Čím si upravuji obočí?

Hezký den všem!

Poslední dobou, což mě moc těší, dostávám hodně komplimentů na moje obočí. Pochválila mi ho i moje babička a to už je co říct! :D Mám z toho opravdu radost, protože mám konečně pocit, že jsem přišla na tu moji správnou techniku, díky které moje obočí vypadá nejlépe, jak kdy vypadalo. V dnešním článku bych se s vámi chtěla v krátkosti podělit o můj příběh s obočím a taky o produkty, které na jeho úpravu používám.

Pamatuji si, že obočí jsem si začala trhat někdy na gymnáziu. Do té doby jsem ho nechávala růst, jak se mu chtělo. Měla jsem ho poměrně husté, ale nijak mi to nevadilo a neřešila jsem to. V tu dobu jsem se už normálně líčila, ale obočí jsem většinou vynechávala a nevěnovala mu velkou pozornost. Na vysoké škole, podle fotek to bylo hned v prváku, jsem si já blbá obočí vytrhala takovým způsobem, že jsem si musela téměř celý jeho konec dokreslovat tužkou. Ne, nevypadalo to hezky. Ano, obrečela jsem to. NECHÁPU, proč jsem si to obočí tak blbě vytrhala. Bylo to strašný a snad mi prominete, že vám sem nedám žádnou fotku z tohoto období :D Bála jsem se, že mi už nikdy nedoroste a budu si ho muset do konce života dokreslovat. Naštěstí moje obavy byly zbytečné.Ufff.



Obočí je rám obličeje, dodává nám výraz a opravdu dokáže udělat divy. Já jsem názoru, že žena může být sebekrásněji nalíčená, ale pokud nemá hezky upravené obočí, tak to kazí celý dojem a vzhled. I proto obočí věnuju tolik pozornosti a dávám si na něm tak záležet.

Se svým obočím jsem momentálě spokojená, i když za mě by mohlo být klidně ještě hustší a tmavší, ale zase můžu být ráda, že mi tak hezky dorostlo, takže mlčím! Při jeho líčení používám většinou dva produkty.

Tím prvním je stín na obočí od značky ESSENCE. Konkrétně jde o set na úpravu obočí EYEBROW STYLIST SET v odstínu 01 NATURAL BRUNETTE STYLE. Používám ten tmavší stín a musím říct, že je skvěle pigmentovaný, krásně drží celý den a hlavně tento produkt vydrží neskutečně dlouho a to bych řekla, že s ním vůbec nešetřím. Jeho cena je, tuším, něco okolo 70 Kč, takže za hubičku. Stín nanáším zkoseným štětečkem, který je na to úplně perfektní.

Jako druhý produkt používám gel na obočí. Mám dva, které střídám. Jeden je opět od ESSENCE - gelová řasenka na obočí MAKE ME BROW v odstínu 02 BROWNY BROWS a druhý gel je od TREND IT UP v odstínu 010. Jsou trošku jiné, ale oba jsou skvělé. TREND IT UP mnohem více fixuje, obočí pak drží jako přibité, ale musí se s ním zacházet mnohem opatrněji. Jeho odstín je více do šeda než odstín MAKE ME BROW gelu, střídám je podle nálady a potřeby, ale oba mi moc vyhovují. Když se s nimi naučíte pracovat, tak jsou opravdu parádní. I jejich cena je moc příjemná. Oba stojí do 100 Kč. Na TREND IT UP BROW GEL FILLER jsem psala i samostatnou recenzi, kterou si můžete přečíst TADY.


A co používáte na obočí vy?

Budu se těšit na vaše komentáře! ❤️

P.

