Na Nový rok v Římě? Proč ne!

Vítám u vás u prvního článku v roce 2020,

ve kterém vám ukážu fotky z několikadenní návštěvy Říma, kde jsme s T. strávily nejen Silvestr a Nový rok ❤️ Historek a zážitků máme samozřejmě spoustu, třeba to, jak jsme šly poslední den v roce 2019 do Vatikánu a náhodou potkaly Papeže :D To se může opravdu stát jen nám. A taky máme spoustu fotek, některé už jsem přidala na můj Instagram a některé vám poprvé ukážu dnes :) Tak pojďme na to!


Dnes jsou to mimochodem přesně dva týdny, co jsme se z Itálie vrátily, a chybí mi/nám to. Taková ta bezstarostnost, ten pocit, že jste někde jinde než ve městě, ve kterém žijete, poznávání a objevování nových míst, tamní kuchyně. Už se moc těším, až se zase někam podívám!













































Takhle na závěr mám pro vás tipy na skvělé podniky: Tacito, La Scala in Trastevere, Restaurant & Cafe’ Da Claudia. Všude nám moc chutnalo :)

 
P.

Komentáře

  1. Máš vážně moc hezké fotky!♥ My jsme Nový rok s mým snoubencem byli v Paříži! A stálo to rozhodně za to, takže věřím, že jste si Řím užily pořádně. :)
    Škoda, že jsou zde jen fotky, ráda bych si o Novém roce v Římě početla více!
    Příští rok, vlastně tento, máme v plánu být na Nový rok ve Florencii, tak uvidíme, jak nám vše vyjde:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve Florencii jsem byla před rokem a půl, je to nádherné město, tak snad vám to vyjde :)
      Jeee, to je hezký, já jsem měla nějaký takový vnitřní pocit, že si chci tuto dovolenou nechat tak nějak více pro sebe, ale o fotky jsem se musela podělit, to by byla škoda :) Každopádně užily jsme si to moc a v Paříži to muselo být taky super, tam jsem ještě nebyla, ale doufám, že se tam někdy podívám! Děkuji za komentář, měj se krásně.
      P.

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!