SBOHEM, 2016!

Každý rok 31. prosince absolutně nechápu, kam se poděl uplynulý rok a jak neuvěřitelně rychle utekl. A ani letos tomu nebylo jinak. Mám pocit, že můj život utíká čím dál rychleji. A popravdě... Dost mě to děsí.

Právě 31. prosince 2015 jsem tady na blogu zveřejnila obrovské shrnutí roku 2015. Na tento článek byly opravdu krásné ohlasy, za což jsem ráda, a pokud si ho chcete přečíst, tak TADY ❤️ O roku 2016 ale takový článek, obrovské shrnutí, nebude. Nebudu vám lhát... Tento rok pro mě v konečném důsledku nebyl příliš dobrým rokem a úplně se mi nechce za ním ohlížet. Hlavně jeho konec, poslední dva měsíce, byly smutné a nešťastné. Stala se věc, které jsem se obávala, věc, která mě naprosto srazila na kolena, věc, na kterou se nedalo připravit, věc, která mě posílila, změnila mi život a udala mu trošku jiný směr.

Nechci být ale takto přehnaně negativní, takže pojďme chvilku "think positive". Samozřejmě i přes spoustu těžkých chvil jsem v minulém roce zažila i spoustu skvělých věcí a momentů, což jste mohli i v mnoha článcích tady na blogu vidět a počíst si o nich. Takové ty chvilky, pro které prostě stojí za to žít. Poznala jsem spoustu nových skvělých lidí a hlavně jsem se utvrdila v tom, jak úžasné lidi mám kolem sebe a na koho se můžu opravdu spolehnout. V těžkých chvílích se to totiž zjišťuje nejlépe. DĚKUJU.
 
Co se týče blogování, byl tento rok, řekla bych, zlomový. Počet čtenářů rostl, počet sledujících na sociálních sítích rostl, navázala jsem svoji první spolupráci a ohlasy na blogování byly víc než pozitivní - ať už od lidí, kteří mě znají jen skrz tento blog a sociální sítě, tak i od lidí z mého okolí a rodiny. Jsem za vás opravdu moc ráda. Děkuji vám za podporu, odezvu na moje články a podobně ❤️ Blogování mě v roce 2016 rozhodně nepřestalo bavit, ba naopak, a doufám, že tento rok bude pro mě, nejen jako pro blogerku, ještě lepší! Vím, že se opakuju, ale je prostě skvělé dělat něco, co vás baví, v čem jste se našli a konečně se nebát jít s kůží na trh.

Na závěr tohoto článku bych vám ráda popřála vše nejlepší do nového roku - štěstí, zdraví, lásku, ať se vám splní vaše přání a ať dosáhnete cílů, které si stanovíte. Doufám, že jste do roku 2017 vkročili správnou nohou a že to bude šťastný rok! Já jsem dnes strašně produktivní a mám ze sebe radost. Dopoledne jsem strávila v kuchyni vařením obědu, pak jsem si šla s taťkou zaběhat, aby nám vyhládlo a víc chutnalo, a řeknu vám, jak nemám ráda zimu, tak tolik krásy, co bylo kolem nás, dostalo i mě. No a teď tady s dobrou kávou po pravé ruce sepisuji tento článek. Jak na Nový rok, tak po celý rok, ne?



A co vy a uplynulý rok? Byl pro vás šťastným?

S láskou,

P.

Komentáře

  1. veľa všetkého pozitívneho nielen v blogovaní, ale aj osobnom živote ti želám! :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi hodná!
      Moc děkuju a i tobě přeji jen to nejkrásnější a nejlepší do roku 2017 :)

      Vymazat
  2. Všechno nejkrásnější do roku 2017, ať je lepší než ten minulý a ať ho prožiješ naplno! :)
    http://svetobezci.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! I vám oběma přeji jen to nejkrásnější do roku 2017! :)

      Vymazat
  3. Úplně mi mluvíš z duše! Dělat něco co tě baví a ještě vidět, že se to lidem líbí a dokážou ocenit ten čas, práci a snahu, kterou do něčeho vkládáš, to je k nezaplacení ;-) Přeji ti mnoho úspěchů do tohoto roku, jak s blogem, tak i v osobním životě. Špatné chvíle přijdou, stejně jako přijdou ty dobré :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za milý komentář!
      I tobě přeji jen to nejlepší do tohoto roku :)

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!