Isabelle Laurier růže do vany

Ahoj, všichni!

Není to tak dávno, co jsem na blogu psala recenzi na produkty do vany od značky Lush a dnes se společně podíváme opět do koupelny. Ráda bych vám v tomto článku něco pověděla o produktech belgické značky ISABELLE LAURIER, které nyní seženete buď na Isabelky.cz nebo na BuďClean :)
Isabelle Laurier je rodinná firma vyrábějící již více než 25 let různé kosmetické produkty, především jde o lázeňskou a wellness kosmetiku. Dnes vám ukážu a představím jejich mýdlové růže, které si již zajisté získaly srdce mnoha lidí, kteří se rádi rozmazlují a dopřávají si relax ve vaně.

První, co mě napadlo, když jsem produkty viděla, bylo, že tyto mýdlové růžičky v krásných baleních jsou určitě vhodné jako dárek a nezáleží na tom, jestli se rozhodnete obdarovat sebe, nebo uděláte radost někomu jinému. A za chvíli tady máme Vánoce, takže to berte jako jeden z tipů :) Jen si dejte pozor na to, jestli má dotyčný vanu, jinak by si růžiček moc neužil :D



Myslím, že tyto růžičky jsou kromě různých solí, pěn a bomb do koupele dalším fajn způsobem, jak se trochu víc rozmazlit a jak si udělat koupele ještě hezčí a příjemnější, ať už chcete ve vaně relaxovat sami, nebo třeba ve dvou. Krásně voní  (taková tradiční mýdlová vůně) a provoní vaši koupel i celou koupelnu.



Květy stačí nalámat na jednotlivé okvětní lístky a položit je na hladinu vody. Nejen, že lístky krásně vypadají a voní, ale můžete je rozmydlit na krémovou pěnu, která čistí a vyživuje pokožku a zanechává ji čistou a příjemně provoněnou.

Pokud vás růže do vany zaujaly, určitě se podívejte na web Isabelky.cz, kde najdete celou nabídku produktů Isabelle Laurier, a samozřejmě i na BuďClean. A taky mě nezapomeňte sledovat na Instagramu, protože pro vás něco chystáme! :)

P.

Komentáře

  1. Tyhle růžičky do vody mě vždy moc bavily :)) teď ale vanu nemám, takže si je už nemohu užívat :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda. Mně by vana hrozně chyběla, kdybych ji neměla, ráda si dám jednou za čas koupel :)

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!