Momentální kosmetičtí oblíbenci - dekorativka (3)

Ahoj, všichni!

Po zase nějaké době tady je článek s mými momentálními kosmetickými oblíbenci. A tentokrát to budou produkty pouze z dekorativky. 
Tak jdeme na to!


1. NYX LINGERIE (BEAUTY MARK)
Na tekuté rtěnky NYX LINGERIE jsem slyšela a četla hodně rozporuplné recenze. Já si moji první Lingerie rtěnku odnesla z workshopu s GetTheLouk. Byla v odstínu Ruffle Trim a po jejím vyzkoušení jsem byla nadšená. Tento odstín mi sice, podle mého názoru, moc nesluší, ale to pomiňme. Byla jsem nadšená z jejích vlastností.
Rtěnkadlouhý a úzký aplikátor, kterým se moc hezky nanáší na rty, kde poměrně rychle zasychá do matna a po zaschnutí se neobtiskává. Na rtech je příjemná, lehce zalézá do vrásek, ale na druhou stranu moje rty příliš nevysušuje (jen maličko po nějaké době) a opravdu dobře se nosí. Její konzistence je mi mnohem sympatičtější než konzistence NYX LIQUID SUEDE rtěnek, o kterých jsem tady na blogu už několikrát psala, jak moc mi nevyhovují. Poslední dobou jsem si strašně oblíbila odstín Beauty Mark, což je taková tmavě hnědá, "Nutellová" barva :D Je hodně výrazná, když jsem ji měla na sobě, taťka se mě zeptal, proč mám černou pusu, ale známe chlapy a jejich rozpoznávání barev, že jo?! :D Rtěnka se vytrácí ze středu rtů, kde není problém ji v případě potřeby doplnit. Nějaké menší pití a jídlo se mnou přežije a samozřejmě čím tmavší odstín, tím více jsou vidět nějaké nedokonalosti a vytrácení se a tím více je potřeba si dávat pozor. Za mě ANO.


2. CATRICE HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION (010 LIGHT BEIGE)
Na tento make-up jsem už psala samotatnou recenzi, kterou si můžete přečíst TADY. Jelikož se ale tento produkt dostal do článku o momentálních oblíbencích, můžete asi snadno vydedukovat, že s ním jsem spokojená a používám ho teď opravdu často. Stačí ho opravdu maličko, obzvlášť teď v létě. Hezky pleť zmatní, sjednotí a zakryje nedokonalosti. Rozhodně ho můžu doporučit a už mi konečně sedí i odstínově, protože jsem se už docela opálila. Akorát pozor na suchá místa, s těmi moc kamarád, alespoň na mé pleti, není!

3. TEKUTÝ KOREKTOR CAMOUFLAGE FULL COVERAGE (05 IVORY)
Tento ESSENCE korektor má hezkou krémovou tekutejší konzistenci, pěkně se zapracovává do pleti a kryje. Používám ho pod oči, na čelo a bradu na sjednocení a prozáření a když jsem ještě nebyla opálená, tak jsem ho dávala i na pupínky a jiné nedokonalosti na pleti. Odstín 05 IVORY je hezky světlý, na oční okolí opravdu ideální. Parfemace je nic moc, ale odpustím mu to. Myslím si, že tento korektor může poměrně hravě konkurovat CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE korektoru, je to taková jeho lehčí verze.


4. TOO FACED PALETKA OČNÍCH STÍNŮ NATURAL LOVE
Dále musím zmínit moji nejnovější paletku očních stínů a zároveň první high-end paletku očních stínů - NATURAL LOVE od značky TOO FACED. Tato paletka je limitka a když jsem koukala na stránky Sephory, byla bohužel vyprodaná. Já ji ale do tohoto článku prostě musím dát, protože jsem z ní naprosto unešená a pokud si líčím oči, sahám poslední dobou jen po ní. Nejen že má krásný obal a jde o jednu z největších ozdob mé kosmetické sbírky, ale ten obsah! V paletce najdete 30 matných i třpytivých stínů, se kterými vytvoříte jemné i výrazné líčení. Krásně poskládaná paletka a já konečně chápu, co všechny youtuberky a blogerky myslely tím, když o nějakých očních stínech říkaly, že jsou máslové. Tohle je ono.

