Produkty od značky Bielenda (řada Green Tea a Manuka Honey hloubkově vyživující a hydratační sérum)

Ahoooj!

V dnešním článku si budeme povídat o značce Bielenda a také zároveň o mojí péči o pleť, jelikož už od léta v rámci péče o pleť používám převážně produkty od této značky. Poctivě jsem je testovala a stále testuji další, abych si udělala ucelený obrázek a názor nejen na ně, ale i na značku jako takovou.

Upřímně ani už přesně nevím, co mě na této značce tak zaujalo, možná ten velký výběr a spousta různých řad, kdy máte možnost používat věci na odličování i péči v rámci jedné řady, což je vždy plus :) A také i přijatelné ceny, co si budeme povídat. V létě minulého roku pořídila první produkty a jelikož miluju parfemaci zeleného čaje, čtyři z nich byly z Green Tea řady a jeden z medové řady.

Bielenda je polská značka nesoucí jméno po své zakladatelce, kterou je Barbara Bielenda,  absolventka Chemické fakulty Gdaňské univerzity. Značka byla založena v roce 1990 a její produkty před uvedením na trh procházejí přísným dermatologickým testováním a vyznačují se vysokou účinností.


Bielenda Manuka Honey hloubkově vyživující a hydratační sérum 30 g

Jako sérum jsem zvolila hloubkové vyživující a hydratační sérum Manuka Honey. Medová řada obsahuje i další produkty jako například hydratační a vyživující masku, vyživující krém, čisticí micelární gel nebo čisticí pleťovou pěnu.

Bielenda Manuka Honey sérum by mělo být vhodné pro suchou a citlivou pleť. pro všechny věkové skupiny a jak jste se již dočetli, může se používat na den i noc. Já ho používala před nočním krémem, o kterém se budeme bavit později, ale někdy, když jsem cítila, že pleť potřebuje trochu vzpružit nebo jsem na něj jednoduše jen měla náladu, použila jsem ho i na den, tedy před denním krémem. 


Jde o lehoučké a velmi tekuté sérum žluté barvy, ukrývající v sobě spoustu účinných látek. Sérum se rychle vstřebává, nechává pleť rozzářenou a připravenou na další péči. Parfemace je příjemná. Sérum mi vydrželo necelé dva měsíce téměř každodenního používání na noc, někdy i na den. Stačí ho opravdu maličko, hezky se díky tomu, jak je tekuté, roztírá. Jestli chcete příjemné sérum za dobrou cenu, tak se tohoto určitě nebojte. Za mě moc fajn produkt.



30 g seženete za 179 Kč.

Bielenda Green Tea matující denní krém pro smíšenou pleť 50 ml, Bielenda Green Tea normalizující noční krém pro smíšenou pleť 50 ml

Zbytek produktů, které jsem od značky Bielenda objednávala, je z řady Green Tea, tedy zelený čaj. Já tuto parfemaci obecně naprosto miluju, snad vše, co obsahuje zelený čaj, mi voní, navíc jsem si říkala, že na léto by tyto produkty mohly být příjemné a vyhovující.



Matující denní krém pro smíšenou pleť je lehoučký gelový krém, který vaši pleť hezky probudí, zhydratuje a zároveň se po jeho aplikaci příliš nelesknete. Je ideální pod make-up, rychle se vstřebá a stačí ho opravdu maličko. Já ho ocenila i ve dnech, kdy jsem na sobě žádný make-up neměla. Pleť vypadala moc hezky, svěže, hlavně jsem se hned neleskla jako diskokoule. Krém jsem často aplikovala i na krk, na ten je důležité nezapomínat! Za mě moc fajn příjemný krém, který doporučuji na smíšenou nebo mastnější pleť, na suchou by podle mě nebyl dostatečně hydratující.

Aktivní látky: tea trea oil, ANTI-POLLUTION komplex, ANTI-OX komplex, vitamín B3.

50 ml seženete za 177 Kč.

Noční krém je o něco hutnější, pořád bych ho ale zařadila mezi lehčí krémy. Měl by zajišťovat hydrataci, lifting, zpevnění, výživu a také by měl bojovat proti akné. Určený je také pro smíšenou pleť se sklony k problematické pleti. Musím říct, že v kombinaci se sérem a denním krémem byla moje pleť hezky vyživená a neměla sklony k vysušování. Moc jsem si používání těchto tří produktů užívala a i moje pleť vypadala po většinu času na svoje poměry hezky.

Aktivní látky: tea trea oil, azeloglycin, ANTI-OX komplex.

50 ml seženete za 146 Kč.


Bielenda Green Tea matující denní krém pro smíšenou pleť 50 ml (nahoře), Bielenda Green Tea normalizující noční krém pro smíšenou pleť (dole)

Bielenda Green Tea hydratační tonikum pro mastnou a smíšenou pleť 200 ml



Toto tonikum také (překvapivě) krásně voní po zeleném čaji, parfemace je za mě úplně dokonalá. Pleť krásně dočistí,  mělo by ji i osvěžit, hydratovat, regenerovat a také regulovat tvorbu kožního mazu. Pleť není po aplikaci napjatá, ale z mé zkušenosti je vyčištěná, osvěžená a zklidněná. Hydratační tonikum je určené pro mastnou a smíšenou pleť, takže jako stvořené pro tu moji. Už jsem si ho pořídila znovu, je to můj velký oblíbenec :)

Aktivní látky: tea trea oil, ANTI-POLLUTION komplex, ANTI-OX komplex.

200 ml seženete za 116 Kč.

Bielenda Green Tea micelární čisticí gel pro mastnou a smíšenou pleť 200 ml


I tento produkt obsahující antibakteriální olej z čajovníku, vitamín C a extrakt ze zeleného čaje má za úkol hydratovat, ale hlavně mýt a čistit. Jde o příjemné osvěžení obličeje, já ho někdy používám i ráno, ale hlavně tedy večer na odlíčení nebo vyčištění. Mokré odličování jsem si velice oblíbila a tento micelární gel je za mě moc fajn. Nevytvoří úplně bohatou pěnu, ale i přesto z pleti krásně stáhne nečistoty. Pokud na sobě mám make-up, odlíčím ho tímto gelem a potom samozřejmě ještě dočišťuji tonikem viz výše.

200 ml seženete za 105 Kč.

Slyšeli jste už o této značce? Nebo jste zkoušeli nějaký produkt?

P.

Komentáře