Pomáhejme

"Celý nápad vznikol keď sa ma rodina opýtala, čo chcem na Vianoce. Neviem ako jej odpovedať doteraz - mám všetko, čo potrebujem a aj čo chcem. Som naozaj šťastnou osobou (a nevravím len o materiálnej stránke). ALE na svete je mnoho ľudí, ktorí nemajú také šťastie ako ja. Chcem im vyčarovať úsmev na tvári, urobiť pre nich niečo milé."

No a tak to celé začalo. Moje úžasná kamarádka se nedávno spojila s nadačním fondem dětské onkologie Krtek, jehož hlavní prioritou je zkvalitnění a zpříjemnění pobytu dětí v nemocnici, péče v průběhu trvání celé léčby a pomoc při vyrovnávání se s jejími následky. 


Děti totiž musí (mimo jiné) třeba i třikrát za den na odběry krve, po kterých pak dostávají od sestřiček nějaký malý dárek. Těmto dárkům říkají "malé hračky do šuplíčku". A moje, již zmíněná, úžasná kamarádka přišla s nápadem zorganizovat sbírku právě těchto drobností, které by dětem mohly udělat radost. Nejde o nějaké velké hodnotné dary, to vůbec ne. Drobnost může stát třeba i pouhých patnáct korun, nebo je možné děti obdarovat vlastními malými hračkami z dětství. Ty ale nesmí jevit známky opotřebení, takže to by u mě asi úplně neprošlo :D No a poté se zanesou všechny vybrané věci do nemocnice. To je ale krásný nápad, co říkáte? ❤️

Momentálně je celý tento nápad v procesu. Já byla dnes nějaké ty dárečky koupit a na Facebooku jsem viděla, že se sbírka začíná rozrůstat, což mě moc těší! 

Pomáhejme. 

P.

Komentáře

  1. Ja so tiež nedávno bola zbierať pre Hodinu deťom :) je to skvelý nápad takto pomôcť :)
    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  2. Je to skutočne prekrásny nápad :) čo môže byť lepšie ako spraviť na Vianoce radosť deťom :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!