Caudalie produkty - nové přírůstky do mojí kosmetické sbírky

Ahoooj,

jak se máte? Vím, že jsem se dlouho neozvala, ale poslední dva měsíce nějak nebyla vůbec kreativní nálada na psaní článků na blog. Dnes jsem si ale konečně sedla k notebooku a sepsala vám článek s recenzemi na tři pečující produkty. 

Jakmile se mi během karantény opět zhoršila pleť, řekla jsem si, že trochu zainvestuji do lepší pečující kosmetiky, a po mém průzkumu na internetu jsem se rozhodla pro produkty od francouzské značky Caudalie. A už teď vám mohu prozradit, že jsem udělala dobře!

Caudalie Cleaners&Toners čisticí pěna

Caudalie Cleaners&Toners čisticí pěna je jemná hypoalergenní pěna, která je krásně nadýchaná a skvěle vám vyčistí pleť. Zároveň ji ale nevysušuje, nezanechává ji podrážděnou ani napjatou, ale krásně jemnou. Má příjemnou jemnou parfemaci, trošičku svěží, ale nic výrazného. Pleť je po aplikaci hezky vyčištěná, vláčná a vyživená. Tento produkt je úžasný na použití ráno, ale i večer před další péčí. Absolutně tuto čisticí pěnu miluju a od té doby, co jsem ji do mé rutiny zařadila, je moje pleť v mnohem lepším stavu :)



Složení: glycerín - zvlhčuje pleť a zabraňuje jejímu vysušování, šalvěj lékařská - zajišťuje antimikrobiální ochranu pleti, kyselina citronová - má silné antioxidační účinky, heřmánek pravý - zklidňuje pleť, hroznová jadérka - regenerují pleť a působí jako antioxidant.

Caudalie Cleaners&Toners hydratační tonikum na obličej a oči

Veganské tonikum je další skvělý produkt a jsem moc ráda, že jsem si ho pořídila. Vlastně už dvakrát! Pleť krásně osvěží, dočistí od zbytků make-upu i nečistot a zklidní ji. Nemá výraznou vůni stejně jako pěna, měl by vonět po citrusech, melounu a mátě. Pleť je po aplikaci tonika hezky zklidněná, čistá, svěží, hydratovaná, není rozhodně vysušená, napjatá. Tohle tonikum nemusíte z pleti oplachovat.

Složení: obsahuje 97 % složek přírodního původu, Vinolevure® - pomáhá zklidňovat pleť, bez alkoholu a phenoxyethanolu, bez ftalátů a minerálních olejů.

Caudalie Cleaners&Toners hloubkově čisticí peeling pro všechny typy pleti

Tento hloubkově čisticí peeling jsem několikrát viděla u Markéty Frank, která na něj pěla takové ódy, až jsem si ho pořídila taky :D Musím říct, že tohle je opravdu síla. Nejedná se o žádný jemný peeling, ale pravdu cítíte, že něco dělá. Určitě s ním zacházejte opatrně, ať si pleť nějak neporušíte. Pleť tento peeling zanechává čistou, hladkou, jemnou a prozářenou. Já se musím přiznat, že moje pleť byla po prvním použití trochu zarudlá, já ji mám hodně citlivou, takže jsem to čekala. Jakmile ale zarudnutí zmizelo, byla pěkně prozářená a viditelně čistější a hladší. Peeling voní po grepu, mátě a sladkém pomeranči. Je také veganský.



Složení: 97 % složek přírodního původu, hydrolát ze zelených hroznů – rozjasňuje a hydratuje pleť, mikroperličky – hloubkově pleť čistí a vyhlazují, bez phenoxyethanolu, ftalátů a minerálních olejů.

Co vy a kosmetika Caudalie? Zkoušeli jste?

P.

Komentáře

  1. Zatím mám vyzkoušený jenom peeling, který jsem si pořídila právě taky na doporučení Markét Frank a nemůžu si ho vynachválit :) Od své kosmetičky vím, že s peelingy musím zacházet opatrně a u tohoto jsem si dávala vzhledem k textuře obzvlášť pozor, ale výsledek rozhodně stojí za to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Je skvělý, ale musí se s ním opatrně :)

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!