Zimní kosmetičtí oblíbenci I.

Ahoj, všichni!

V dnešním článku vám ukážu pět produktů, které jsem poslední dobou často používala a které mám opravdu moc ráda :) A i když jsem článek nazvala Zimní kosmetičtí oblíbenci, jsem si jistá, že budou mými oblíbenci i v jiných ročních obdobích. Tak jdeme na ně!

1. OCHRANNÝ PLEŤOVÝ BALZÁM S VÝTAŽKY Z MEDU A RAKYTNÍKU A MERUŇKOVÝM OLEJEM 

 Ochranný pleťový balzám krásnou, příjemnou vůni, což je pro mě u krému taky důležité, protože si nechci na obličej dávat něco, co mi nevoní. Voní opravdu moc příjemně, nechemicky, trošku z něj cítím meruňky, jejichž olej obsahuje. Krém hutnější konzistenci, ale hezky se roztírá, poměrně rychle se vstřebává, pleť po něm není zatížená a nelepí, i přesto ale cítíte, že jste na pleť něco dali a že jste ji vyživili a hydratovali. Obličej je krásně hydratovaný, vláčný a chráněný :)


Balzámu bílé barvy stačí malé množství, není potřeba žádných velkých nánosů. Dávkuje se pomocí pumpičky - jedna pumpička bohatě vystačí na celý obličej.

Tento krém jsem nejdříve dostala v rámci spolupráce s Manufakturou a vyhovoval mi tak moc, že jsem si koupila druhé balení. Krásně voní, krásně hydratuje, dělá to, co má, doporučuju!

2. BALEA SPRCHOVÝ GEL (VANILKA A KOKOS)
Já mám sprchové gely Balea moc ráda, ale tato parfemace mě naprosto dostala! Voní úplně úžasně, připomíná mi žlutou Fidorku :D Já na sprcháče moc náročná nejsem a většinou se řídím hlavně podle toho, jak mi voní. Tento sprchový gel poměrně hezky pění, dá se použít i jako pěna do koupele a pokud milujete vůni vanilky a kokosu, musíte ho mít! Já mám už tak třetí balení?

3. MAYBELLINE FIT ME! MATTE+PORELESS PUDR (110 FAIR IVORY)
Na tento pudr jsem byla hodně zvědavá a nezklamal. I když je odstín 110 Fair Ivory maličko víc do růžova, nevadí to vůbec. V kombinaci s make-upem ze stejné řady, o kterém vám povím vzápětí, naprostá pecka, pleť vypadá krásně a vyhlazeně. Póry jsou opravdu menší a pleť je tak nějak krásnější a zapudrovaná. Určitě neudrží pleť matnou celý den, na to je krátký, ale poměr cena/výkon, neskutečný. Miluju tento pudr, lepší jsem zatím asi nezkoušela a až ho dopotřebuju, kupuju další balení.



4. MAYBELLINE FIT ME! MATTE+PORELESSMAKE-UP (110 PORCELAIN)
Myslím, že už mám asi čtvrté balení tohoto make-upu. Naprosto jsem si ho zamilovala. Používala jsem ho ráda jak v létě, tak i teď v zimě. Je lehký, tekutý, přitom poměrně hezky kryje a vypadá na pleti přirozeně, nedělá efekt masky. Mám ráda i tu verzi Fit Me! ve skleněné lahvičce, ta je ale méně krycí, taková lehčí a hlavně tak krásně nezmatní jako tento make-up. Za mě asi zatím nejlepší make-up z drogerie. Odstín 110 Porcelain je navíc krásně do žluta, což je pro mě velmi důležité, protože make-upy do růžova na mé pleti vypadají strašně. Za mě ano a stejně jako ten pudr není vůbec moc drahý.

 
 
5. FREEDOM TVÁŘENKA (BEYOND)
Tato tvářenka mě moc překvapila. Kupovala jsem ji v době, kdy byly na Freedommakeup.cz slevy 50 %, takže mě vyšla na něuvěřitelných 25 korun! A kdybych jen tušila, že jsou tyto tvářenky tak super, objednala bych si jich víc. Balení je sice plastové, ale poměrně bytelné a taky docela fajn na cestování, protože je maličké a skladné.

Tvářenka práší, nebudu tvrdit, že ne, ale zároveň je naprosto božsky pigmentovaná a má krásný oranžovo-růžový (rosegold) odstín se zlatým odleskem, opravdu velkým odleskem. Když se líčím s touto tvářenkou, už si ani nedávám rozjasňovač, protože je opravdu hodně lesklá a dodá tvářím život. Dá se použít i jako topper. Výdrž je taky fajn, ale s tou já mám u tvářenek problém málokdy :) Doporučuju, mají  na výběr krásné odstíny a za tu cenu naprostá pecka!


Jelikož jsem vás nechtěla úplně zahltit, chystám ještě druhou část, kde budou moji další oblíbenci :)

P.

Komentáře

  1. Tvářenka vypadá opravdu krásně a sprchové gely od Balea ani nemusím komentovat. Ty mi voní snad všechny.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vypadá :)
      Hlavně mají široký výběr vůní, takže si vybere opravdu každý :)

      Vymazat
  2. Pudr Fit me up! mám taky, ale strašně mě zlobí otevírání... Už několikrát jsem si o něj zlomila nehty -_- :D

    ELIS MINAROVÁ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, na to jsem úplně zapomněla! Otevírá se docela těžko no, ale zase se mi na druhou stranu ani jednou neotevřel v kabelce (tak jako třeba jiný pudry) :D

      Vymazat
  3. Souhlasím, že gel od Balei voněl božsky :))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Ta tvářenka je boží :) A sprcháče od Baley mám taky moc ráda, ty vůně jsou neskutečný! :) S čím ale moc nesouhlasím je ten makeup. Asi to ale bude tím, jak je všude opěvovaný, tak jsem čekala víc. Na obličeji mi vůbec nevydržel :( Radši mám z drogerky Catrice makeupy nebo Revlon :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Revlon jsem ještě žádný make-up nezkoušela a u Catrice mám zkušenost jen s tím HD Liquid Coverage, ten je fajn, ale po pár hodinách mi hodně zalézá do vrásek hlavně v okolí pusy, ale zase dobře drží a jednu dobu jsem ho hodně používala. Teď mám ale raději něco lehčího jako třeba ten FIT ME! a nedostatky maskuju korektorem :) Ale je pravda, že výdrž celodenní rozhodně není no...

      Vymazat
  5. Dneska jsem na ten Fit me koukala v drogerii :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, jestli na make-up, nebo korektor, ale to je vlastně jedno, obojí za mě ano! :D

      Vymazat
  6. Manufakturu mám ráda, takže krém mě zaujal, Fit me pudr bych také ráda zkusila :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Vanilku a kokos opravdu můžu! Jedna z mých oblíbených vůni :) Od manufaktury mám také jeden krémík s vůní růže :) Mám takový pocit, že tu Freedom tvářenku mám taky.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme stejně s tou vanilkou a kokosem :)
      Já s Manufakturou spolupracuji a jsem za to moc ráda, protože ty produkty jsou většinou vážně skvělý :)
      Já jsem ji právě u někoho na blogu viděla, tak jsi to byla asi ty! :D

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!