Kosmetika z Mrtvého moře v novém kabátku

Ahoooj!

Od Manufaktury jsem dostala kosmetiku z Mrtvého moře ještě před dovolenou v Itálii, takže už to nějaký ten pátek bude. Chtěla jsem ale všechny produkty pořádně vyzkoušet, abych si na ně udělala ucelené názory :) Nemám moc ráda, když se na pleťovou kosmetiku dělá recenze po týdnu, co ji máte doma. Proto si raději dám na čas a vše pořádně vyzkouším. No a co říkám na tuto řadu? Povedla se?


Unikátní kosmetická řada s mimořádně šetrnými recepturami s minerály z Mrtvého moře, přírodními oleji, ovesným beta-glukanem a bezalergenní vůní nabízí něžnou péči pro jemnou, citlivou a podrážděnou pokožku. Výjimečné blahodárné účinky soli a bahna z Mrtvého moře jsou prověřeny již tisíce let. Regenerují, hydratují a zklidňují pokožku, remineralizují ji a odstraňují z ní odumřelé buňky. Přispívají také zlepšení stavu pokožky s akné, ekzémem či lupénkou. Působí příznivě při revmatických a kloubních bolestech a zmírňují projevy celulitidy. Další cennou ingrediencí v této řadě, která napomáhá péči o citlivou pokožku, je zklidňující, regenerační a hydratační beta-glukan získávaný z ovesného výtažku. Lehká svěží bezalergenní vůně s vodními tóny doprovázející tuto řadu zpříjemní Vaše kosmetické rituály a napomůže dokonalé relaxaci. Proměňte na okamžik svou koupelnu v malé Mrtvé moře bez dlouhého cestování…

Jemný denní pleťový krém s minerály z Mrtvého moře, ovesným výtažkem a ceramidy

Dopřejte své pleti každé ráno skutečný koktejl účinných ingrediencí, a dodejte jí tak potřebnou péči, ochranu a pocit hebkosti. Přírodní rostlinné oleje (mandlový olej a bambucké máslo) se postarají o výživu. Sůl z Mrtvého moře bohatá na minerály, ovesný beta-glukan a panthenol napomohou regeneraci a zklidnění. Kyselina hyaluronová a mléčná zajistí dlouhodobou hydrataci pokožky a přispějí k jejímu omlazení. Cenné ceramidy, působící jako obranná bariéra, ochrání pleť před nepříznivými vnějšími vlivy a průnikem škodlivin. Jemná svěží bezalergenní vůně s vodními tóny a lehká, rychle se vstřebávající textura ranní pečující kosmetický rituál báječně zpříjemní. Vhodný i pro citlivou a podrážděnou pokožku.
50 ml za 289,- seženete TADY.

Jemný noční pleťový krém s minerály z Mrtvého moře, ovesným výtažkem a ceramidy

Během noci dochází v pleti k nejdůležitějším regeneračním a očistným procesům. Podpořte je před spaním aplikací výživného pleťového krému. Jeho pečlivě vyladěná receptura je bohatá na aktivní a přírodní ingredience - mandlový olej a bambucké máslo, sůl z Mrtvého moře, ovesný betaglukan, panthenol, cenné ceramidy a kyselinu mléčnou a hyaluronovou. Podporuje syntézu elastinu a kolagenu v pleti, čímž napomáhá jejímu vypnutí a zjemnění. Intenzivně regeneruje, vyživuje a hydratuje pleť a předchází jejímu stárnutí. Posiluje obrannou bariéru v pokožce a chrání ji před nepříznivými vnějšími vlivy a průnikem škodlivin. Jemná svěží bezalergenní vůně večerní pečující kosmetický rituál báječně zpříjemní. Vhodný i pro citlivou a podrážděnou pokožku.
50 ml za 309,- seženete TADY.

Tyto krémy jsou od doby, co jsem je dostala, součástí mé péče o pleť a musím říct, že jsou moc příjemné. O to víc mě mrzí, že už mi brzy dojdou. Oba jsou poměrně lehké, ten denní krém je o něco lehčí než noční, což vidíte i na fotce, ale pro mě na noc hutnější konzistence vůbec není na škodu, takže já jsem spokojená. Krémy nádherně voní, jde o takovou vůni čistoty, dovolené, moře, rychle se vstřebávají a pleti dodají potřebnou hydrataci a jemnost. Jsou skvělé, moc si je užívám!

Extra jemný sprchový gel se solí z Mrtvého moře, panthenolem a ovesným výtažkem

Osvěžující sprchový gel přírodního původu je ideální péčí pro jemnou a citlivou až podrážděnou pokožku. Moderní, extra šetrné složení na bázi kokosového a olivového oleje, obohacené o regenerační sůl z Mrtvého moře, ovesný beta-glukan a kyselinu mléčnou, výživný mandlový olej a zklidňující panthenol pokožku něžně umyje, zvláční a hydratuje. 

Lehká bezalergenní vůně zpříjemní oblíbený rituál ranní či večerní sprchy svěžími vodními tóny a zanechá pokožku delikátně provoněnou. Sprchový gel neobsahuje SLES a díky vysoce koncentrovaným mycím složkám přírodního původu je jeho spotřeba až o 1/3 nižší než je u přípravků tohoto typu obvyklé.
250 ml za 179,- seženete TADY.

Tento sprchový gel je velmi příjemná záležitost. Úžasnou lehkou vůni si užijete jak při umývání, tak i po něm - pokožka totiž po koupeli zůstává nejen jemná a příjemná na dotek, ale i voňavá. Tento sprchový gel můžu určitě doporučit. Dobře poslouží i jako pěna do koupele.

Extra jemný šampon se solí z Mrtvého moře, panthenolem a ovesným výtažkem

Vlasový šampon přírodního původu je ideální péčí pro jemné, normální až mastné vlasy a pro osoby s citlivou vlasovou pokožkou. Ta často trápí velkou část populace a provází ji nepříjemně svědění a zarudnutí. Příčinou bývá používání agresivních vlasových přípravků, UV záření, klimatizace, znečištěné prostředí, stres, hormonální změny či alergie. 

Moderní, extra šetrné složení tohoto šamponu na bázi kokosového a olivového oleje, obohacené o regenerační sůl z Mrtvého moře, ovesný beta-glukan, mandlový olej, zklidňující panthenol a kyselinu mléčnou dodá vlasům výživu, hydrataci, objem a ochranu. Vlasy jsou po umytí zářivé, plné energie, hladké a provoněné lehkou svěží bezalergenní vůní s vodními tóny. Šampon neobsahuje SLES a díky vysoce koncentrovaným mycím složkám přírodního původu je jeho spotřeba až o 1/3 nižší než je u šamponů obvyklé.
250 ml za 189,- seženete TADY.

Za mě jeden z nejlepších produktů z této řady spolu s vlasovým balzámem. Krásně voní stejně jako ostatní produkty, dobře pění, takže ho nespotřebujete tak rychle, vlasy hezky umyje a nejsou po něm zplihlé, ani příliš brzo mastné. Naopak jsou po umytí tímto šamponem krásně čisté, poměrně jemné, lesklé a voňavé. Tento šampon určitě ano :)

Vlasový balzám se solí z Mrtvého moře, přírodními oleji a ovesným výtažkem

Regenerační oplachový vlasový balzám s přírodními ingrediencemi bez obsahu silikonů je ideální posilující péčí pro normální až mastné vlasy a osoby s citlivou pokožkou. Obsahuje sůl z Mrtvého moře bohatou na minerály, ovesný beta-glukan, mandlový a jojobový olej, panthenol a kreatin. Vyživuje, hydratuje a regeneruje vlasy, napomáhá zacelení, zvyšuje jejich pevnost, objem, pružnost a lesk, podporuje kvalitu a růst a dodává vlasům ochranu před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí. Usnadňuje rozčesávání a odstraňuje nepříjemný elektrostatický náboj. Vlasy jsou po umytí zářivé, plné energie a provoněné lehkou svěží bezalergenní vůní s vodními tóny.
150 ml za 209,- seženete TADY.

Balzám je v kombinaci s šamponem výborný. Vlasy ještě více zjemní a dodá jim to, co po aplikaci a smytí šamponu potřebují. Určitě mohu doporučit.

