Manufaktura Limitovaná edice Jahoda & Bezový květ

Ahoj, všichni!

Balíček od Manufaktury mě vždy potěší, ale tento mi přišel v období karantény, kdy jsem byla zpět doma u nás na vesnici (o tom si mimo jiné můžete přečíst TADY), a udělal mi snad ještě větší radost než obvykle! Poměrně dlouho mi trvalo produkty z limitované edice Jahoda & Bezový květ nafotit a vyzkoušet, ale konečně tu pro vás mám tento článek, ve kterém vám povím, jak mě zaujaly a jak jsem s nimi spokojená :)

Jemný hydratační sprchový gel a šampon Jahoda & Bezový květ 

Sprchový gel je příjemná záležitost a u Manufaktury jde o sázku na jistotu. Tento sprchový gel červené barvy hezky voní, pokožku nevysušuje, ale zanechává ji voňavou a jemnou. Gel se dobře dávkuje a navíc je ukrytý v krásném balení ozdobeném mašličkou. Jako šampon jsem ho nezkoušela, takže to nemohu posoudit, ale pokud vás zaujme jeho sladká vůně, mohu vám ho s klidným srdcem doporučit :) Poslouží skvěle i jako pěna do koupele. 

Ingredience: extrakt z listu jahodníku a květu bezu černého, mandlový olej, panthenol, ovesný beta-glukan, bez obsahu SLES a silikonů.

255 ml za 169 Kč seženete TADY.


Hydratační hedvábné tělové mléko Jahoda & Bezový květ

Poslední dobou mě trápily suché ruce a nohy a s tím mi toto tělové mléko hezky pomohlo. Nevím, jestli by příliš suché pokožce dokázalo poskytnout dostatek hydratace, ale pro mě je dostačující. Mléko bílé barvy krásně voní, ale je trošku hutnější, takže si s jeho rozmazáváním musíte dát trošku práci a nechat mu čas na vstřebání. Za odměnu dostanete jemnou, hydatovanou a voňavou pokožku.

Ingredience: extrakt z listu jahodníku a květu bezu černého, mandlový a ovesný olej, panthenol, hydratační komplex.

255 ml za 239 Kč seženete TADY.

Zjemňující hydratační krém na ruce Jahoda & Bezový květ 

Hned na začátku musím ocenit krásné roztomilé balení. Krém na ruce je příjemný, musím vždy chvíli počkat, než se dostatečně vstřebá, ale poté nemám nepříjemný pocit ulepených rukou. Ruce jsou po jeho vstřebání hezky vláčné. Co mi na tomto krému ale vadí, je jeho vůně. Myslela jsem si, že tato jahodovo-bezová limitka mě svojí vůní okouzlí, ale opak je pravdou. Pro mě osobně je až moc sladká a umělá. Co jsem ale četla recenze ostatních, kteří tento krém zkoušeli, byli z ní většinou nadšení, takže je to opravdu hodně individuální :) Jde o takový krém na ruce na každodenní použití.

Ingredience: extrakt z listu jahodníku a květu bezu černého, mandlový, makadamiový a ovesný olej, bambucké máslo, panthenol.

75 ml za 149 Kč seženete TADY.

Hydratační vyživující balzám na rty Jahoda & Bezový květ 

Tento roztomilý balzám na rty nezklamal. Obsahuje extrakt z listu jahodníku a květu bezu černého, bambucké máslo, jojobový, meruňkový a ovesný olej, vitamin E a včelí vosk. Díky svému složení rty hydratuje a hezky zvláčňuje. Určitě ale není tak hydratační jako například balzám z lipové edice, jestli s ním máte zkušenost pro porovnání, ten byl mnohem více mastný a měkčí a o chloupek více hydratoval. Tento mám ale raději i díky sladké jahodové parfemaci, kterou po aplikaci cítíte na rtech. Příjemný balzám a opět se budu opakovat, ale to balení? ❤️

4 g za 119 Kč seženeta TADY.

Hydratační osvěžující sorbet na pleť a dekolt Jahoda & Bezový květ 

Tento produkt mě z celé kolekce zaujal úplně nejvíce a také jsem ho vyzkoušela jako první. Možná je to i tím, že nic podobného jsem od Manufaktury doposud nezkoušela. Pro mě osobně je tohle velký objev a překvapení. Jde o osvěžující gelovitý lehoučký sorbet růžové barvy, který se krásně roztírá a vstřebává do pleti. Je moc příjemný a dopřeje vám chladivý osvěžující efekt. Nezanechává pleť mastnou, ale svěží a hydratovanou. Je možné jej použít i pod make-up, jen si ho nesmíte dát moc, aby se vám poté nedrolil, stačí opravdu malé množství :) Tento produkt by měl poskytovat hydrataci, zklidnění, regeneraci, výživu a ochranu. Jeho vůně je opět trošičku umělá, ale tady mi to překvapivě vůbec nevadí. Za mě je tento produkt skvělý, moc si ho užívám a moje pleť také!

Ingredience: extrakt z listů jahodníku a květu bezu černého, výtažek z rebarbory, mandlový, jojobový a ovesný olej, squalane, kyselina hyaluronová, hydratační komplex, panthenol, vitaminy A, C, E.

100 ml za 299 Kč seženete TADY.




Dámská toaletní voda Jahoda & Bezový květ 

Čekala jsem, že tato toaletní voda bude hodně sladká, ale cítím z ní spíše svěžest. Příjemným překvapením je také to, že nejde o žádnou chemickou umělou vůni. Vůně je to krásná, ale na Brusinku za mě nemá, ta byla více sladká a hřejivá, takové vůně preferuji a z té jsem byla opravdu nadšená. Výdrž je průměrná, během dne se alespoň jednou přestříkávám pro lepší pocit. 

Pokud vás tato toaletka chytla za srdce/nos a nevadí vám její vyšší cena, proč ne :) No a já mám další krásný kousek do sbírky. Miluju ten jedoduchý design těch flakónků ❤️

Složení: tóny jahody, bezového květu, černého rybízu, růže, jasmínu, maliny, mošusu, ambry, karamelu.

50 ml za 579 Kč seženete TADY.


Co říkáte na tuto růžovou limitku? Zaujal vás nějaký z produktů?

#Barterováspolupráce

P.

Komentáře