Manufaktura - limitovaná kolekce Rebarbora a divoká třešeň

Ahoj,

na tohle jsem se taaak těšila! Byla jsem zvědavá, co si pro nás Manufaktura tentokrát připraví, a když jsem se z e-mailu dozvěděla, jaká limitka bude od 1. března v prodeji, byla jsem nadšená. A neméně nadšená jsem byla ve chvíli, když jsem si poprvé k produktům přičichla. Miluju sladké a zajímavé vůně a to rebarbora v kombinaci divokou třešní jednoznačně je. Ačkoliv tato kombinace vytváří i spoustu svěžích a kyselých tónů. No a o krásných obalech se ani zmiňovat nemusím, fotky mluví za vše, co říkáte? Světle růžová je moje barva, jedna z mých nejoblíbenějších, takže i s obaly se mi tentokrát naprosto trefili do vkusu. Jsou krásné! 


Jsem za tuto spolupráci tak vděčná, že to ani možný není. Nejsem žádná velká blogerka, nemám tisíce sledujících na Instagramu a stejně mi tahle česká firma každý půl rok posílá balíček s novou limitkou, abych ji vyzkoušela a mohla vám dát vědět, jak se mi líbí a co na produkty říkám. Není to samozřejmost a já si toho opravdu moc vážím, takže DĚKUJU.

Svěží poctivý sirup Rebarbora a divoká třešeň


Začneme největším produktem z celé limitky - sirupem. Tento sirup je pro Manufakturu vyráběn zastudena v Jizerských horách a má v sobě spoustu cenných minerálů a vitamínů. No a co vám mám povídat, obsah skleněné lahve zmizel rychlostí blesku a postaral se o to kdo jiný než já :D

Byla jsem velmi zvědavá, jak bude sirup s příchutí divokých třešní a rebarbory chutnat, je to přeci jen dost neobvyklá kombinace, ale opravdu byl skvělý! Sirup sladkokyselé chuti byl výborný jen se studenou obyčejnou vodou nebo perlivou vodou. Určitě tuto dobrotu doporučuji koupit a vychutnat si ji.

250 ml za 159 Kč seženete TADY.

Jemný hydratační sprchový gel a šampón s výtažky z rebarbory a divoké třešně


Sprchový gel a šampon v jednom netestuji poprvé, tento produkt již byl součástí některých limitek. Má jemné složení na bázi cukru, kokosového a olivového oleje, neobsahuje SLES a silikony. Přírodní výtažky z rebarbory a divoké třešně ve spojení s kyselinou mléčnou poskytují potřebnou dávku hydratace a napomáhají ochraně proti nepříznivým vlivům vnějšího prostředí. 

Abych byla ale zcela upřímná, tento produkt používám jen jako sprchový gel, občas jako pěnu do koupele. Jako šampon se mi příliš neosvědčil, přišlo mi, že je až moc tekutý, nepěnil tolik, jak bych chtěla, a svědila mě po umytí pokožka hlavy tak, že jsem si musela hlavu umýt ten den ještě jednou. Mám velmi citlivou pokožku hlavy a ne každý šampon mi vyhovuje, tak to berte v potaz, ale věřím a vím, jelikož jsem už četla nějaké recenze, že pro spoustu lidí je tento produkt skvělý jak na umývání těla, tak na umývání vlasů. 

Díky průhlednému obalu máte přehled o tom, kolik gelu vám ještě zbývá spotřebovat. Při sprchování navíc nemusíte nic šroubovat, jen odklopíte víčko, které velmi dobře těsní. Obal je krásný, roztomilý s mašličkou a o vůni se bavit ani nemusíme! Pokožka vám po sprše nebo vaně ještě nějakou chvíli krásně voní. 

255 ml za 169 Kč seženete TADY.

Hydratační sametové tělové mléko s výtažky z rebarbory a divoké třešně


Tohle sametové tělové mléko bílé barvy je prostě super, hezky hydratuje hlavně díky extraktu z rebarbory a kyselině mléčné. Výtažky z divoké třešně se pak postarají o vitalitu a svěží vzhled pleti, mandlový olej, zvláčňující glycerin a panthenol napomohou regeneraci a zklidnění. Pokožka je po natření krásně jemná, vyživená a voňavá.  Tělové mléko je příjemné, ne moc husté, ani příliš tekuté, je lehké, rychle se vstřebává, nezanechává pokožku mastnou a ta vůně je za mě osobně ohromná! 

