Manufaktura Pivní kosmetika

Ahoooj!

V dnešním článku se opět podíváme na produkty od Manufaktury, konkrétně na pivní kosmetiku insprovanou staletou tradicí českého piva, které je zároveň výborným zdrojem vitamínů skupiny B, stopových prvků a minerálů. Pivní kosmetika Manufaktura obsahuje pivo Ferdinandležák světlý Max 11 % vařené z prvotřídních českých surovin a připravené původním, více než 120 let nezměněnými postupy v pivovaru Ferdinand v Benešově, jehož tradice sahá až do roku 1897.

Taaakže co na pivní kosmetiku říká člověk, který pivu vůbec neholduje, se dočtete níž! :D


Šampon snů - extra jemný, revitalizující a hydratační pivní šampon s kofeinem

V tomto šamponu stejně jako ve všech produktech této řady samozřejmě nechybí pivo z benešovského pivovaru.  Jde o výborný zdroj vitamínů skupiny B, stopových prvků a minerálů, výrazně napomáhajících regeneraci vlasů a pokožky hlavy. V šamponu dále najdeme hydratační a zklidňující extrakt z chmelu a ječmene, vyživující mandlový olej a přírodní kofein, což je výborný stimulant pro růst vlasů. Kofein také, jak je známo, zabraňuje vypadávání vlasů a měl by také zvyšovat jejich lesk, snižovat lámavost, dodávat objem a zajišťovat lehký tužící efekt. Přírodní extrakt z mořské řasy pak hloubkově hydratuje a pomáhá v boji proti poletujícím a elektrizujícím vlasům. Dále v šamponu nechybí výtažek z rýže ochraňující kvalitu a barvu vlasů před UV zářením a dalšími vnějšími vlivy. 

Šampon je bez silikonů a SLES, měl by být vhodný i pro citlivější pokožky hlavy, což je můj případ, proto jsem byla zvědavá, zda mi na hlavě neudělá paseku a opravdu ji nebude vysušovat tak jako bohužel šampon, který jsem od Manufaktury obdržela minule. Musím ale s klidným srdcem říct, že jsem šampon už několikrát použila, a pokožka hlavy mě nesvědí, nebyla po umytí podrážděná, což je pro mě to hlavní. I přesto ale šampon střídám s jinými, aby si na něj pokožka hlavy nezvykla, to bývá problém. Šampon hezky pění, docela i dodává vlasům vůni, lesk a objem, a to jich mám hodně a jsou poměrně těžké. Určitě tento produkt můžu doporučit :) Ideálně ho používejte v kombinaci s pivní maskou, o které vám napíšu hned vzápětí. Tento šampon mohou určitě používat i pánové, jeho vůně není žádná slaďárna, je spíše taková bylinková, příjemná záležitost.

Ingredience: benešovské pivo Ferdinand, chmelový extrakt, výtažek z ječmene, panthenol, přírodní kofein, mandlový olej, extrakt z mořské řasy, výtažek z rýže.

Šampon snů obsahuje 98% přírodních ingrediencí.

255 ml za 229 Kč seženete TADY.

Posilující a ochranná pivní vlasová maska s přírodními oleji a kofeinem

Masky na vlasy mám obecně moc ráda a vždy mě zajímá, co s mými vlasy udělají a jestli vlastně poznám rozdíl. Tato od Manufaktury obsahuje samozřejmě jak jinak než pivo a dále jojobový olej, mandlový olej, kreatin, kofein, výtažky z chmele a ječmene a extrakty z mořských řas a rýže. Maska nabitá výživnými látkami by měla zajistit vlasům pevnost, objem, pružnost, lesk a napomáhat jejich vyživení, zacelení, regeneraci a lesku. Také by se vám vlasy měly lépe rozčesávat a neměly by elektrizovat, což oceníme hlavně my, které na to trpíme (tady jsem :D).

Zaprvé chci říct, že určitě tuto masku nedoporučuji dávat až ke kořínkům, myslím, že by se vám vlasy rychle zmastily. Do délek je ale skvělá, hned při prvním použití jsem viděla a cítila rozdíl, vlasy byly už při smývání masky na dotek jemné a krásně se poté rozčesávaly. Druhý den ráno jsem neměla vlasy tak rozlítané, ale byly zkrocené vyživené. Jediný problém nastal ve chvíli, kdy jsem si chtěla udělat vlny, vlasy v žehličce vůbec neklouzaly a bylo téměř nemožné je hezky natočit. Jinak je ale maska skvělá, doporučuji.


