Bell Cosmetics Fresh Blush Hypoallergenic tvářenky

Hezký den,

tyto dvě krásky jsem si koupila v rámci 50% slev na dekorativní kosmetiku v Rosmannu. Chtěla jsem si pořídit jen jednu, ale já jsem byla klasicky tak nerozhodná, že v košíku nakonec skončily obě dvě. No, určitě to taky znáte, že jo :D

Jsou to moje první úlovky od Bell cosmetics, o některých produktech této polské značky jsem už něco slyšela od různých blogerek a youtuberek, ale ještě jsem neměla možnost do té doby nic vyzkoušet. A když jsem stála v Rosmannu u Bell cosmetics stojanu, tvářenky byly jasná volba. Společně se rtěnkami a rozjasňovači jsou to moje asi úplně nejoblíbenější produkty na zkoušení. 


Tvářenky mají krásné malé skladné balení, které je ale nevyfotitelné :D, proto přikládám fotku z e-shopu Bell cosmetics. Pigmentace je fajn, ale nemusíte se s nimi bát pracovat. Intenzita se dá hezky budovat, což mám nejraději jak u tvářenek, tak i třeba bronzerů. Obě tvářenky jsou takové až saténové a mají v sobě lehký shimmer, tudíž tváře krásně rozzáří a dodají vašemu obličeji život. Nemusíte se ale bát, že by se vám tváře až moc lesky, jako je tomu například u tvářenky od Freedom v odstínu Beyond (bývá přirovnávána k Orgasmu od Nars), pokud ji někdo z vás má, protože to je opravdu lesk jako blesk. A ještě jedno velké plus - jak už napovídá název, jde o hypoalergenní produkt, to znamená, že je dermatologicky testován a formulován tak, aby způsobil minimální výskyt alergických reakcí. 



Odstín 01 - Golden peach - Tohle je krásná broskvová barva s lehkým zlatým shimmerem. 
Odstín 02 - Frozen rose - Studená starorůžová tvářenka opět s lehkým shimmerem. 

Názvy krásně vystihují dané odstíny, které si můžete prohlédnout na fotkách níže.



Obě tvářenky vypadají na pleti krásně, příliš nezvýrazňují nedokonalosti, pleť hezky rozzáří a vydrží mi celý den. Maličko se během dne jejich intenzita snižuje, ale není to tak, že byste večer neměli na tvářích už vůbec nic, alespoň mně tyto tvářenky drží dobře. Ta růžová se mnou dala dokonce 16 hodin, kdy jsem se líčila v šest ráno a odličovala kolem desáté hodiny večer. A pořád tam byla! Rozhodně je doporučuji, stojí za pozornost a já jsem opravdu ráda, že jsem po nich v drogerii sáhla.

Moc ráda značku Bell cosmetics mnohem více prozkoumám, takže - máte nějaké tipy na super produkty od ní?
Sem s nimi!

P.

Komentáře