H&M houbička na make-up / make-up sponge

Ahoooj!
 
Celý život jsem byla zastáncem štětců na make-up (nebo rukou :D) a houbičky na makeu-up mě vůbec nelákaly. Ani nevím proč. Jednoho dne jsem ale v H&Mku uviděla tuto růžovou v roztomilém králíčkovém obalu. Kupovala jsem ji nejlepší kamarádce k narozeninám a řekla jsem si, že jednu koupím i pro sebe a konečně tak nějakou houbičku vyzkouším. Marketing zjevně zapůsobil v plné síle.


Růžová houbička "indiánkový" tvar, díky kterému se dobře drží a dobře se s ní pracuje. Musím se ale bez mučení přiznat, že ze začátku se mi práce s touto houbičkou nelíbila a kroutila jsem hlavou nad tím, co na těch všelijakých houbičkách od různých značek ostatní mají a proč jsou tak oblíbené. Ale nevzdala jsem se, zkoušela jsem to a zkoušela a naučila jsem se s houbičkou pracovat tak, aby make-up vypadal skvěle. Obzvlášť některé hutnější make-upy, více krycí vypadají na pleti díky houbičce, dle mého názoru, lépe, přirozeněji, jednolitěji - například Catrice HD Liquid Coverage.

S houbičkou se pracuje skvěle, je měkkoučká, hezky make-up zapracovává do pleti a nemám pocit, že by ho příliš nasávala do sebe. Houbička se hodí i na zapracování korektoru kdekoliv na obličeji. Používám ji asi dva měsíce, má na sobě dvě malé trhlinky, ale pořád slouží a dá se s ní v pohodě pracovat.


Prostě a jednoduše - pokud na tuto houbičku narazíte a nejste příliš zhýčkáni originálním beauty blenderem, se kterým já srovnání nemám, směle s ní k pokladně :)

A co vy a houbičky na make-up? Používáte?

P.

Komentáře

  1. já houbičku ještě nikdy nezkoušela, ale už delší dobu mě to láká, to je pravda :D :) zrovna po téhle koukám při každé návštěvě h&m, a to právě proto, že je tak roztomilá :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a nejlepší je, že není jen roztomilá, ale i funkční! :)

      Vymazat
  2. Tahle je vážně roztomilá :) Houbičku na make-up používám moc ráda :)

    http://monulkov.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nešlo ji nekoupit prostě! :D Doufám, že ji ještě prodávají.

      Vymazat
  3. Pořád ještě jsem se na houbičky nenaučila. Kdykoliv jsem je zkoušela, akorát mi udělaly na obličeji nevzhlední fleky :/ ale je pravda, že kdykoliv to ti beauty gurus používají, jejich makeup vypadá hodně jednotně a přirozeně :)

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono záleží, jaké houbičky jsi zkoušela a s jakými make-upy :) Ale za mě je konkrétně tato vážně skvělá!

      Vymazat
  4. Já houbičku používám ale když ji používám navlhčenou, tak mi teda vždy celý makeup smazala než rozetřela :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? To já si nedokážu představit, že bych ji nenamočila :D

      Vymazat
  5. Houbičku na make-up také používám, akorát od jiné značky. Teď si brousím zuby na originální beauty blender. Co se týče použití, tak to střídám. Jsem totiž občas líná jít si houbičku navlhčit přes celý barák do koupelny :-D a zásadní rozdíl v nanášení moc nevidím, jestli je navlhčená nebo není :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!