255 ml za 239 Kč seženete TADY.

Hydratační regenerační balzám na rty s výtažky z rebarbory a divoké třešně


Roztomilý balzám na rty také nezklamal. Kromě výtažků z rebarbory a divoké třešně obsahuje také meruňkový a jojobový olej, včelí vosk, vitamín E, panthenol a bambucké máslo. Díky svému složení tento balzám na rty hezky hydratuje, zvláčňuje, je příjemný. Určitě ale není tak hydratační jako například balzám z lipové edice, jestli s ním máte zkušenost pro porovnání, ten byl mnohem více mastný a měkčí a o chloupek víc hydratoval. Tento mám ale raději i díky parfemaci, kterou i po aplikaci cítíte na rtech.

4 g za 119 Kč seženete TADY.

Osvěžující hydratační pleťová mlha s výtažky z rebarbory a divoké třešně

Když jsem viděla produkty, které mi od Manufaktury přijdou, tak na tento jsem se těšila úplně nejvíc. Minulý rok byla totiž hydratační pleťová mlha ve fialkové limitce a byla ú-žas-ná! A tato není jiná. Miluju ten příjemný pocit, kdy si s ní osvěžím obličej. Pleť jakoby najednou ožila, je svěží a rozzářená. Tento produkt doporučuji všemi deseti. Není problém s ní lehce přestříkat i hotový make-up, aniž by vám na obličeji udělala paseku. Akorát musíte správně vychytat vzdálenost, ze které si obličej osvěžit. Tato osvěžující hydratační pleťová mlha obsahuje přírodní výtažky z rebarbory a divoké třešně, pečující mandlový olej, panthenol, alantoin a kyselinu mléčnou.

155 ml za 259 Kč seženete TADY.

Dámská toaletní voda Rebarbora a divoká třešeň


Pokud jste četli moji recenzi na lipovou limitovanou edici, tak víte, že jsem z toaletní vody moc nadšená nebyla. Její vůně nebyla úplně můj šálek kávy a téměř ji nepoužívám. Má ale krásný flakónek, takže jde alespoň o hezkou dekoraci. Tato vůně je ale něco jiného! Krásná sladkokyselá svěží ovocná vůně, která mi je určitě mnohem příjemnější a bližší. Musím ale říct, že na mně moc dlouho nevydrží, ačkoliv mi přijde, že výdrž je o něco lepší než u té lipové toaletní vody. Pořád si ale myslím, že cena je poměrně vysoká, a já sama bych si tuto toaletku za vlastní peníze nekoupila. Určitě ji ale doporučuji alespoň očichat, třeba vás uchvátí a budete ji chtít mít doma :)

Vrchní nota: rebarbora, lístky fialek, zelené jablíčko 
Střední nota: jasmín, pomerančové květy, divoká třešeň, černý rybíz 
Spodní nota: vanilka, santalové dřevo, mošusy

50 ml za 575 Kč seženete TADY.

Revitalizující hydratační krém na ruce s výtažky z rebarbory a divoké třešně


Jestli je něco, co Manufaktura umí a snad nikdy mě to nezklamalo, jsou to krémy na ruce. A ani tento v rozkošném růžovém obalu není výjimkou. Složení krému je plné hydratačních, regeneračních a zjemňujících přírodních zázraků v čele s výtažky z rebarbory a divoké třešně, které doplňuje mandlový a makadamiový olej, bambucké máslo, panthenol, ovesný beta-glukan a kyselina mléčná. Krém je lehký, není vůbec hutný, je příjemný, nádherně voní, dobře se vstřebává a hydratuje. Ruce jsou po natření krásně jemné a vláčné. Já si na krémy na ruce moc nepotrpím, vlastně si jiné ani nekupuji, protože vždy mám zásobu od Manufaktury, ale když už si ruce chci namazat, moc ráda sáhnu po tomto a jsem spokojená.


75 ml za 149 Kč seženete TADY.



Co na tuto limitku říkáte vy?

#Barterováspolupráce

P.

Komentáře

  1. Naozaj veľmi vydarená a chutná kolekcia :) Krásne fotky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Taky si myslím, že tohle se Manufaktuře povedlo!

      Vymazat
  2. Tato řada mi hodně voní. Mám sprcháč, mlhu a krém na ruce a uvažuji ještě o toaletce na léto :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš taky pěknou sbírku :) Já se do té vůně zamilovala hned!

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!