Manufaktura limitovaná edice Fialka

MANUFAKTURA vydává limitované edice dvakrát do roka a já se pokaždé těším, s čím tato značka přijde, a také se těším na to, že budu moci nové produkty vyzkoušet a napsat vám, jak jsem s nimi spokojená. Tak jdeme na to!

U příležitosti stého výročí založení republiky, rozhodla se Manufaktura uvésti pro jarní a letní měsíce limitovanou kolekci vskutku unikátní. V designu a vůni starými časy První republiky inspirovanou, ve složení pak na moderních trendech pro maximální šetrnost vůči pokožce založenou. Celá kolekce jest doprovázena blahodárnými výtažky z fialek, které pro své hydratační, zjemňující a omlazující účinky stály již před sto lety za tajemstvím mnohé obdivované pleti. V její nostalgické vůni naleznete něžně půvabné tóny fialkových květů. Objevte v kosmetických přípravcích kouzlo První republiky a učiňte svou pleť mladistvě sametovou a vlas vonný a hebký. Blaženost zaručena.

Podívejte se, jak tato limitka vypadá krásně! Miluju fialovou barvu a miluju fialky, tohle je něco pro mě. Vzpomínám, jak jsem si jako malá sama dělala parfém z fialek. Natrhala jsem fialky, nechala je nějakou dobu namočené ve vodě a pak jsem se tou vodou voněla a měla jsem radost, že voním jako fialky :D Ve mně tato vůně evokuje moje dětství a jak jsem se dívala, tak nejsem zdaleka jediná :)

Ideální regenerační krém na ruce s fialkou, mandlovým olejem a panthenolem

Udržeti své ruce krásné nemusí býti zvláštním uměním. Výjimečný regenerační krém na ruce s hydratační fialkou, výživným mandlovým olejem a bambuckým máslem, zvláčňujícím ovesným výtažkem, zklidňujícím panthenolem a alantoinem je ideální péčí pro každé ručky. Jedinečná receptura tohoto krému, bohatá na účinné přírodní ingredience, je napomůže zanechat svěže mladistvé, hebké a náramně provoněné. Sami se přesvědčte…

Krémy na ruce MANUFAKTURA umí a mám pocit, že to píšu v každé recenzi na jejich produkty :D A ano, ani tento není výjimkou. Krém je lehký, příjemný, hezky voní, dobře se vstřebává a hydratuje. Já si na krémy na ruce moc nepotrpím, ale když už je opravdu nejhůř a potřebuji si je namazat, nebo když mám prostě náladu a chuť, ráda sáhnu po tomto.


75 ml za 149 Kč seženete TADY.

Zvláčňující jemné rostlinné mýdlo s glycerinem a výtažkem z fialek

Jen stěží byste našli za dob První republiky typičtějšího kosmetického přípravku nežli právě pevného mýdla, v naší kolekci tak nesmí chybět. Zvláčňující jemné rostlinné mýdlo s přírodními oleji, hydratační fialkou, glycerinem a výživným mandlovým olejem zahalí Vaše ručky do bohaté pěny, dodá jim pocit skutečné čistoty a zanechá je náramně svěží, hebké a znamenitě provoněné.

Já na tuhá mýdla už nějakou dobu nejsem a zcela upřímně mě tento produkt z celé limitky baví asi nejméně. Ruce umyje hezky, jsou po tom voňavé, i když tady parfemace není nic převratného jako u ostatních produktů. Nepřišlo mi, že by nějak vysušovalo, což je fajn, ruce byly po umytí hezky jemné, ale nevím, nějak jsem se často vůbec nemohla donutit k tomu, abych se s tímto mýdlem umývala. Je to o osobních preferencích, pokud máte tato mýdla rádi, určitě by vám mohlo vyhovovat. Navíc je poměrně dost velké, takže vám dlouho vydrží :)

150 g za 129 Kč seženete TADY.

Fialkový sirup

Lahodný poctivý sirup s výtažky a omamnou vůní kouzelných fialek a 80% přírodní šťávy z červených hroznů učiní z Vašich míchaných nápojů hotové skvosty. Záleží jen na Vás, smícháte-li jej se sodovkou, sektem či znamenitým ginem (tolik oblíbeným za První republiky), blaženost v každém případě zaručena. 

