Lush - produkty do vany

Ahoooj!

Dnes tu mám článek, ve kterém vám sdělím, jak jsem byla spokojená s produkty od značky Lush, které jsem dostala minulý rok od T. k narozeninám. Nejsem člověk, který by si nějak často dopřával vanu, a abych se přiznala, v koupelně se snažím trávit opravdu co nejméně času. Proto mi i docela dlouho trvalo, než jsem všechny tyto produkty spotřebovala. A pak mi samozřejmě trvalo, než jsem sepsala tento článek :D


Mmmelting Marshmallow (20 g)

Šlo o koupelový olej, který úplně nádherně sladce voněl jako cukrová vata. Vodu ale téměř neobarvil a hodně pomalu se rozpouštěl. Koupel byla příjemná, celá koupelna byla krásně provoněná stejně jako pokožka, která byla po koupeli navíc i hezky jemná. Upřímně bych ale Mmmelting Marshmallow podruhé mít asi nemusela. Mnohem víc mě baví nějaké zajímavější bomby do koupele jako třeba The Experimenter, o kterém vám povím níž.

Pro sladké, slaďoučké mmmomenty a rozmazlování ve sladkých koupelích je tady sladká, přesladká dobrota – to nejsladší potěšení. Nechte své starosti rozplynout se v koupeli s prášky z měsíčku a proskurníku, které konejší pokožku. Jestli zářivá růžovost neomámí vaše smysly, tak vůně cukrové vaty zcela určitě ano. Pro všechny mladé nejen duchem – oslaďte si život touhle lázní v barvě zralé broskve.

Twilight (200 g)

Růžovo-modrá bomba, díky které si ve vaší vaně můžete dopřát růžovofialovou koupel se třpytkami. Šuměla, hezky se rozpouštěla a příjemně voněla po levanduli, žádná hodně výrazná vůně, ze které by vás bolela hlava, ale naopak hezky uklidňující. Po vypuštění vany v ní byly třpytky, jako by se v ní koupal Edward ze Stmívání :D Po koupeli voněla jak koupelna, tak i tělo. Byla fajn, za mě proč ne.



The Experimenter (200 g)

Hodně zvláštní vůně, vůbec ale nevím, jak ji popsat, pokud jste ji někdo zkoušel, tak mi napište do komentářů, jak vám voněla, plno barev, úžasná bomba! Za mě nejlepší produkt z těchto všech. Koukejte na ty barvy!

Tajemná a uklidňující romantika... těžší a komplikované tóny vetiveru očarují vaši mysl a krémová vanilka s tonkou poskytnou sladkou protiváhu.



Sunnyside (150 g)

Díky koupelové pěně Sunnyside si dopřejete zlatou třpytivou koupel s pěnou. Třpytky máte po koupeli i na sobě. Určitě ji nemusíte do vody házet celou, ale nalámat si ji a dopřát si tak několik koupelí. Vůně byla zajímavá, pro mě příjemná. Já v ní cítila nějaké citrusy, ale přitom to nebyla žádná extrémně ovocná vůně.

Vkročte na slunečnější stranu života koupelí v tekutém zlatě. Tahle náladu povznášející tuhá pěna promění vodu ve vaně v zářivě zlatou a naplní koupelnu nádhernou a veselou citrusovou vůní. Lázeň se silicemi z divokého pomeranče, citronu a tangerinek prozáří vaši náladu a celý váš den.

Co říkáte na produkty značky Lush vy? Máte je rádi?

Já musím říct, že jsem po první zkušenosti s produkty od Lush trošku v rozpacích. Vím, jak se výrobky od této značky pohybují cenově, a kdybych si něco kupovala já sama, pořádně si rozmyslím, zda mi stojí za ty dané produkty dát tolik peněz, za kolik se prodávají. Ale myslím, že třeba právě jako dárek pro někoho je to skvělá možnost, obzvlášť pokud víte, jakým vůním dává přednost. A samozřejmě je mi sympatické, že se jedná o značku, která netestuje na zvířatech a která je 100% vegetariánská. O tom žádná :)

P.

Komentáře

  1. Nikdy jsem od Lushe ještě nic nevyzkoušela :-) té třpytkaté bych se asi vyhla, nemám to moc ráda, jak se to nalepí všude po těle :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to taky nemusím, ale zas tak hrozný to nebylo :)

      Vymazat
  2. Tak tie kúpeľové bomby sú dokonalé! Ja na lush nedám dopustiť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla to moje první zkušenost a dalším se do budoucna nebráním :)

      Vymazat
  3. Od Lush mám nejraději masky na obličej. Bomby do koupele jsem vyzkoušela, ale přijde mi to jako plýtvání peněz, protože to není zrovna nejlevnější záležitost a je to jen na jedno použití...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, není to úplně levná záležitost. Některé produkty se dají použít víckrát, ale některé opravdu hodíš jen jednou do vany a užiješ si koupel.

      Vymazat
  4. Od Lushe jsem zatím nic neměla. jednu dobu jsem si podobné šumivky házela do vany snad každé koupání, ale už jsem od toho upustila a šumivku použiju tak jednou za dva měsíce :D. Většinou si je dělám sama.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!