Jestli jsem do této doby nějaké stíny chválila, tak tyto bych musela vychválit až do nebes. Většina stínů je naprosto skvělá, úžasně pigmentovaná, vydrží mi na očních víčkách celý den a pracuje se s nimi jedna báseň. Rozhodla jsem se, že swatche sem dávat nebudu, na internetu jich je spousta, ale spíš přemýšlím o tom, že udělám nějaké líčení/nějaká líčení jako inspiraci :) Co vy na to?

Achjo. Tato paletka je opravdu NATURAL LOVE ❤️
  
5. MANUFAKTURA PLEŤOVÝ ROZJASŇOVAČ (GOLD)
Na tento pleťový rozjasňovač i jeho stříbrného bratříčka jsem psala samostatnou recenzi, kterou si můžete přečíst TADY. Já si hlavně ten zlatý odstín teď v léte docela užívám nejenom nad lícními kostmi, ale i na nose, pod obočím, nad rtem. Používám ho někdy, i když si nedávám žádný make-up, ale chci tváři dodat trošku lesku a života. Aplikace je rychlá a snadná, vypadá na pleti moc hezky a výdrž je moc fajn.


 A co vaši oblíbenci poslední doby? :) Budu se těšit na komentáře!

P.

Komentáře

  1. Já ještě Lingerie nevyzkoušela, jsem 100 let za opicema, ale už se na ně chystám :D Makeup mám taky ráda :) Já si teď oblíbila elf paletku bronzerů a taky řasenku Essence lash princess <3

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od značky ELF jsem bohužel ještě nic nezkoušela. A tu řasenku mám taky ráda, i když mi přijde, že docela opadává pod oči.

      Vymazat
  2. K makeupu od Catrice se teď přes léto ráda vrátím :) Taky patří mezi mé oblíbence :) Jsem hodně překvapená z korektoru od Essence, nikdy mi jejich korektory dobré nepřišly :) Co se týká rtěnek od NYXu, koupila jsem si Soft Matte Lip Cream v takové příjemné, červené barvě a vše mi vyhovuje, akorát cca po 6 hodinách mi začíná na rtech vadit :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ten ESSENCE korektor vážně vyhovuje, za tu cenu bych se nebála ho vyzkoušet :) A Soft Matte Lip Cream mám doma v odstínu Rome a je to jedna z mých nejoblíbenějších rtěnek vůbec :)

      Vymazat
  3. S Nyxem jsem velmi spokojená. :) Už se těším, až rozšířím rodinku!
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. NYX je moje oblíbená značka, hlavně co se produktů na rty týče :)

      Vymazat
  4. Peti, já bych chtěla moc vyzkoušet ten make-up od Catrice. Zrovna mi došel můj oblíbený od Loreal, tak hledám nějakou náhradu :) Jinak ten rozjasňovač od Manufaktury vypadá božsky, já mám svůj oblíbený od Sleeku a konečně jsem si na něj koupila ikonický štětec setting brush od Real Techniques :D

    Polovina roku 2017 v kostce

    OdpovědětVymazat
  5. tá paletka vyzerá super! rozjasňovače od Manufaktury som už videla na pár blogoch, a naozaj ma zaujali :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta paletka je absolutně božská, jsem moc ráda, že jsem si ji pořídila :)
      Jojo, tenkrát je posílali blogerkám, které s MANUFAKTUROU spolupracují. Za mě jsou ty rozjasňovače moc fajn :)

      Vymazat
  6. Na Dekorativce jsem už dlouho neobjednávala, takže se tam budu muset zase kouknout :) Na korektory od Catrice nedám dopustit! Hodně mě ale teď zaujala ta tekutá rtěnka :)

    http://elisminarova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Korektory od CATRICE jsou super, taky je mám ve své kosmetické sbírce. A tu tekutou rtěnku teď nosím hodně často. Je skvělá :)

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!