KIKO rtěnky

Ahoooj!

Nechápu, že vám o těchto KIKO rtěnkách píšu až teď! Tyto čtyři krásky jsem si dovezla z dovolené v Itálii, kde jsem byla v srpnu minulého roku a váže se k nim vtipná historka. Přišli jsme do prodejny KIKO a já si začala vybírat, který rtěnky si koupím, protože prostě #lipsticklover. Vybrala jsem si dva odstíny, už teď bohužel nevím, které dva byly první, a šla jsem k pokladně. Tam na mě paní prodavačka spustila anglicky, že mají akci a že když si vyberu ještě dvě, budu mít čtyři rtěnky za cenu dvou. To je skvělý, jediný háček byl v tom, že za pár minut zavírali, takže si představte ten stres s výběrem :D Nakonec jsem ale měla šťastnou ruku, všechny odstíny se mi líbí a moc ráda je nosím. Čtyři rtěnky jsem tedy koupila za zhruba 13 euro.  myslím, že to dobrý kup, co říkáte?

Od italské KIKO Milano jsem před tímto úspěšným nákupem nic nezkoušela, ale slyšela jsem na produkty této značky docela chválu. Nic mě ale v obchodě nezaujalo tolik jako produkty na rty, takže jsem sáhla po nich. A hlavně nebyl čas! :D


Tři z těchto rtěnek jsou krémové (107, 109, 133) a jedna je matná (319). Musím říct, že ty krémové jsou pro mě mnohem více komfortní a sahám po nich častěji. Ta matná také není špatná, hlavně má krásný odstín, ale je taková sušší a občas má tendence maličko flekatět. Pokud máte na rtech nějaká sušší místa, bude je vám zvýrazňovat, určitě doporučuji mít před nanášením této rtěnky (319) hezky hydratované rty.

Co musím u těch krémových rtěnek vyzdvihnout je určitě vůněpigmentace, ta je bezkonkurenční. Rtěnky se krásně nanáší, jsou hezky krémové, ale i přesto poměrně dobře na rtech drží, kafíčko s kamarádkou s nimi v klidu dáte. Opravdu jsem byla mile překvapená.

Všechny rtěnky na sobě mají vyražené logo a jsou schovány v krásných obalech odpovídajících finišům - ty krémové jsou klikačky s lesklým obalem, ta matná je klasická s matným obalem, který má v sobě magnety, takže se tak snadno neotevře třeba v kabelce. A na to, že je s sebou tahám všude možně, vypadají rtěnky pořád jako nové.


107 - středně růžová s kapkou cihlové, poměrně přirozená barva na denní nošení, na mých rtech se tváří více do růžova než na fotce.
109 - fialovočervená, taková bobulová barva, ideální na podzim.
133 - studená temně hnědá barva.
319 - hnědočervená barva.

Jak je vám již určitě jasné, rtěnky mohu všemi deseti doporučit, hlavně ty v krémovém finiši. Jsou úžasně pigmentované, krémové, přitom mají fajn výdrž, jsou příjemné na rtech a krásně voní. Jediný problém mám s tou nejtmavší, odstínem 103. Ta mi po celém dni rty bohužel obarvuje, takže po odlíčení nebo setření rtěnky, vás na čeká nemilé překvapení v podobě obarvených rtů.

A co vy? Máte nějaké zkušenosti s KIKO, nebo jste touto značkou nepolíbeni?

P.

Komentáře

  1. Já žádné zkušenosti se značkou Kiko nemám, ale láká mě.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli bude zase někdy příležitost, ráda vyzkouším další KIKO produkty :)

      Vymazat
  2. Vypadají úžasně. Kiko mám moc ráda, mají boží řasenky:)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!