ani umělá barviva a jsou šetrné k planetě. 

 
Jako první jsem si koupila čistící odličovač na obličej - Wash Off Facial Cleanser. Nejdříve jsem si pořídila pouze malé balení (40 ml), abych tento produkt vyzkoušela a zjistila, jestli mé pleti sedí a hlavně jestli mi pomůže v boji proti pupínkům. No a mé pleti seděl natolik, že už mám doma balení větší (100 ml), ke kterému byl přibalený i malý bílý ručníček.

 
Moje pleť je poměrně citlivá a má sklony k červenání, proto se u každého produktu bojím, jak na něj bude reagovat. Po smytí tohoto čistícího krému pleť nepálí, není podrážděná, ale naopak je krásně zklidněná, čistá a svěží. Pocit čistější pleti jsem asi nikdy neměla! Emulze krásně odstraňuje nečistoty a make-up z pleti a má chladivý efekt, který je hlavně teď v létě moc příjemný. Rozhodně mám chladivý efekt na pleti radši než ten hřejivý.


Krému stačí na prsty nanést opravdu malé množství a poté ho rozmasírovat po navlhčeném obličeji. Hezky pění, je jemný a moc příjemný! Smýt ho můžete vodou a poté obličej osušit nebo můžete ke smývání použít jemný ručníček namočený v teplé vodě.

Musím zcela upřímně říct, že už po pár dnech používání jsem viděla hodně velký rozdíl a zlepšení mé pleti o sto procent. Pupínky začaly postupně mizet a ty, co na pleti zůstávaly, byly zklidněné a léčily se. I moje okolí si začalo všímat toho, že mám pleť lepší. To bylo radosti!



Aktivní složky:
Extrakt Aloe Vera: protizánětlivé - hojí kůži - hydratace.
Olej z měsíčku lékařaského: protizánětlivé - hojí kůži.
Pupečník asijský: pevnost a pružnost pokožky - hydratace.
Olej z růže vinné: vitalita kůže - hojení kůže.
Kakaové máslo: vynikající pro suchou pokožku - hydratace.

Pleť si tímto přípravkem čistím dvakrát denně a jelikož není určený na oči, tak na ně používám jiné odličovací produkty.

 
 
Druhým pomocníkem, kterého jsem si  pořídila o něco později, je tento Family Remedy Cream neboli Rodinný léčivý krém.

8 v 1 víceúčelový rodinný krém je plný výživných složek a má velmi široké využití. Může se použít i na suchou pokožku nebo popraskanou a citlivou kůži. Krém by měl pomáhat při ekzémech, lupénce, svědění, menších popáleninách, podráždění pokožky, akné, striích, jizvách, oparech, proleženinách, spáleninách od sluníčka, mykózách nohou, bodnutí hmyzem, lámavých nehtech a dalších kožních problémech. 

 
 
Krém je dermatologicky testovaný a používat se může dle potřeby. Je jemný, lehký, pupínky a podrážděná místa opravdu redukuje a zklidňuje. Na pleti je příjemný, nedráždí ji, hydratuje, hezky se roztírá a poměrně dobře se i vsakuje. Co by někomu mohlo vadit je jeho docela výrazná vůně po tea tree oleji. Mně osobně tedy vůbec nevadí, vůně je to zajímavá a pro mě příjemná.

Krém většinou nanáším pouze na postižená místa na pleti - pupínky, jizvičky, stroupky a podobně. Jednou za čas ho dám preventivně na celý obličej. Za mě tento krém stejně jako čistící odličovač dostává ANO! Momentálně mám velmi dobrý pocit z toho, že na pleť necpu chemii, ale že jí dopřávám takovou spoustu přírodních látek. Tento víceúčelový krém najde určitě využití nejen na mém obličeji a jsem zvědavá, jak si poradí i s jinými poraněními a problémy kůže. 

I tento krémchladivý a zklidňující efekt. Určitě ho ale nedoporučuji dávat na pleť před nanášením make-upu. Zanechává na pleti film a pod make-upem dělá neplechu. 

Aktivní složky:
Aloe Vera: hojení kůže - hydratace - protizánětlivost.
Měsíček: protizánětlivost - hojení kůže.
Pupečník asijský: pevnost a pružnost pokožky - hydratace.
Olej z růže vinné: vitalita kůže - hojení kůže.
Extrakt z proskurníku lékařského: pevnost a pružnost pokožky.
Bambucké máslo: přírodní hydratace - podpora regenerace pokožky - protizánětlivost.
Avokádový olej: hojení kůže - vyhlazuje pleť - ideální pro suchou kůži - redukuje vrásky.
Extrakt z břízy bělokoré: protizánestlivá - antibakteriální - urychluje hojení exémů a psoriázy.
Brokolicový extrakt: obsahuje sulforafan, který pomáhá redukovat zánět způsobený poškozením UV zářením.
Extrakt z přesličky rolní: vysoký obsah křemičitanu, který pomáhá posílit pojivovou tkáň - hojení kůže - pomáhá smršťovat póry a tónovat pokožku.
Extrakt z lilie bělostné: omlazuje pokožku - hojí rány.
Tee Tree: protizánětlivý - antibakteriální - antiseptický - antifungální - balsamické vlastnosti oleje uklidňují podrážděnou a zapálenou pokožku.
Extrakt z oliv: bohaté na kyselinu oleanolovou, flavonoidy a sloučeninu nazvanou secoiridoidní oleuropein, která má léčebný vliv na kůži.
Organický kokosový olej: ideální pro úlevu od suché pokožky a psoriázy a ekzému - pomáhá při odstraňování vnější vrstvy odumřelých buněk pokožky, čímž je kůže hladší.


Ještě bych takto na konec ráda dodala, že tento článek není (bohužel) spolupráce :D Produkty jsem si objednala, zaplatila a vyzvedla na prodejně sama a tolik je vychvaluju, protože si to prostě zaslouží!

Produkty značky HUMAN+KIND jsou od května k dostání v parfumeriích MARIONNAUD.

P.

Komentáře

  1. Značku Human+Kind vůbec neznám a na tvém blogu jí vidím úplně poprvé. Oba produkty vypadají opravdu hodně zajímavě a dle tvé recenze jsou i kvalitní :) Musím tuhle značku více prozkoumat a něco od ní zkusit!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji taky objevila až nedávno u Nikol Hess na blogu. Taky si tyto produkty moc chválila :)

      Vymazat
  2. Značku znám z parfumerie, ale osobní zkušenost nemám. Asi mě značka natolik nenadchla :-) procházela jsem si ale nabídku na zahraničních stránkách a mají tam opravdu zajímavé kousky, takže pokud se dostanou i k nám, asi si nějaký kousek pořídím :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu :)
      Mě teda zaujala moc, ale to je vidno z článku :D

      Vymazat
  3. Produkty vyzerajú skvelo! Ešte som o nich nič nepočula, ale určite rada vyskúšam :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Značku znám z blogů, už jsem na ni koukala v obchodě. Jejich sortiment se mi líbí, mají i pěkné obaly. Akorát ta cena :(

    Kosmetické radosti za poslední dobu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je to přírodní kosmetika plná aktivních složek a mé pleti vyhovuje natolik, že za ni ty peníze prostě ráda dám :) Ještě jsem nedospěla do stádia, že bych za například make-up nebo tvářenku utratila víc jak pár stovek, ale dospěla jsem do stádia, kdy mi není líto peněz za péči, pokud funguje.
      A navíc třeba ten Wash Off Facial Cleanser je tak obrovský, že mi několik měsíců určitě vydrží :)

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!