Další tetování?

Nejsou to ještě ani čtyři měsíce, co jsem vám tady psala článek o tom, že jsem byla na svém prvním tetování. Ale víte, jak se to říká... Jakmile se necháte jednou tetovat, je to jako droga. Moc jsem tomu nevěřila, dokud jsem to nepoznala doslova na vlastní kůži. Od té doby, co mám tetování, přemýšlím o dalších. A věřte, že toho mám v hlavě opravdu hodně! Začínám si pomalu, ale jistě zamilovávat ten pocit bolesti a celkově ten proces, kdy na mém těle vzniká něco nového, něco, co se stává mojí součástí. 


Včera dopoledne jsem šla opět do St. Jane Tattoo k miloučké Janičce, která už měla podle mých požadavků připravené tři návrhy. A já si prý vybrala ten, který nakreslila úplně jako první. Nemusela kromě velikosti nic upravovat. Perfektně vystihla to, co jsem na svém těle chtěla mít, a za to jí ještě jednou moc děkuju. ❤️ Odvedla skvělou práci a já jsem nadšená! Ale musím tedy zcela upřímně říct, že tohle tetování bolelo víc než to první. Cituji Janču, co mi na to odpověděla: "Já vzala tu nejtenčí jehlu, tak je ta bolest taková řezavější."
Jo. Byla :D


O významu tohoto tetování se s dovolením rozepisovat nebudu, třeba až jich bude na mém těle více, sepíšu jeden velký článek :)

No a co víc dodat. Snad jen - miluju to! ❤️

P.

Komentáře

  1. Přesně taková tetování se mi líbí :) jednoduchá a pěkná :)

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s Lady Lennou, v jednoduchosti je krása. 👌🏻👌🏻
    StepankaT z Corcula

    www.corculum.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Je krááásné! Takové by se mi také líbilo. :)
    Ejnets v Lisabonu

    OdpovědětVymazat
  4. Máš krásné tetování! :) Jinak tě chápu. Já mám zatím jedno, ale už mám roupy na další, myslím, že k němu brzy dojde. :))

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  5. Tetování chci už dlouho, jen se pořád nemůžu odhodlat :D To tvoje je naprosto dokonalé!

    https://elisminarova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakmile se ale odhodláš, víš, co tě čeká! :D
      A děkuju moc, jsem moc ráda, že se líbí :)

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!