Maybelline Master Prime podkladová báze proti zarudnutí

Ahoj, všichni!

Letos nemám v plánu sepisovat rekapitulaci minulého roku, ačkoliv musím uznat, že rok 2018 nebyl vůbec špatný, byl poměrně přelomový a úspěšný. Pro mě v něm skončila jedna velká kapitola a část mého života (studium vysoké školy) a začala druhá důležitá kapitola (práce na plný úvazek). Já se ale rozhodla zůstat na kosmetické vlně, takže se právě pouštím do psaní dalšího kosmetického článku. Mám ještě toooolik článkových restů! V tom dnešním se podíváme na podkladovou bázi od Maybelline Master Prime.

Jde o velmi příjemnou bázi, na kterou jsem si k mému překvapení docela dost zvykla, oblíbila jsem si ji a používám ji téměř pokaždé, co se líčím. A to je co říct! Není úplná katastrofa, když ji nepoužiju, a určitě báze pod make-up není obecně produkt, bez kterého se neobejdu, ale líčení s ní je určitě lepší, make-up se díky ní na pleti krásně roztírá a zapracovává a vypadá prostě lépe.

Díky tekutější konzistenci jí stačí málo a krásně ji rozetřete po obličeji. Báze navíc dokáže pleť vyhladit a zmatnit, chviličku lehce lepí, ale není to vůbec na škodu. Báze pleť připraví na nanesení make-upu a prodlouží alespoň trochu jeho výdrž. Přiznám se ale, že si nejsem úplně jistá tím zmírňováním začervenání, nedokážu to úplně vypozorovat. Možná nějaká lehká začervenání maličko zmírní, ale určitě je úplně nevyzmizíkuje. Skvělé ale je, že i přesto, že tato báze obsahuje silikony, tak jsem si nevšimla, že by mi zhoršovala pleť nebo ucpávala póry, což je pro mě moc důležité.


Balení 30 ml, nějaký ten měsíc vám rozhodně vydrží, já už ji mám snad tři měsíce. Opravdu není potřeba nějakých velkých nánosů :)


Maybelline nabízí těchto bází více druhů - bílá je pro minimalizaci pórů, růžová je ochranná báze pod make-up, modrá je hydratační, žlutá proti známkám únavy a růžová rozjasňující. Mě v drogerii zaujala nejvíce právě zelená, kterou jsem ulovila v těch obrovských slevách, co byly někdy na podzim v Rossmanu. A dobře jsem udělala!

Cena za 30 ml: kolem 200 Kč.

P.

Komentáře

  1. Já aktuálně žádnou bázi pod makeup nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psala, dá se bez ní fungovat, ale já si na tento krok v líčení už docela zvykla :)

      Vymazat
  2. Dříve jsem měla ráda primer od Nyx, ale používala jsem ho velmi málo. Přijde mi, že se jedná o zbytečný produkt, pokud je řeč o každodenním používání. Zbytečně zanáší a ucpává póry. Ale na nějakou výjimečnou akci, kdy chci, aby pleť byla perfektní a dokonalá, tak proč ne :)

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ráda, když mi každý pracovní den make-up vydrží v přijatelném stavu takových 12 hodin, než dojedu z práce domů. No a báze mi určitě alespoň trochu pomáhá k tomu, aby vypadal lépe :) Ale ano, není to must have produkt, bez kterého si líčení neumím představit, ale tento primer je za mě opravdu fajn.

      Jinak i tobě přeju krásný rok 2019! :)

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!