Evoluderm Čisticí micelární voda pro mastnou a smíšenou pokožku

Ahoooj!

Značku Evoluderm a produkty od ní jsem si poslední dobou moc oblíbila a moje pleť jakbysmet. A tato čisticí micelární voda pro mastnou a smíšenou pokožku není výjimkou a také není posledním produktem této značky, o kterém se tady na blogu něco víc dozvíte. Takže stay tuned!

Hned po otevření této micelárky mě zaujala vůně. Krásně sladce voní! Je to moc příjemná, čistá vůně, ale ne nijak vtíravá nebo obtěžující.



Micelární voda obsahuje takzvané micely, které zachytávají nečistoty na pleti. Měla by pleť zbavovat přebytečného kožního mazu a regulovat jeho produkci, o to se stará extrakt z růžového grepu, který je bohatý na vitamin C, a zároveň by měla pleť zanechávat hydratovanou díky glycerinu. Je dermatologicky testována.

Tato Evoluderm micelární voda hezky čistí pleť a odstraňuje make-up z celého obličeje. Já si s ní většinou odličuji i oči, i když to není tak příjemná záležitost jako na zbytku obličeje, protože mě v očích občas trochu pálí, a taky nevím, jestli by si poradila s voděodolnou řasenkou. Určitě s ní odlíčení očí trvá déle než s nějakým olejovým odličovačem (odličovač očí má Evoluderm mimochodem také v nabídce), to nepochybně. Pleť je po aplikaci této micelární vody příjemná na dotek, nepálí mě, není příliš podrážděná. Působí svěže, čistě, není vysušená ani napnutá a je připravena na případné další produkty jako je tonikum, sérum nebo krém. Použít ji můžete jak večer, tak i ráno. Údajně ji není  potřeba oplachovat, já se přiznám, že je to u mě jak kdy. Záleží, kdy si pleť odličuji a také jak se mi chce. Znáte to :D Většinou ještě po použití této micelární vody používám mléko nebo tonikum na úplné dočištění pleti, aby byla opravdu perfektně odlíčená a čistá. 

Máte vy nějaké zkušenosti se značkou Evoluderm? Já musím říct, že mi produkty od této značky na pleti neskutečně vyhovují, a skvělé je, že nejsou přehnaně drahé. Evoluderm je jedna z mých nejoblíbenějších značek pečující kosmetiky, která mi dala moji pleť alespoň trošku dohromady. Já Evoluderm produkty kupovala na Notinu, ale teď jsem se dívala, že výběr hodně zredukovali a momentálně mají v nabídce jen čtyři produkty, což je velká škoda. Jdou ale sehnat na nějakých jiných e-shopech, například na www.krasa.cz :)

250 ml za 124 Kč.

P.

Komentáře