JORDANA Sweet Cream Matte Liquid Lip Color

Ahoj, všichni!

Dnes tu pro vás mám recenzi a zároveň tip na podzimní rtěnku. Když jsem se koukla do publikovaných článků, docela mě překvapilo, že jsem naposledy psala recenzi na nějaký produkt na rty v červnu! Ne, že bych si od června žádné produkty na rty nekoupila (známe své lidi :D), ale musím uznat, že jsem se zaprvé docela krotila a těch pár nových přírůstků, kterým jsem neodolala, jsem chtěla pořádně vyzkoušet, než vám o nich tady na blogu povím, ale taky jsem zadruhé měla plno nápadů na jiná témata článků.

Ale teď už bych vám ráda pověděla o JORDANA Sweet Cream Matte Liquid Lip Color v odstínu Molten Chocolate Cake. Jde o hodně tmavou vínovou a co si budeme povídat, podzim po těchto barvách přímo volá!


V mé kosmetické sbírce mám tyto JORDANA tekuté rtěnky tři (na odstín TIRAMISU a CRÈME BRULÈE jsem recenzi psala TADY) a patří mezi mé vůbec nejoblíbenější matné rtěnky. Plastové obaly mají hezký jednoduchý design a ty názvy podle různých sladkých pochutin dostávají!  

Tyto rtěnky jsou poměrně levné, skvěle pigmentované, příjemné na rtech a hezky na nich drží. Ztrácejí se ze středu rtů, ale není problém je během nošení doplnit, upravit. 


Rtěnka sladkou vanilkovou vůni, která je mi moc příjemná. Hezky se nanáší klasickým pěnovým aplikátorem, zasychá velmi rychle a úplně do matna. Díky skvělé pigmentaci bohatě stačí nanést jednu souvislou vrstvu. Rtěnka vydrží několik hodin ve velmi dobrém stavu, ale záleží samozřejmě i na tom, co jíte, pijete, prostě jak moc rty zatěžujete. Po více hodinách už můžete pocítít lehké vysušování, ale není to nic, co by později nenapravil balzám na rty.


Tento tmavý výrazný odstín s názvem MOLTEN CHOCOLATE CAKE je krásný, ale nese s sebou bohužel jedno mínus. U tohoto odstínu je totiž docela problém s rozpíjením se do jemných vrásek okolo rtů, protože jak je odstín tmavý, jde to docela vidět. Proto rtěnku po zaschnutí vždy ještě nakonec začisťuji korektorem. Asi by mi s tímto problémem pomohla i konturovací tužka, ale já jsem na ně prostě ještě stále lenoch, nebo na ně při líčení zapomínám.

A dalším "mínusem" je dostupnost, jelikož tyto rtěnky, pokud vím, neseženete v drogerii, ale musíte je objednávat z internetu. To ale není problém samotného produktu, který je jinak vážně skvělý!


Já jsem moc spokojená a vaše drahé polovičky určitě ocení, že mohou dostat pusu, aniž by si museli stírat barvu ze rtů :D

Myslím si, že by si tato řada tekutých rtěnek zasloužila více pozornosti!

Cena: 109 Kč.

P.

Komentáře

  1. to je krásny jesenný odtieň :) škoda len tej dostupnosti, ako vravíš.ale idem po nich pozrieť na nete, lebo vyzerá naozaj pekne a kvalitne.a za tú cenu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou skvělý :) I když jsem četla a viděla, že některé odstíny jsou horší. Ale ty, které mám já, můžu jen doporučit :)

      Vymazat
  2. Tyhle tekuté rtěnky bych chtěla vyzkoušet, moc se mi líbí výběr jejich odstínů :) Taky by mě zajímalo, jaké jsou ve srovnání s těmi mými oblíbenými od NYXu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej. Já je mám moc ráda a za tu cenu jsou vážně perfektní :) Mám doma tři odstíny a pokukuju po dalších :D

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!