Eucerin čisticí peeling a mléko (část péče o moji pleť)

Ahoj, všichni!

Občas se mě někdo ve zprávách nebo i osobně zeptá, co používám na pleť. Na tyto dotazy neodpovídám moc ráda, protože momentálně toho používám opravdu hodně, a když si vzpomenu, jak jsem tu péči ještě nějaký ten rok zpět flákala, tak je mi do breku. Pečující kosmetika mě nebavila, nebavily mě peelingy, krémy, séra, masky, prostě jsem se odličovala, sem tam natřela nějakým krémem a konec, tečka. No a teď?

Zjistila jsem, že péče je opravdu základ. Ať je to sebevětší klišé a neustále omílané dokola. Každý den je potřeba se poctivě odlíčit, vyčistit pleť a následně jí dát výživu a to, co potřebuje. Navíc, ač to tak nemusí vypadat, trpěla jsem a ještě pořád trošku trpím na nedokonalosti na pleti, opravdu nemám krásnou pleť a pupínky jsou mým každodenním parťákem. Ale když se podívám na fotky například ze září, kdy jsem svoji pleť v nejhorším stavu fotila, a podívám se na svoji pleť teď, je to sto a jedna. Objevila jsem za tu dobu spoustu produktů, které mi pomohly a stále pomáhají a které si užívám! Konečně mě péče o pleť baví, víc do ní investuji a vrací se mi to. V dnešním článku vám ukážu dva moje pomocníky od německé značky EUCERIN.


Jako první vám něco povím o čisticím peelingu DermoPure pro problematickou pleť. Peeling obsahuje mikročástečky, které důkladně vyčistí vaši pleť a údajně byste díky tomu měli předcházet tvorbě komedonů - pupínků. Aktivní látkou v tomto peelingu je kyselina mléčná.


Musím říct, že tento EUCERIN peeling naprosto miluju. Po prvním použití jsem byla mile překvapená a věděla jsem, že ho budu ráda používat. Je mnohem lepší než například grepový peeling od Neutrogeny (ten jsem měla taky moc ráda). Není tolik parfemovaný, je tak akorát hrubý, příjemný a navíc výsledek po jeho použití je opravdu viditelný. Pleť je krásně čistá, hladká a vláčná.
100 ml za 240 Kč.

Druhým produktem od této značky, který vám dnes představím, je čisticí mléko DermatoClean pro suchou a citlivou pleť obsahující inovativní kombinaci účinných látek APG komplex, glucoglycerol a kyselinu hyaluronovou. 


Mléko má příjemnou, nevtíravou parfemaci. Používám ho na dočištění a doodlíčení pleti, je příjemné, pleť nedráždí a krásně ji vyčistí, odstraní zbytky make-upu, nevysušuje, právě naopak pleť krásně zvláční a připraví ji na další péči. Vůbec nevadí, že je pro suchou pleť, moje smíšená pleť toto mléko zbožňuje. Jinak na dočištění používám i MIXU Cleansing Milk Optimal Tolerance, taky skvělý :)
200 ml za 275 Kč.


Jak jste už asi pochopili, tyto dva produkty můžu doporučit všemi deseti. Nejsou úplně nejlevnější, ale podle mě za to stojí, jsem s nimi tak spokojená, že si je ráda po spotřebování koupím znovu. Celkově jsem si tuto značku moc oblíbila, je mi sympatická a ráda se podívám po dalších produktech, které nabízí a které by mi mohly vyhovovat.  
 
Vy máte s touto značkou nějaké zkušenosti?

P.

Komentáře

  1. Od Eucerin jsem měla kdysi nějaké tělové mléko. Nebylo špatné, ale rozhodně nebylo nějaké z jakého bych si sedla na zadek, jak se říká.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zkoušela zatím jen věci na pleť a z těch jsem nadšená, což je i z článku patrné. Děkuju, tobě taky vše nejlepší do nového roku! :)

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!