Červnový life update

 Ahoj,

mám po dlouhé době náladu psát a tak jsem si říkala, že by bylo fajn sepsat opět nějaký krátký update aneb jak se mi teď daří?

První měsíce tohoto roku byly plné změn a výzev - příjemných i méně příjemných. Bylo to hodně náročné, ale tak nějak jsem na druhou stranu konečně cítila, že žiju. Teď jsem, řekla bych, ve fázi klidu. A díky za to. Já jsem člověk, který nepotřebuje, aby se neustále něco dělo. Nepotřebuji neustálá dramata, neustálé změny, neustálé podněty ze všech stran. Umím si užívat klid, umím si užívat, že má můj život řád a mám pevné body a jistoty, o které se mohu opřít. Všechny oblasti mého života se tak nějak uklidnily a jak jsem už psala na mém Instagramu, květen byl zatím dokonce asi nejlepší měsíc roku 2022.

Červen uteče jako voda a cítím v kostech, že červenec bude boží! ♥ Oslavím svoje narozeniny, podívám se poprvé v životě do Paříže a uvidíme, co dalšího mě čeká. Těším se moc.

Každopádně se budu opakovat, ale přestěhovat se bylo opravdu to nejlepší rozhodnutí, co jsem pro sebe mohla udělat. Takže pokud vás vaše srdce někam táhne, do it! Možná je to to nejlepší, co pro sebe v danou chvíli můžete udělat.

P.

Komentáře

  1. Sleduji tvojí pražskou "cestu" i na IG a musím říct, že vypadá moc spokojeně. :) Mám radost, že tyhle stěhovací změny dokáží udělat u člověka tak velké změny. Ostatně u mě to bylo se stěhováním do zahraničí podobně. Dodalo mi to takový nový drive do života a chuť zkusit někde zase něco nového. :) Tak ať ten tvůj červenec jenom krásný. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hezkýýý, moc ti děkuju! <3
      I tobě přeji krásný nejen červenec :)

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře!