Léto

Ahoooj!

Dnes je prvního září, což je pro mě naprosto nepochopitelný, a ať chceme, nebo ne, léto se pomalu blíží ke konci. Uteklo a stále utíká neuvěřitelně rychle. Já jsem na jednu stranu ráda, protože to znamená, že za dveřmi je moje nejoblíbenější roční období, ale na druhou stranu bych si ještě nějaký ten měsíc prázdnin dala, protože září se pro mě ponese, stejně jako pro spoustu dalších, v duchu začátku školy a hromady povinností. 

Léto bylo fajn a moc jsem si ho užila. Letos jsem na rozdíl od minulého roku nebyla nikde u moře a vlastně ani v zahraničí, ale pokud se poštěstí a vše vyjde, tak jak má, i na to moře přeci jen už brzy dojde. Juchůůů! Klasickou dovolenou jsem si tedy vynahrazovala tady u nás a objevovala jsem krásy České republiky. A že je co objevovat!

V létě jsem měla spoustu času na věci, které mě baví, a na lidi, které mám ráda. A co může být lepšího, že? 
Sportovala jsem, četla jsem, hodně jsem se věnovala i blogu, což se mi teď začíná docela vyplácet a vracet v dobrém slova smyslu, ale o tom zase někdy jindy, dopřávala jsem si nejrůznější dobroty, vínečko, poprvé jsem byla v kině na hororu, chodila jsem na romantické procházky i náročné výšlapy, tlachala jsem s kamarádkami, poznávala jsem nové lidi a že za některé jsem fakt moc ráda, nakupovala jsem, jezdila jsem na výlety, koncerty, byla jsem i na hodech, ze kterých se mi opět nepovedlo přijít domů za tmy :D, a tak dále a tak dále. Moc věcí se za ty tři měsíce událo a já určitě spoustu z nich zapomněla zmínit, ale na co ještě stoprocentně nesmím zapomenout, je můj nejhezčí narozeninový den, který byl absolutně perfektní a ještě jednou DĚKUJU!


Dřív jsem na tento blog psala články s názvem Ohlédnutí, ve kterých jsem na konci každého měsíce zavzpomínala na to, co všechno jsem v něm zažila a zveřejnila jsem i nějaké ty fotky, abyste mohli trošku víc nahlédnout do mého života. Pak jsem ale najednou tyto články přestala psát a když se nad tím zamyslím, ani nevím proč?! No a tohle bude vlastně takový návrat a jedno velké ohlédnutí za uplynulými měsíci. Snad se vám fotky budou líbit. Některé už se tady na blogu objevily, některé se objevily na mých sociálních sítích a některé mají svoji premiéru. Všechny ale spojuje jedno - jsou v nich ukryté vzpomínky, které si chci uchovat ❤️



































































P.

Komentáře

  1. Jéé to je fotek a moc ti to na nich sluší! :) Líbí se mi taky moc Tvoje barva vlasů! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
  2. Péťo, ta fotka s tím dortem... !!!
    Všechny jsou krásný, ale ta... si ji vytisknu a zarámuju. <3

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!