Manufaktura Růžové novinky

Ahoooj!

V dnešním článku se podíváme na zoubek dvěma novinkám od Manufaktury, produktům obsahující blahodárný růžový olej, jeden z nejluxusnějších a nejdražších přírodních olejů používaných v kosmetice.

Omlazující & liftingový pleťový olej s cenným růžovým olejem a koenzymem Q10

Tento omlazujcí & liftingový pleťový olej se pyšní výjimečným složením, kterému ve formě oleje vévodí právě blahodárná růže. Růžový olej je jedna z nejvzácnějších kosmetických surovin na světě, účinná již v pouhých pár kapkách. Jde o velmi aromatickou koncentrovanou látku, která má vynikající omlazující a regenerační účinky a která se získává  pomocí parní destilace okvětních lístků. Ty se obvykle sklízejí ručně a brzy ráno, než začne hřát slunce.

Kromě růžového oleje obsahuje tento produkt i vitamin E, kterému se přezdívá vitamin krásy, silně antioxidační koenzym Q10 podporující správnou funkci kůže a snižující výskyt vrásek a extrakt ze světlice barvířské, který zlepšuje kvalitu pleti, zjemňuje vrásky, reguluje mimické vrásky a vypíná pleť. V neposlední řadě obsahuje tento olej směs rostlinných olejů (avokádový, makadamiový, jojobový)squalane.


Ingredience: růžový olej (v 1 ks produktu je obsažen růžový olej z cca 263 okvětních lístků), koenzym Q10, jojobový avokádový, makadamiový, slunečnicový a rozmarýnový olej, squalane, extrakt ze světlice barvířské, vitamin E.

30 ml za 349 Kč seženete TADY.

Musím se přiznat, že dříve jsem parfemaci růží moc nemusela, ale jsem ráda, že jsem si k ní našla cestu, a hlavně co si budeme povídat, není vůně růže jako vůně růže. Tento olej na pleť se za mě opravdu povedl. Stačí ho pár kapek, nádherně voní, je na pleti příjemný, hezky se do ní vsákne a zanechá ji nádherně vláčnou. Používám jej hlavně večer, ale nebojím se ho dát ani před aplikací make-upu, jen potřebuje trošku víc času, než když si dávám svůj denní krém a poté aplikuji make-up. Nanáší se praktickou pipetkou.

Exkluzivní masážní & tělový olej s růží a cennými přírodními oleji (155 ml) 

Exkluzivní masážní & tělový olej obsahuje kromě omlazujícího a regeneračního růžového oleje i další přírodní oleje a to jojobový, mandlový, makadamiový, avokádový, rozmarýnový a také koenzym Q10.  Tento tělový olej by měl vaši pokožku hydratovat, regenerovat, vyživovat, předcházet stárnutí pokožky a chránit ji před nepříznivými vlivy vnějšího okolí. Tento olej můžete krouživými pohyby nanášet na suchou nebo vlhkou pokožku.
Ingredience: růžový olej (v 1 ks produktu je obsažen růžový olej z cca 217 okvětních lístků), jojobový, mandlový, avokádový, makadamiový, slunečnicový a rozmarýnový olej, koenzym Q10, squalane, vitamin E.

Tento tělový olej je také moc příjemný. Jak už jsem několikrát na mém blogu psala, já jsem na mazání těla lajdák, ale tento olej mě baví a používám ho, většinou teda až ve chvíli, kdy mám nějaká suchá místa na těle, to se přiznávám bez mučení :D, ale vždy si s nimi poradí :)

Jeho aplikace je díky praktické střičce rychlá a jednoduchá. Olej se do pokožky krásně vstřebá, nezanechává na ní mastný film, ale po jeho vstřebání je hezky vláčná, jemná a voňavá. Pokud nemáte rádi vůně růže, dala bych tomuto oleji i přesto šanci, růže z něj tolik cítit nejde, jeho vůně je spíše citrusová, hodně svěží :) Za mě určitě ANO.

155 ml za 249 Kč seženete TADY.


Děkuji Manufaktuře za zaslání těchto produktů.

#Barterováspolupráce

P.

Komentáře