Jemný krém na ruce se solí z Mrtvého moře, ovesným výtažkem a bambuckým máslem

Pokožka na rukou je každodenně velmi namáhána a zaslouží si mimořádnou pozornost, aby nebyla vysušená, napjatá a hrubá. Dopřejte jí úlevu a něžnou péči masáží krémem plným přírodních ingrediencí. Jemná receptura se zvláčňujícím bambuckým máslem, mandlovým a makadamiovým olejem, solí z Mrtvého moře bohatou na minerály, zklidňujícím panthenolem a ovesným beta-glukanem zajistí Vašim rukám intenzivní regeneraci, výživu, hydrataci, pružnost a ochranu. Lehká svěží bezalergenní vůně s vodními tóny zanechá ruce příjemně provoněné. Vhodný i pro citlivou a podrážděnou pokožku.
75 ml za 169,- seženete TADY.

Krémy na ruce od Manufaktury jsou prostě klasika, která nezklame. Nejsou příliš hutné, hezky se vstřebávají, hydratují a nádherně voní. Stačí si vybrat vůni, která vám sedí, a určitě budete spokojení :) A tady v tomto případě je ta vůně opravdu nádherná! Moc ráda po něm sahám.

Výživné tělové máslo se solí z Mrtvého moře, ovesným výtažkem a přírodními oleji

Tělové máslo nabízí výjimečně intenzivní péči o suché partie jemné, citlivé a podrážděné pokožky, která je častá např. při atopických obtížích. Kombinace kakaového a bambuckého másla, mandlového oleje, soli z Mrtvého moře, ovesného beta-glukanu a panthenolu poskytne pokožce okamžitou úlevu, výživu a hydrataci. Perličkou v receptuře je obsah cenných ceramidů, které mají významné regenerační účinky, podporují dlouhodobou hydrataci a působí jako obranná bariéra chránící pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy a průnikem škodlivin. Lehká svěží bezalergenní vůně s vodními tóny zanechá pokožku příjemně provoněnou.
100 ml za 219,- seženete TADY.

Tělové máslo není tak lehké jako krém na ruce, ale i tak je skvělé. S roztíráním není problém, krásně voní a pokožku hezky vyživuje. Taťkovi, kterému jsem tento produkt darovala, prý vyhovuje a hezky voní :D

Jemné mýdlo s bahnem z Mrtvého moře, ovesným výtažkem a mandlovým olejem

Zvláčňující rostlinné mýdlo si zamilujete díky jemnému složení, lehké bezalergenní vůni s vodními tóny a příjemně oblému tvaru, dokonale padnoucímu do ruky. Nechte svou pokožku během mytí hýčkat výživným mandlovým olejem, regeneračním bahnem z Mrtvého moře s obsahem cenných minerálů, zklidňujícím ovesným výtažkem a vitamínem E.
150 g za 139,- seženete TADY.

Už jsem několikrát psala, že tuhá mýdla moc nemusím, ale na ruce je vždy spotřebujeme. Sama bych si ho nekoupila, protože to není produkt, který mě baví a chytá za srdíčko. V koupelně ještě máme tuhé mýdlo z fialkové řady, více spotřebováváme tekutá mýdla, jsou pro mě osobně praktičtější a uživatelsky přívětivější. A teď se budu opakovat, ale vůně je opravdu nádherná a vypadá to, že by ani nemuselo tolik vysušovat.

Tímto děkuji Manufaktuře za produkty zaslané k recenzi. Tato řada se podle mě moc povedla. Jako vždy jsou zde produkty, které mě zaujaly více a které méně, ale celkově bych tuto řadu zhodnotila jako moc povedenou. A už naposledy zmiňuji tu úžasnou vůni čistoty, moře, dovolené, která je prostě bezkonkurenční. Za mě ano!

A co vy? Zaujala vás tato kosmetika?

P.

Komentáře

  1. Já bojuji hodně se suchou až citlivou pletí. Záleží dost, jaké je roční období, tak musím dost vychytávat. Dlouho jsem o této sadě přemýšlela a myslím, že do ní půjdu. Děkuji za obsáhlou recenzi. Dost mi to pomohlo. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kosmetiku od Manufaktury mám velmi ráda :-) z téhle řady jsem ale ještě nic nezkoušela.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!