Vše nejlepší k třetím narozeninám!

Ano, je to tak, můj blog oslavil v pátek 25. května třetí narozeniny! ❤️


Je to neuvěřitelné. Když jsem začala s jeho psaním, nemyslela jsem si, že to bude na dlouho. A už vůbec jsem si nemyslela, že na můj blog dostanu tolik pozitivních reakcí, komentářů a že si mě dokonce i někdo všimne a bude se mnou chtít navázat spolupráci.

Jsem typ člověka, který umí do věcí zapáleně jít, ale často u něj nadšení a zapálenost rychle opadá. O to víc jsem ráda, že jsem u blogování zůstala a že mi pořád dělá radost, ačkoliv jak už jsem psala na Instagramu, nemám na blog tolik času, kolik bych chtěla. Volného času mám kvůli práci méně než dříve a jednoduše řečeno, ráda trávím čas i jinak než blogováním. Článků nevychází tolik jako dříve, ale koncepty se mi rozepsanými články stále plní a nápadů mám také spoustu. Těším se, až je postupně dopíšu a publikuji a až zrealizuji nápady, které mám v hlavě.




Stejně jako minulý rok chci na závěr poděkovat. Vám, kteří moje články čtete, vám, kteří mě nejen v tomto podporujete, vám, kteří mě máte rádi. A tak.

DĚKUJU.

Tak na další tři roky!
 
P.

Komentáře

  1. všetko najlepšieeee prajem tebe a tvojmu blogu :)
    s tou menšou aktivitou na blogu v týchto slnečných dňoch ťa úplne chápem, pretože to mám rovnako a tiež radšej robím niečo iné ako sedím pri počítači :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Jeej, všechno nejlepší:D. Tři roky..to už je dlouhá doba:D. Napsala jsi to moc hezky:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!