NEUTROGENA Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub

Ahoj, všichni!

Dnes si povíme něco o jednom produktu z oblasti pečující kosmetiky. Abych se přiznala, poslední dobou ji řeším více a více a také nakupuji více proudktů pečující kosmetiky než dekorativky. Těšila jsem se, kdy do tohoto stádia dospěju, hurá! Protože je jasné, že aby dekorativka vypadala na obličeji hezky, je potřeba o něj náležitě pečovat.


Znáte takové ty nákupy, kdy se vám nějaký produkt prostě líbí, a i když jste o něm nečetli nebo neslyšeli ani jednu recenzi, stejně si ho koupíte? Tak tohle byl případ jednoho z těchto impulzivních nákupů.

NEUTROGENA Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub je velmi jemný scrub nebo chcete-li peeling růžové barvy, který by měl hloubkově čistit pleť, odstraňovat nečistoty, zamezovat vzniku černých teček a pórů, rozjasňovat, osvěžovat a zanechávat pleť jemnější, hladší a zdravě vypadající.
 
Používání tohoto produktu je opravdu příjemné a osvěžující. Pleť krásně zbaví odumřelých buněk, ale přitom ji příliš nedře. Částečky v něm nejsou tak ostré jako je tomu například u některých kávových scrubů. Jde o opravdu jemnou a šetrnou záležitost.

Vůně by někomu mohla připadat příliš chemická a silná, ale mně, milovnici grepů, nevadí, právě naopak. Je osvěžující a je to opravdu jako byste rozřízli grep a čichli k němu. A to si v citrusových vůních zase tak moc nelibuji.


Tento přípravek mi pleť nedráždí, i přesto, že ji mám hodně citlivou a problematickou. Chvíli je lehce zarudlá, ale zarudnutí zmizí a zbyde krásně čistá, jemná a svěží pleť. Úbytku černých teček nebo pórů jsem si nevšimla.

Peeling nepoužívám nijak pravidelně, ale podle potřeby a nálady. Určitě není podle mě nutné používat ho každý den, v takovém případě by podle mě mohlo dojít k nějakému podráždění nebo vysušení pleti. Při občasném používání ale není problém a já jsem spokojená :)

Produktu je 150 ml.

P.

Komentáře

  1. Kedysi ma Neutrogena veľmi lákala, potom som našla svoj dokonaý peeling od Bione. Ten s mojou pleťou dokáže zázraky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od BIONE jsem si dnes pořídila tři produkty z řady Antakne pro problematickou pleť a jsem na ně moc zvědavá!

      Vymazat
  2. túto radu som neskúšala, ale mám rada taký jemný píling :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ráda i ty hrubší, ale tento mi moc vyhovuje :)

      Vymazat
  3. Dřív jsem měla od Neutrogeny nějaký peeling (byla to ta oranžová řada) a moc spokojená jsem s ním nebyla. Po přečtení článku ale uvažuji o to že zkusím tuhle jestli se nezlepšila. Jinak článek je moc hezky napsaný :)

    https://karolfromprague.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jiný nezkoušela, takže nemůžu srovnávat. A moc děkuju, snažila jsem se :)

      Vymazat
  4. Mám to podobně a i já poslední dobou nakupuji více pečující a tělové kosmetiky. Líčení jsem zredukovala na minimum a vystačím si jen s lehkým nude líčením, které mám za pár minut hotové :-) po peelingu sahám nejčastěji po tom kávovém a přírodním :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně přijde, že se líčím pořád stejně, ale spíš už prostě nemám takovou potřebu nakupovat další a další produkty, pokud mě něco opravdu nezaujme :) A říkám si, že až dopoužívám tento peeling, také si asi pořídím nějaký přírodní :)

      Vymazat
  5. Dříve jsem používala, ale teď jsem musela přejít kvůli vysušené pokožce na jinou kosmetiku. Dost mi však pomáhala při boji proti černým tečkám a tu vůni si pamatuji to teď. Pro mě velmi příjemná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tento peeling používám doteď, ale taky když mám sušší pleť, nesahám po něm :)

      Vymazat
  6. Grapefruit? To musí úžasně vonět... Miluju vše co je grepové

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!