Neodolala jsem - dva pleťové produkty Garnier Bio

Ahoooj!

V tomto článku vám představím dva nejnovější pomocníky v mojí péči o pleť. Jedná se o "novinky" GARNIER BIO, pleťové produkty, které jsou inspirované znalostí bylinkářů propojené s expertizou GARNIER v oblasti péče o pleť. Ze stovek ingrediencí byly vybrány účinné rostliny známé pro své benefity pro pleť (citronová tráva, levandule, arganový olej, tymián, chrpa). GARNIER BIO produkty mají certifikát ECOCERT Greenlife dle COSMOS standard a veganské složení, tudíž neobsahují žádné živočišné složky ani produkty z nich. Při jejich výrobě je využíváno spousty recyklovaných a recyklovatelných materiálů. Zní to krásně, ale stojí tyto produkty za to?

Micelární voda s organickou vodou z chrpy a organickou vodou z ječmene 400 ml

U této micelární vody to bude stručné, rychlé a jasné. Zamilovala jsem se totiž na první přičichnutí a použití. Tato micelární voda mi, prosím vás, voní jako lékořicový pendrek :D Trošku jsem se bála nějaké přehnané bylinkové vůně, protože já je zase tak moc nemusím, ale ne! Micelárka krásně odlíčí make-up, s řasenkou má ale docela problém, tu raději odličuji něčím olejovým, abych řasy příliš netrápila :) Jinak je na pleti moc příjemná, nevysušuje ji, hezky ji vyčistí, zklidní. Právě chrpa je známá svými uklidňujícími vlastnostmi. Produkt je vhodný i pro citlivou pleť a je dermatologicky a oftalmologicky testován. Za mě tady není o čem. Ano, ano, ano!

Intenzivní čisticí gel s organickým esenciálním olejem z citronové trávy a s organickou aloe vera 150 ml

U tohoto čisticího gelu GARNIER BIO Fresh Lemongras jsem si opět nebyla před jeho koupí úplně jistá, protože příliš nevyhledávám citrusové vůně, ale něco mi říkalo, že toto nebude taková ta chemická nepříjemná vtíravá vůně, která mi nebude vonět. A měla jsem pravdu. Vůně je to citrusová, ale velmi příjemná, svěží. Tento gel na pleti hezky napění a vyčistí ji, odstraní z ní nečistoty a maz, přitom ji ale nedráždí, nevysušuje a zmatňuje. Je jemný, příjemný a osvěžující. Tento produkt je určený pro normální a smíšenou pleť a je samozřejmě také veganský.

Aktivní látky: organický esenciální olej z citronové trávy, organická aloe vera, organická voda z chrpy, rostlinný glycerin.


Podtrženo, sečteno, produkty bych vám určitě doporučila. Více mě tedy zaujala micelární voda, protože prostě miluju tu vůni, nemůžu si pomoct, ale čisticí gel je také skvělý. Velkým benefitem je samozřejmě to, že se jedná o veganské produkty, jejichž ceny nejsou nějak přemrštěné. Přeci jen to jde :) 

Od GARNIER BIO dále seženete krém na obličej Fresh Lemongrass, pleťové tonikum Purifying Thyme, pleťový olej Graceful Lavandin, hydratační krém Rich Argan, denní krém proti vráskám Lavandin.

Dejte mi vědět, jestli jste od GARNIER BIO něco zkoušeli a zda stojí i ostatní produkty za to. A taky mi napište vy, kdo jste zkoušeli tu micelárku, jestli vám taky připomíná lékořicový pendrek, nebo jsem prostě jen divná :D Děkuju a mějte se krásně!

P.

Komentáře