Komentáře

  1. Já si obočí trhám a následně dokresluji tužkou od Essence :) Obočí máš moc hezké, ale mně by takový tvar neslušel :D

    http://elisminarova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tužky používala dřív, ale pak jsem přešla na stíny :)
      A děkuju moc :)

      Vymazat
  2. presne takéto obočie sa aj mne veľmi páči a snažím sa ho tak dokresľovať :) tebe veľmi pristane :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Na obočie používam rovnaký gél od Essence a som s ním spokojná. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  4. si krásná <3 Essence mám strašně ráda, kosmetiku jedině od téhle značky, jiné mi na obličej nesedí :)
    A akorát by mně zajímalo jakou máš barvu vlasů, od jaké značky? Neuvěřitelně ti sedí a je nádherná! ♥

    YourVee.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naposledy jsem se barvila zhruba před měsícem barvou GARNIER OLIA (odstín tmavě fialová 3.16). Ale už ji mám hodně vymytou a tohle z toho vzniklo :)
      A moc děkuju, jsi hodná! ♥

      Vymazat
  5. Tak ty stíny na obočí mám taky, ale rozčiluje mě to balení a gel používám každý den :).
    Beauty by K. - narozeninová soutěž

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na balení jsem si už zvykla, ale občas je to s mojí "šikovností" docela boj. Nejednou mi ty stíny spadly na zem :D

      Vymazat
  6. Krásný obočí máš :) Já ted používám paletku od Freedomu, taky dobrá :) Ještě používám brow gel od Oriflame :) Bez gelu na obočí nevyjdu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Na FREEDOM paletky na obočí jsem slyšela poměrně dobré recenze :) A gel na obočí dělá divy, taky na něj málokdy zapomenu! :D

      Vymazat
  7. Tak já jsem se k malování obočí ještě nedostala, vždycky jsem ho měla dostatečně husté a i barva seděla k mým vlasům. Teď se ale barvím buď na hodně tmavě hnědou, nebo fialovou, takže mám obočí světlé a měla bych začít. Tím děkuji za tip, mě třeba vůbec nenapadlo se podívat do stojanu trend it up :D Ty máš obočí opravdu moc hezké ♥

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš vůbec zač. Jsem ráda, že tě článek inspiroval :)
      A moc děkuju za pochvalu ♥

      Vymazat
  8. Keď aj sú dni, že sa nelíčim, obočie musím mať urobené vždy, je to pre mňa najvýraznejšia časť tváre a dáva jej výraz. Ja používam aj super ceruzku od RL, ktorá je za pár korún, ideálka na cesty a dni keď nestíham, mám aj gel od Trend It Up a je fajn ale asi najčastejšie siaham po pomáde od Rimmel - Brow This Way, ktorá je úplne parádna :) A inak obočie máš krásne a veľmi ti svedčí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to úplně stejně. I když se vůbec nelíčím, alespoň obočí si udělám a cítím se mnohem lépe :)
      A děkuju za tipy a pochvalu :)

      Vymazat
  9. Obočí máš skvělé :) Řekla bych, že každá holka si prošla různými fázemi se svým obočím :D Já mám dost výrazné obočí od přírody (černé). Ze začátku jsem se s ním nedokázala smířit a pořád jsem ho chtěla měnit a říkala jsem si, co bych dala za to, kdyby bylo světlejší. Postupem času jsem si zvykla a teď ho mám ráda, i když si ho musím trhat skoro každý den, protože vždy najdu chloupek, který tam nemá, co dělat :D Jinak obočí lehce upravuji tmavě hnědou tužkou a zafixuji ho transparentním gelem od Lorealu.

    Květen 2017 | Kosmetické oblíbenosti

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      Já jsem ráda, že v tom nejsem sama! :D A týjo, já si obočí trhám tak jednou za dva týdny a i po těch letech u toho docela trpím :D

      Vymazat
  10. Naozaj krásne obočie, obdviujem baby, ktoré si ho vedia takto skvelo upraviť, ten gél používam asi mesiac a necháepm ako som bez neho mohla existovať, som oveľa viac spokojná s tým obočím, ale stále to nie je ideál :D
    www.thenoela.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, ani nevíš, jak mě to těší! :) Gely jsou obecně super. Taky nechápu, jak jsem dřív upravovala obočí bez nich :D

      Vymazat
  11. Já používám MAKE ME BROW taky a jsem naprosto spokojená.. za málo peněz mnoho parády ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!