2021, děkuju. 2022, těším se na tebe.

Je nedělení odpoledne, za pár dní jsou Vánoce, ačkoliv já ten pocit vůbec nemám. Vánoční nálada u mě zatím moc nepřichází, nicméně alespoň už mám nakoupené všechny dárky, většinu z nich i zabalenou, cukroví jsme s taťkou a bráchou napekli před dvěma týdny (musím nás pochválit, opět se nám povedlo - můžete se zeptat i kolegů v práci :D) a docela se už těším, až se příští týden sbalím, pojedu na pár dní domů a odpočinu si. Protože už to opravdu potřebuji jako sůl. Je toho všeho tak nějak moc. Posledních pár měsíců bylo poměrně psychicky náročných a prosinec obzvlášť. Není to můj šťastný měsíc. Nulová motivace něco dělat, spousta stresu a probrečených večerů, .... Ale i to je život. Zase bude líp.

...

Tak přesně takto jsem nechala tento článek rozepsaný a jak už u mě bývá zvykem, nedopsala ho.

 

V minulém článku jste mohli vidět moji Vison board na tento rok, 2022, ve kterém se chci zaměřit hlavně sama na sebe. Na to, co opravdu chci já. Chci si užívat života, jak jen to půjde, a pracovat na sobě, ať už po osobní, tak i po pracovní stránce. 

Dnes je 16. ledna a mě za dva týdny čeká stěhování! Pořád mi ještě úplně nedochází, že už za dva týdny opustím svůj dosavadní život v Brně a čeká mě nový začátek v Praze. Do bytu, do kterého se budu stěhovat, jsem šla na úplně první prohlídku a věděla jsem, že je to TEN byt. Dlouhou dobu jsem ve skrytu duše doufala, že jednou budu v Praze bydlet. Hlásila jsem se tam i na vysokou školu, ale bohužel to tehdy nevyšlo. Asi to tak mělo být. Teď ale cítím, že je na tento krok správný čas. Na změnu. Velkou změnu.

Hlavou mi poslední dny běží spousta myšlenek. Na jednu stranu se bojím, mám strach, na tu druhou jsem nadšená a nemůžu se dočkat. Poprvé budu bydlet v Praze. Poprvé budu bydlet sama. 

Je potřeba plnit si své sny ❤️ Tak mi držte palce!

P.

Komentáře