Fialka

Ahojky,

vítám vás u krátkého článku, který se bude týkat mých nových vlasů. Respektive mojí nové barvy. Občas vás tady na blogu informuju, když nějakou takovou změnou projdu (například když jsem vzala nůžky a sama si ostříhala vlasy na mikádo :D), a tak jsem se rozhodla udělat to i tentokrát :) Včera jsem do toho totiž zase praštila a konečně jsem si obarvila vlasy na barvu, o které jsem přemýšlela už zhruba půl roku, možná i déle.  

F i a l o v o u.

Musím říct, že jsem s výsledkem moc spokojená. Jde o hodně tmavě fialovou a už teď je mi jasné, že se bude asi hodně rychle vymývat, takže takto krásnou a intenzivní ji budu mít jen chvilku, ale i tak! Chytla mi na moje vlasy naprosto skvěle, přesně tak jak jsem si představovala. Jo a asi ta nejdůležitější informace - jde o barvu L'Oréal Paris Casting Crème Gloss v odstínu 316 (tmavě fialová).

No a tady je výsledek!



Já jsem nadšená. Je to zase něco trošku jiného a hlavně je to něco, co jsem chtěla už dlouho vyzkoušet. A víte, jak skvěle se k těm vlasům budou ladit fialové rtěnky? Haha.

Co vy a barvy na vlasy? Experimentujete taky tak rádi jako já?

P.

Komentáře

  1. Si naozaj krásne nalíčená! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelý článok, opäť, ako vždy. :))
    Ja by som ti len chcela oznámiť a dať najavo, že tvoj blog je jeden z tých mojich najobľúbenejších. Dokážem tu stráviť pomerne dosť veľa času, a to vôbec nepreháňam :))

    Môj BLOG-KLIK♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za krásný komentář! ❤️
      Doufám, že tě můj blog bude bavit i nadále :)

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!