NYX Dewy Finish Makeup Setting Spray

Ahoj!

Dnešní článek bude kosmetický! Bavit se budeme o setting sprayi značky NYX. Setting spray je produkt, který když nemám ve své kosmetické sbírce, nemám pocit, že mi chybí, že ho nutně potřebuji. Ale pokud ho mám, používám ho pořád. Taky to takhle s něčím máte? :D

Když jsem neposledy byla v Douglasu, rozhodla jsem se, že si po dlouhé době zase nějaký setting spray pořídím. Zaujal mě NYX DEWY FINISH MAKEUP SETTING SPRAY, který slibuje prodloužení výdrže make-upu a dodání přirozeného lesku pleti, tzv. dewy finish.

 
 
Lahvička je maličká, obsahuje 60 ml produktu. Vůně je poměrně příjemná, i když lehce chemická, cítíte ji jen chviličku. Aplikace je snadná. Po dokončení make-upu stačí pleť přestříkat tímto sprejem, který se rychle vsakuje, pleť rozzáří, make-up udělá tak nějak hezčím, přirozenějším a zafixuje ho. Pro mě jde o takovou poslední příjemnou tečku v líčení.

Jinak tento sprej občas používám i jako bázi pod make-up.

NYXv nabídce ještě setting spray, který má zajistit matný finiš. Abych se přiznala, u těchto typů produktu si nikdy nejsem úplně jistá, jestli nejde jen o placebo efekt, jestli si prostě nenalhávám, že make-up na pleti déle drží a vypadá hezky delší dobu. Ale po dlouhodobějším testování bych řekla, že výdrž make-upu určitě podporuje a poměrně dobře mu zabraňuje vypadat na obličeji jako maska.
Můžu doporučit.

Cena za 60 ml: 219 Kč.

A co vy a setting spraye? Máte pocit, že fungují?

P.

Komentáře

  1. Já mám momentálně sprej od Avonu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bez setting spreje se neobejdu, na to mám moc dlouhé dny v jednom kole. Měla jsem přímo tenhle a byla jsem moc spokojená. Teď jsem sáhla po setting spreji od L'orealu a už jej asi za nic nevyměním :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!