Ingredience: benešovské pivo Ferdinand, výtažky z chmelu a ječmene, přírodní kofein, ovesný beta-glukan, jojobový a mandlový olej, kreatin, extrakty z mořských řas a rýže, panthenol.

200 ml seženete za 249 Kč TADY.

Regenerační pivní krém na ruce s mandlovým olejem a obilnými výtažky

Co si budeme povídat, krémy na ruce od Manufaktury jsou prostě skvělý! Stačí si vybrat parfemaci, která vám sedí, a věřte, že se nespálíte a budete si ruce s radostí mazat. I s tímto krémem na ruce s mandlovým olejem a obilnými výtažky jsem spokojená, ačkoliv za mě osobně Manufaktura v minulosti přišla s parfemacemi, které byly mému srdci blíže - například rebarbora a divoká třešeň nebo fialka ❤️. Krém ruce hezky vyživuje, zvláčňuje, po vstřebání nechává pokožku jemnou a hydratovanou, a hlavně se nevstřebává příliš dlouho!

Ingredience: benešovské pivo Ferdinand, výtažek z chmelu a ječmene, panthenol, bambucké máslo, mandlový a makadamiový olej, ovesný beta-glukan.

75 ml za 175 Kč seženete TADY.

Regenerační pivní balzám na rty s mandlovým olejem a bambuckým máslem

Tento regenerační pivní balzám obsahuje pivo Ferninand, bambucké máslo, jojobový a mandlový olej, včelí vosk, chmelový extrakt a vitamín E. Dělal mi společníka tři dny, kdy svítilo sluníčko a rty dostávaly hodně zabrat, a musím říct, že si vedl velmi dobře. Rty mi hezky ochránil, zvláčnil a vyživil, což mě vzhledem ke složení tohoto balzámu vůbec nepřekvapuje :) Doporučuji.

Ingredience: benešovské pivo Ferdinand, výtažek z chmele, včelí vosk, bambucké máslo, mandlový a jojobový olej, vitamín E.


4 g za 119 Kč seženete TADY.

Zvláčňující pivní rostlinné mýdlo s mandlovým olejem a obilnými výtažky

Mýdlo hořko-sladké vůně obsahuje mandlový olej, extrakty z ječmene, glycerin a samozřejmě benešovské pivo Ferdinand.ideální oblý tvar, díky kterému se s ním ruce snadno a rychle umývají. Po umytí jsou navíc krásně vláčné, čisté a voňavé. Na celé tělo jsem mýdlo nepoužívala, stále dávám přednost sprchovým gelům nebo pěnám. Na ruce ale za mě fajn produkt, i když sama bych po něm při nakupování nesáhla.

Ingredience: benešovské pivo Ferdinand, výtažek z ječmene, mandlový olej, glycerin.

150 g za 135 Kč seženete TADY.

Osvěžující pivní sprchový gel s mandlovým olejem a obilnými výtažky

Sprchový gel je už taková stará dobrá "Manufaktura klasika", která nikdy nezklame. Tento konkrétně kromě piva Ferdinand obsahuje ještě výtažek z chmele a ječmene, mandlový olej a panthenol. Vůně je, jak se dočtete i na oficiálních stránkách, hořko-sladká, za mě velmi příjemná a svěží, i když já, pokud mám možnost si vybrat, sahám více po sladších, ovocnějších vůních (proto už se moc těším na brusinku, která je letošní podzimní limitkou ❤️). Jinak jak už jsem psala, sprchové gely jsou klasika, která snad nikdy nezklamala a nezklame, krásně provoní vaši koupelnu i pokožku, kterou navíc zanechají čistou a jemnou. A nevysušují pokožku, alespoň mně ne. Co víc si přát. Určitě se ani tento pivní sprchový gel v krásném a praktickém balení ozdobeném roztomilou mašličkou v naší koupelně neztratí a ráda ho dopoužívám. 

Ingredience: benešovské pivo Ferdinand, mandlový olej, výtažek z chmele a ječmene, panthenol.

300 ml za 159 Kč seženete TADY.

#Barterováspolupráce

P.

Komentáře