Nová Manufaktura limitovaná edice Brusinka

To se zase Manufaktuře něco povedlo! Tentokrát se tato značka vydala na procházku do našich krásných lesů a inspirovala se drobnými keříky s červenými plody - brusinkou, zdrojem vitamínů, minerálů a antioxidantů, bojovníkem proti urologickým problémům. Také má protizánětlivé účinky, snižuje hladinu cukru v krvi, posiluje imunitní systém a potlačuje únavu. No a co dokáže pletí? Brusinka poskytuje pleti hydratační, zjemňující, rozjasňující a omlazující účinky. Takže už jen stačí doplnit brusinku o další přírodní látky a nová limitovaná edice obsahující devět produktů je na světě! V dnešním článku vám zrecenzuji pět z nich, které mi byly zaslány v rámci dlouhodobé spolupráce s Manufakturou ❤️




Jiskřivý sprchový & koupelový gel s mandlovým olejem a výtažky z brusinek

Sprchový a koupelový gel obsahuje kromě mandlového oleje a výtažku z brusinek i panthenol. Pokožku by měl zanechávat hebkou, jemnou, vláčnou a neměl by ji vysušovat.

Sprchový gelnádhernou sladkou ovocnou hřejivou vůni, která je na nadcházející podzim a zimu jako dělaná. Průhledné balení s ikonickou mašličkou je krásné a hlavně i praktické, gel se dobře dávkuje a je to příjemný pomocník do mé koupelny. S Manufaktura sprchovými gely nemám nikdy žádný problém, nevysušují mi pokožku, dělají to, co mají, a nádherně voní.



255 ml za 159 Kč seženete TADY.

Zvláčňující sametové tělové mléko s mandlovým olejem a výtažky z brusinek

Jak už možná z některých mých článků víte, já na to mazání těla zase tak moc nejsem. V tomto jsem opravu lenoch a málokdy si vzpomenu, že bych se měla namazat, to už musí být. Tohle tělové mléko ale musím pochválit, moc ráda ho používám, stejně jako tělové mléko z limitované edice Rebarbora a divoká třešeň, to jsem milovala.

Obsahuje extrakt z brusinek, mandlový a ovesný olej, beta-glukan a panthenol. Tělové mléko je příjemné, snadno se roztírá a poměrně rychle vstřebává. Je podle mě o něco hutnější než to rebarborové, ale pořád se s ním dobře pracuje. Pokožka je po něm krásně vyživená, zjemněná a voňavá. A o obalu se bavit nemusíme, že ne?
Ano, ano, ano!



255 ml za 239 Kč seženete TADY.

Ochranný & výživný pleťový balzám s přírodními oleji a výtažky z brusinek

Pleťové balzámy od Manufaktury mám také moc ráda a hlavně teď, když se blíží podzim a zima, bude důležité pleť pořádně chránit a hydratovat, aby nebyla vysušená. O hydrataci pleti se stará několik složek. Tento pleťový balzám obsahuje výtažek z brusinek (ochrana pokožky, rozjasnění, podpora vzniku nových buněk a zpomalení stárnutí), bambucké máslo (regenerační a hydratační účinky), mandlový a ovesný olej (hydratace pleti) a kyselinu hyaluronovou (omlazení pleti).

Krém praktickou pumpičku, dobře se dávkuje, nemusíte do balení sahat prsty, což je fajn. Samotný produkt krásně voní, na pleti je příjemný, potřebuje chvilku, než se do pleti vsákne, hezky ji za to ale vyživí (podotýkám, že nemám suchou pleť, takže nevím, jestli pro suchou pleť bude dostačující). Tento krém bílé barvy je hutnější, já osobně ho používám jen na noc a ne každý den, střídám ho s mým nočním krémem, o kterém vám tady na blogu brzy napíšu, článek je již v procesu. Pokud nemáte rádi parfémované krémy, tak tohle asi nebude nic pro vás. Mně to nevadí, naopak, já si vůni všech produktů z této limitky užívám!



50 ml za 249 Kč seženete TADY.

Dámská toaletní voda Brusinka 

Hned jak jsem se poprvé navoněla touto toaletní vodou, ucítila jsem krásné ovocné tóny a byla jsem přesvědčená, že ve složení je moje oblíbená vanilka. A víte co? Ona tam opravdu je! Hned se mi vybavila moje oblíbená vůně od Burberry, akorát ta není tak ovocná. Tati, jestli tohle čteš, máš pro mě první dárek k Vánocům :)))))) Toaletní voda Brusinka je nádherná sladká ovocná dřevitá hřejivá vůně, ideální na podzim a zimu. Touto parfemací se mi Manufaktura opravdu trefila do vkusu a pozor, sklidila úspěch i u opačného pohlaví. I výdrž je za mě velmi dobrá, cítila jsem ji na ze sebe i během dne a z vašeho oblečení se opravdu jen tak nepustí. Za mě stoprocentně ano, možná mi upřímně voní i více než Rebarbora, je taková víc hřejivá a víc vanilková.

Složení:
špička: grapefruit, citron
srdce: brusinka, lesní jahoda, broskev
báze: vanilka, karamel, santal


50 ml za 559 Kč seženete TADY.

Přírodní vonná svíčka ze sojového vosku s vůní brusinky

Svíčku jsem ještě nezkoušela, tu si šetřím na nějaký podzimní večer, kdy si ji zapálím, pustím gramofon, udělám nějaký horký nápoj, zachumlám se a budu jen relaxovat a užívat si tu atmosféru. Vůni už snad komentovat ani nemusím, moc se těším, až mi tato svíčka provoní můj pokoj ❤️ Svíčka je přírodní, ručně odlévaná ze sójového vosku. Přírodní vosky hoří čistěji a pomaleji, tají při nižších teplotách a uvolňují intenzivnější aroma. O to víc jsem na tuto svíčku zvědavá!


160 g za 239 Kč seženete TADY.

Další produkty z limitované edice Brusinka:
  • Zjemňující vonná koupelová sůl s výtažky z brusinek pro chvíle odpočinku 300 g, cena 99 Kč.
  • Zjemňující & ochranný krém na ruce s mandlovým olejem a výtažky z brusinek 75 ml, cena: 149 Kč.
  • Zvláčňující & ochranný balzám na rty s bambuckým máslem a výtažky z brusinek 4 g, cena: 119 Kč.
  • Brusinkový sirup 250 ml, cena: 159 Kč.
Co říkáte na tuto limitku? Za mě je to jedna z nejlepších, které jsem od Manufaktury vyzkoušela, a jsem moc ráda, že mi bylo testování těchto produktů opět umožněno ❤️
Vděčná. Děkuju.

#Barterováspolupráce


P.

Komentáře

  1. Tahle kolekce se mi moc líbí. Hlavně ten parfém a svíčka ☺️ Pleťový krém mi připadá podle popisu i fotky až moc hutný 😔 ale po téhle kolekci se jinal určitě doma podívám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu toaletní vodu doporučuji očichat, mně teda voní neskutečně, což je ale z článku zřejmé :D Ten balzám v porovnání s jinými od Manufaktury patří mezi ty hutnější, ale jinak jsem už měla i více hutné krémy od jiných značek. Samozřejmě ale záleží na preferencích, mně to na noc vůbec nevadí :) No a na svíčku jsem sama zvědavá :)

      Vymazat
  2. Jéé, tu budu muset v obchůdku Manufaktury očichat :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!