Manufaktura - med a rakytník

Ahoooj!

V dnešním článku bych vám ráda ukázala novou limitovanou edici značky MANUFAKTURA, se kterou už rok spolupracuji.

Tato podzimní limitovaná edice je ve znamení medu a rakytníku. 

Med je bohatý na minerály, vitamíny, antioxidanty a další cenné látky. hydratační, vyživující, zklidňující a zjemňující účinky na pokožku.  

Rakytníku se přezdívá oranžové zlato, má mimořádně vysoký obsah vitamínů C a E a regenerační, zklidňující, omlazující a antioxidační účinky.


Limitovaná edice obsahuje pět produktů, které k sobě krásně ladí a jejichž obaly jsou prostě krásné. Dýchá z nich příroda, čistota, jemnost, poctivost, přesně tak jak jsme u MANUFAKTURY zvyklí. 
 
Zjemňující sprchový gel s výtažky z medu a rakytníku a betaglukanem

Spojení lesního medu z jesenických hor, rakytníku, ovesného beta-glukanu, výtažku z pšenice a panthenolu poskytne pokožce hydrataci, vláčnost, regeneraci a ochranu nejen do chladných dnů.
 
Sprchové gely MANUFAKTURA umí, o tom mě tato značka přesvěčila už několikrát. Já je mám moc ráda a vždy je to jedna z prvních spotřebovaných věcí z těchto limitek.

Sprchový gel s výtažky z medu a rakytníku je ukrytý v praktickém průhledném obalu, který je ozdobený malou třásničkou, což je hezký detail. Díky průhlednému obalu máte přehled o tom, kolik gelu vám ještě zbývá spotřebovat. Při sprchování nemusíte nic šroubovat, jen odklopíte víčko, které velmi dobře těsní, a tak bych se asi ani nebála s tímto produktem někam cestovat.

Gel oranžové barvy má takovou středně hustou konzistenci. Nádherně jemně a příjemně voní. Je vhodný i jako pěna do koupele. Při umývání pokožky ale zase tolik nepění, určitě jsem už vyzkoušela mnohem pěnivější sprchové gely. Zato ale provoní celou koupelnu i pokožku, kterou hezky umyje a zanechá na ní příjemný pocit. Do chladnějších dní naprosto ideální parfemace a ideální sprchový gel.

215 ml seženete za 145 Kč.


Regenerační krém na ruce s výtažky z medu a rakytníku a bambuckým máslem

Udržujte své ruce hebké a jemné díky unikátnímu spojení lesního medu z jesenických hor, včelího vosku, rakytníku, ovesného beta-glukanu, bambuckého másla, makadamiového oleje, glycerinu a panthenolu.  


Krém bílé barvypříjemnou nevtírvou parfemaci stejně jako sprchový gel. Je jemný, lehoučký, krásně ruce vyživuje, nechává je vláčné, hladké a voňavé. Vstřebává se velmi rychle a po vstřebání nemáte pocit mastných rukou.

Tuba s krémem je opravdu velká, takže vám vydrží snad celý podzim a možná i zimu, protože krému je potřeba na jednu aplikaci opravdu maličko. Za mě ANO! 

100 ml seženete za 159 Kč.

Ochranný pleťový balzám s výtažky z medu a rakytníku a meruňkovým olejem

Vysoce výživný pleťový balzám je možné využít jako pravidelnou péči pro suchou pokožku či jako ochranu každé pleti v nepříznivém počasí. Napomáhá zamezit dehydrataci a podráždění chladem a větrem a poskytuje pleti pocit pohody. 

Jedinečná receptura je doslova nabitá aktivními přírodními ingrediencemi - využívá lesního medu z jesenických hor, včelího vosku, rakytníku, meruňkového, jojobového a makadamiového oleje, bambuckého másla, panthenolu, skvalenu, ovesného beta-glukanu a vitamínů A, E a C. Zajistí tak pokožce jedinečnou regeneraci, hydrataci, výživu a ochranu.