Tento sirup mi chutnal. Když jsem ho ochutnala poprvé, přišla mi ta chuť opravdu hodně zvláštní, něco, co jsem ještě nikdy neochutnala, ale byla zajímavá. Fialky v něm byly opravdu cítit stejně jako hrozny. Zajímavá kombinace chutí. Znovu už si ho asi nekoupím, ale u nás doma se neztratil a mně osobně opravdu chutnal :)

250 ml za 159 Kč seženete TADY.

Omlazující hydratační & revitalizující pleťová mlha s výtažky z fialek a mandlí

Jemná pleť je mnohdy důležitější nežli nové šaty. Dodejte své pleti překvapující krásu a přirozený vzhled mládí a udržujte ji ráno i večer stále pěstěnou. Ideálním přípravkem k tomuto účelu jest pleťová mlha s hydratačním extraktem z fialky a rebarbory, pečujícím mandlovým olejem, zklidňujícím panthenolem, alantoinem a kyselinou mléčnou. Přesvědčte se sama, jak se Vaše pleť náramně vyjasní, zušlechtí a vypne. Používejte pro ranní a večerní dočištění pleti a k osvěžení a hydrataci kdykoliv během dne.

Za mě bezkonkurenčně nejlepší produkt z této edice! Voňavá, příjemná, osvěžující, hydratační záležitost. Pleť je po použití tohoto produktu krásně rozjasněná, hladká a příjemná na dotek. A ta vůně! Pleťová mlha je skvělá jak na odlíčenou pleť, tak i k revitalizaci make-upu. I střička je fajn, nejde o žádnou sprchu, ale o opravdu jemnou příjemnou mlhu. Za mě rozhodně doporučuji, už v té lahvičce skoro nic nemám a jsem z toho opravdu smutná.

155 ml za 259 Kč seženete TADY.

Vysoce pečující balzám na rty s fialkou, mandlovým olejem a včelím voskem

Hezké pěstěné rty jsou okrasou každé ženy, je tedy žádoucí, věnovati jim náležitou pozornost. Přírodní balzám na rty s hydratačním a omlazujícím výtažkem z fialky, včelím voskem, zvláčňujícím arganovým a avokádovým olejem, bambuckým máslem a vitamínem E je tou ideální péčí, která poskytne rtům znamenitou regeneraci, potřebnou vláhu a výživu a zanechá je sametově hebké. Vaše rty Vám poděkují, budete-li je pravidelně touto blahodárnou pomádou hýčkati.

Balzám je moc příjemný, hezky rty hydratuje a ta parfemace! Moc ráda po něm sahám, když cítím, že moje rty nejsou moc ve formě. Fajn záležitost do kabelky. 4,2 g za 119 Kč seženete TADY.

Velejemný sprchový gel & vlasový šampón s fialkou a mandlovým olejem

Velejemný sprchový gel & šampón s cennými přírodními ingrediencemi činí vlas hebkým, vrací mu ztracený jas a zvyšuje lesk, pokožku pak zanechává svěží a mladistvě sametovou. Díky unikátnímu modernímu složení s vysoce koncentrovanými mycími složkami na bázi kokosového a olivového oleje a cukru, obohaceným o hydratační a posilující výtažek z fialky, pečující mandlový olej, zklidňující panthenol a zvláčňující obilné výtažky intenzivně pění a jeho spotřeba je až o 1/3 nižší nežli u obvyklých přípravků tohoto typu. A co navíc: dodá jedinečný pocit čistoty, znamenitě voní a neobsahuje SLES, čehož si dnešní moderní doba často žádá.

Tento fialový šampon a sprchový gel v jednom je fajn, krásně voní a pění a umývá. Vlasy mám po něm hezky čisté a voňavé. Dá se samozřejmě použít i jako pěna do koupele, pokud zrovna žádnou nemáte. Skvělé je, že mi tento šampon extrémně nevysušuje pokožku hlavy, s čímž u šamponů mívám často problém, ani po něm nemám vlasy příliš zplihlé, což se mi taky u některých stává. Díky průhlednému obalu máte přehled o tom, kolik gelu vám ještě zbývá spotřebovat. Při sprchování nemusíte nic šroubovat, jen odklopíte víčko, které velmi dobře těsní, a tak bych se asi ani nebála s tímto produktem někam cestovat. Rozhodně jde o dobrý multifunkční produkt, který se v naší koupelně neztratí. Za mě proč ne!

215 ml - 169 Kč seženete TADY.

Prohlédněte si celou limitovanou edici na stránkách MANUFAKTURY.

Mějte se krásně a u dalšího článku ahoj!

#Barterováspolupráce
 
P.

Komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!