NETFLIX tipy #1

Ahoj,

musím se přiznat, že s podzimem jsem začala opět více sledovat NETFLIX, nebo si jej alespoň více pouštět jako kulisu. A jelikož mám vždy ráda, když mi někdo doporučí, na co se podívat, tady jsou moje tipy ode mě pro vás 😊 

Žádné komedie ale rozhodně nečekejte 😅

 

MONSTER: THE JEFFREY DAHMER STORY

Už při sledování American Horror Story jsem se přesvědčila o tom, že Evan Peters je výborný herec. No a role sériového vraha mu dle mého názoru sedla "jako prdel na hrnec". Tento seriál je master piece a rozhodně si zaslouží pozornost, které se mu dostává. 

Doporučuji, ať už příběh Jeffreyho Dahmera znáte, nebo ne.

"Usvědčený zabiják Jeffrey Dahmer za víc než deset let zavraždil sedmnáct mladých kluků a mužů. Jak to, že tak dlouho dokázal unikat spravedlnosti?"


THE WATCHER

The Watcher je také inspirovaný skutečnými událostmi. Tento případ jsem díky holkám z podcastu Opravdové zločiny znala dříve, než jsem si seriál pustila, ale vůbec mu to neubralo na dramatičnosti. Šlo o jeden z těch seriálů, kdy jsem po skončení jednoho dílu měla chuť pustit si hned další. 

"Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra."


THE MOLE 

The Mole, v češtině Agent. Dvanáct hráčů spolupracuje v řadě úkolů, jejichž cílem je získat peníze do banku. Bank na konci soutěže vyhraje ale jen jeden z nich. Navíc se snaží přijít na to, kdo z nich sabotuje ostatním úspěšné plnění misí, tedy kdo je tajně nasazený agent.

Za mě skvělá a napínavá show, pokud máte takové typy pořadů rádi. Moc mě to bavilo.



P.

Komentáře