Budu se opakovat, ale i tento výživný pleťový balzámvelice příjemnou vůni a trošku z něj jsou cítit i zmíněné meruňky. Má hutnější konzistenci, ale velmi snadno se roztírá, pleť nezatěžuje, hezky se do ní vstřebává a hlavně po něm pleť nelepí, což je za mě osobně obrovské plus! Zároveň ale cítíte, že jste si na pleť něco dali a že jste ji vyživili. Obličej je po něm krásně hydratovaný a vláčný.  

Balzámu bílé barvy stačí malé množství, není potřeba žádných velkých nánosů. Dávkuje se pomocí pumpičky - jedna pumpička bohatě vystačí na celý obličej.

50 ml seženete za 239 Kč.


Ochranný balzám na rty s výtažky z medu a rakytníku a bambuckým máslem


Přírodní balzám na rty s hydratačním a zjemňujícím lesním medem z jesenických hor, včelím voskem, regeneračním a omlazujícím rakytníkem a arganovým olejem, výživným bambuckým máslem, vitamínem E a avokádovým olejem je ideální péčí pro rty během chladných a sychravých měsíců, kdy je pleť a pokožka vysušená a přecitlivělá. Jedinečná přírodní receptura bez obsahu barviv, ropných derivátů, silikonů a konzervantů poskytuje rtům jedinečnou něžnou péči a chrání je před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí.

Balzámmedovou parfemaci, tužší konzistenci, je průhledný, rty nijak nezabarvuje, pouze je vyživuje. Balzám rty hezky hydratuje, je určitě fajn mít ho v kabelce nebo ho třeba použít před nanášením nějaké rtěnky, ale jelikož si na tento typ produktu prostě nepotrpím a jsem v mazání rtů balzámy docela lajdák, tak ho asi neocením tak jako jiní. Za mě fajn balzámek, nic zázračného, ale ani propadák.

 4,2 g seženete za 115 Kč.
 
Medicinální sirup s medem, rakytníkem  vitamínem C pro přirozenou odolnost a vitalitu

Základem tohoto poctivého medicinálního sirupu je česká jablečná šťáva - každá lahev je vyrobena z cca 2 kg jablek. Díky obsahu pravého lesního medu z čisté přírody jesenických hor, české BIO rakytníkové šťávy, výtažku z šípku a vitamínu C slouží především pro posílení přirozené odolnosti a vitality nejen v období chřipek a nachlazení. 

Ano, ani v této limitce nechybí sirup! Minulý rok sirup z jablečné limitky zmizel z naší kuchyně raz dva, byl výborný! A tak jsem se těšila i na tento.

Jde o hustý sirup medové barvy, jehož vůně mi připomíná přesnídávku, kterou jsme snad všichni jako děti milovali. A někteří je milují doteď :D Sirup velmi sladkou a zajímavou chuť a dá se použít na spoustu způsobů. Můžete ho využít jako dochucovadlo ovocných salátů, kaší, teplých nápojů, palačinek, lívanečků a dalších pochutin. Tento sirup je registrován jako doplněk stravy.

250 ml seženete za 159 Kč.

Produkty zakoupíte v kamenných prodejnách MANUFAKTURY nebo TADY.

Co na limitku říkáte vy? 

#Barterováspolupráce

P.

Komentáře

  1. Chystám se ní jelikož mě docela zajímá. Sama miluju jejich řadu s vínem a jsem si jistá že mi bude vyhovovat i tahle :3

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Tato limitka je maximálně povedená, se všemi produkty jsem spokojená! :) Už jsem něco nakoupila i jako dárky pro rodinu :D:)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělá, ale abych se přiznala, nečekala jsem nic jiného :)

      Vymazat
  3. Doplněk stravy ze zákona znamená pouze to, že ti to neublíží. Takže bych ze sirupu tak odvázaná nebyla :D Nicméně článek hezký :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!