Manufaktura Jablko & mandle

Ahoj, všichni!

V dnešním článku bych vám ráda v barterové spolupráci s Manufakturou představila jejich podzimní limitku Jablko & mandle. Je to trošičku nostalgie, jelikož první limitka, kterou mi z Manufaktury poslali na vyzkoušení, byla Jablko před čtyřmi roky! Nechci být moc sentimentální, tak jen - děkuju za ně! A teď se už pojďme podívat na to, jak mně produkty vyhovují.


Tato nová limitka mě zaujala už při prvním přičichnutí po rozbalení balíčku. Krásná hřejivá vůně, ideální na podzimní a zimní období. Kombinace jablka a mandlí je naprosto úžasná. Sladkost a šťavnatost jablek doplněná hřejivými až lehce marcipánovými tóny mandlí ❤️

Zvláčňující sprchový a koupelový gel Jablko & mandle

Tento gel je za mě jeden z nejlepších, co kdy Manufaktura měla v nabídce, respektive z těch, které jsem měla možnost vyzkoušet. Perleťový sprchový gelčervenou barvu, je krásně krémový a voňavý. Pokožku hezky zvláční, je díky němu hezky hebká a voňavá, není vysušená. Určitě ho můžu doporučit. Za mě je to jeden z nejlepších produktů z této limitky. Je skvělý! A o rozkošném a praktickém obalu s mašličkou se bavit ani nemusíme :)

Ingredience: extrakt z jablek, mandlový olej, ovesný beta-glukan, glycerin.

255 ml seženete za 159 Kč TADY

Výživný & ochranný krém na ruce Jablko & mandle

Tento krém na ruce je moc příjemný, není hutný, hezky se vsakuje do rukou a krásně sladce, hřejivě voní. Pokožka rukou je díky tomuto krému vláčná a hebká. Krémy na ruce jsou už taková Manufaktura klasika a ani tento mě nezklamal. 

Ingredience: extrakt z jablek, mandlový a makadamiový olej, ovesný beta-glukan, glycerin, bambucké máslo, panthenol, allantoin.

75 ml seženete za 159 Kč TADY. 

Ochranný rodinný pleťový balzám s přírodními oleji Jablko & mandle

Tyto pleťové balzámy mám moc ráda, ale přiznám se, že kromě vůně mezi nimi není většinou výrazný rozdíl. Moc jsem si oblíbila ten z brusinkové limitky z minulého roku, ale i tento je skvělý. Není to nijak převratný krém, který vám na pleti udělá zázraky, ale hydratuje a na každodenní použití je fajn. 

Krém má praktickou pumpičku, dobře se dávkuje, nemusíte do balení sahat prsty. Samotný produkt krásně voní, na pleti je příjemný, potřebuje chvilku, než se do pleti vsákne, hezky ji za to ale vyživí a zároveň na ní zanechá ochranný film. Pokud ale nemáte rádi parfémované krémy, tak tohle asi nebude nic pro vás. Vůně je poměrně výrazná, nevím, jestli by příliš citlivé pleti tento produkt nevadil.

Ingredience: bambucké máslo, extrakt z jablek, mandlový olej, ovesný beta-glukan, kyselina hyaluronová, panthenol, glycerin.

50 ml seženete za 259 Kč TADY.  

Relaxační vonná koupelová sůl Jablko & mandle 

Já když už si mám něco dát do vany, je to pěna, protože mě baví ten efekt a vrací mě to do dětství, kdy mi mamka vždycky napouštěla vanu plnou pěny a pak mě chodila kontrolovat, jestli jsem se neutopila :D Je ale pravda, že tato sůl koupel opravdu hezky provoněla a po vylezení z vany jsem měla pokožku vláčnou a cítila jsem se zrelaxovaně. Tento produkt určitě dopotřebuji, ale znovu bych si ho sama od sebe nepořídila. Není to jednoduše typ produktu, který bych vyhledávala a který bych si kupovala :)

Doporučená dávka na jednu koupel je 100 g, což je třetina balení.

300 g seženete za 105 Kč TADY.

Lahodný poctivý sirup Jablko & mandle

Na tento jablečno-mandlový sirup, který neobsahuje žádná sladidla ani barviva, jsem se moc těšila, ale musím se bez mučení přiznat, že ten z jablečné limitky mi chutnal víc. V tomto je silně cítit mandlová chuť a na mě je až příliš výrazná. Jsem si ale jistá, že spoustě lidem bude moc chutnat. Sto lidí, sto chutí :)

250 ml sežente za 159 Kč TADY.

Přírodní vonná svíčka ze sójového vosku s vůní Jablko & mandle

Co by to bylo za podzim bez voňavých svíček? Tato svíčka je ručně vyrobená ze sójového vosku, tudíž hoří čistěji a pomaleji. Co se týče vůně, je příjemná, hřejivá, žádný bolehlav, ale bohužel není tak intenzivní jako například u svíček Yanke Candle. Podzimní atmosféru ale dotváří krásně a určitě se u mě neztratí :) 

160 g seženete za 279 Kč TADY.

Tak co? Zaujala vás tato jablečno-mandlová limitka?

#Barterováspolupráce

P.

Komentáře

  1. Ahoj,
    zaujala:-) Na Dny Marianne jsem udělala velkou objednávku a tuto limitku jsem si taky pořídila. Tedy možná si ji nechám pro sebe, možná bude pro někoho jako dárek. Nakoupila jsem na jejich eshopu několik sad kosmetiky:-) Mám Manufakturu moc ráda, líbí se mi jejich krásné obaly. Teď jsem zrovna dodělala několik produktů z jejich sedmikráskové řady. Měj se krásně!
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to je super! Taky mám Manufakturu moc ráda a vždy se těším, s čím novým tato značka přijde :)

      Měj se hezky a moc děkuji za komentář!

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!